Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Jokelan Ampumavälikohtaus

Kirjoittanut: Berzerker (Aktiivi)
 • #241
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 23.09.2008 19:50

Lainaus: mlrd

jahas. kerroppa asiallisesti mitä p-e teki mielestäsi oikein?

onhan se tietysti ikävää, jos sattuu olemaan huomi0nkipeä sekä itserakas, vieläpä yli-ihminen, eikä kukaan huomaa sitä erikseen mainitsematta johon ubermensch on tietenkin liian arka. ratkaisuna on siis tappaa sivullisia riittävästi, jotta kaikki huomaavat ylemmyyden, pitävät marttyyrina ja kunnioittavat sekä ymmärtävät suunnattomasti...

jos nuppi on noin pahasti täynnä kusta, kyllä siihen kannattaakin tehdä reikä, mutta mielummin lääkärin toimesta. ei muiden päihin, ei se paine kipeän ihmisen korvien välistä sillä tavalla mihinkään häviä.

millä koko touhu olisi voitu estää, on toinen asia. ehkä poliitikkojen kannattaisi harkita uudestaan mielenterveystyöhön suunnattuja määrärahoja. osaavat eläkeläisetkin seota, kuitenkin.

Yli-ihmisenä itsensä pitäminen on pelkkä defenssi huonolle itsetunnolle.
Ja jos päättäjät eivät puutu nuorison mielenterveyteen niin kyllä näitä kuulianuppiin-jakelijoita vielä lisää löytyy. Miettikääpäs millainen on enemmistö nuoriso kulttuurista?
Äärettömän pinnallinen ja syrjivä.
Kirjoittanut: vermin (Jäsen)
 • #242
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 23.09.2008 20:06
Inhottaa kuulla taas tällasesta. Paha olo synnyttää pahaa jälkeä. Olisi aika paikallaan joku vastaiskukampanja. Pro-humanity: väkivaltaa, syrjintää ja syrjäytymistä vastaan.
Kirjoittanut: Berzerker (Aktiivi)
 • #243
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 23.09.2008 20:14

Lainaus: vermin

Inhottaa kuulla taas tällasesta. Paha olo synnyttää pahaa jälkeä. Olisi aika paikallaan joku vastaiskukampanja. Pro-humanity: väkivaltaa, syrjintää ja syrjäytymistä vastaan.

kyllä, mutta siihen ottavat osaa muutenkin sellaiset jotka eivät sitä tee ja sellaiset jotka haluavat vain tuntea itsensä paremmaksi kun ovat osana sitä.
Mutta jos kampanjalla tarkoitat sitten psykologista apua ja pientä nuorison muokkaamista niin sitten... Pitää aloittaa lapsenikäisistä...
Kirjoittanut: vermin (Jäsen)
 • #244
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 23.09.2008 20:29
Tarkoitan että jokainen voisi ihan itse arjessaan toimia. Kyseenalaistamalla se pinnallinen ja syrjivä kulttuuri.
Kirjoittanut: Vampira80 (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.09.2008 21:25

Lainaus: mlrd

tullut mieleen kyllä sellainenkin asia jotta 1930-1950 ikäluokalla on varmasti ollut enemmän aseita saatavilla, jopa nuoriakin on ollut siitä ikäluokasta enemmän. eikä ollut ihan tarkkaan ottaen mielenterveystyökään kohdallaan silloinkaan... mikä täällä nyt on niin paljon muuttunut?
ehkä se, että silloin oli paljon niitä, jotka olivat joutuneet ihmisiä ampumaan. nyt se ikäluokka on jo lähes kokonaan poistunut.
taatusti sai isältä tai äidiltä rivakan selkäsaunan jos rupesi uhoamaan ihmisten ampumisesta. nykyään se onkin sitten lapsen pahoinpitely... se ainakin, vaikkei silloinkaan hulluus hakkaamalla parantunut.
varmaan muutenkin ajettiin hyvin syvälle päähän, ettei ole todellakaan mitään hyvää tulossa jos moiseen alkaa tai joutuu.

nykyisistä lapsenmurhaajista väsätään sankareita. jep, jotakin on todella muuttunut.


Täydellisen samaa mieltä!
Mietin tuossa että tuota nettiä syytetään taas tässäkin tapauksessa, mutta ei netti ole ainoa syy tällaisiin juttuihin. Yhteiskunnan on muututtava myöskin.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #246
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 23.09.2008 21:51
Koettakaahan lainatessa jotakuta lainata vain jutun ydinkohta, ettei tule tuolaisia koko pitkän viestin lainauksia, ja sitten siihen lyhyt kommentti
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 23.09.2008 22:05

Lainaus: Berzerker

Ja jos päättäjät eivät puutu nuorison mielenterveyteen niin kyllä näitä kuulianuppiin-jakelijoita vielä lisää löytyy.

äläs nyt... Vanhanen on jo kieltämässä käsiaseita.
yrittää sammuttaa sammuttaa tulta liekin kärjestä, tyvestä kun sen saisi sammumaankin.

ei, missään ei ole tehty poliittisia virheitä. ei edes silloin kun on leikelty budjetteja milloin mistäkin kouluterveydenhuollosta tai nuortenpsykiatriasta.
helvetti, rankaistaan sitten niitä syyttömiä joilla on aseita (ollut mahdollisesti vuosikymmeniä) ilman mitään miettimistä. tälläi saadaan muuten katkeroituneita ihmisiä lisää ja paljon.

tarttee tehdä äkkiä jotain.
Kirjoittanut: Swanheart (Jäsen)
 • #248
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Swanheart
 • Lähetetty: 24.09.2008 12:52
Sen vaan sanon, että tähän menoon saa alkaa totutteleen jos ei mielenterveys- ja nuorisotyöhön ala löytyä valtion kassasta rahaa. Kyllä pressalle ostellaan huvijahteja ja päättäjien palkkoja korotetaan. Sit aletaan säästään tällaisissa asioissa, joilla on kauaskantoiset seuraukset. Lapsiperheitä tulee tukea, lasten olotiloja tulisi kohtentaa etenkin perheissä joissa on ongelmia, mielenterveyspuolelle enemmän resursseja ja mahdollisuus päästä hoitoon sinne, nuorille enemmän tervettä tekemistä vapaa-ajalle. Niin kauan ku ihmiset elää tämän kiireen keskellä välittämättä toisistaan, tulee näitä ikäviä tapahtumia tapahtumaan. Ei se että aselakia tiukennetaan, estä näitä tapahtumia. Tämmöisiä tapahtumia saa tehtyä muullakin konstilla. Ja elokuvien ikärajoja muutetaan, no ei sekään estä tällaisia tapahtumia.
Eipä ennen ollu tällaisia ikäviä tapahtumia, kun jokainen kantoi toisesta huolta. Älkää jättäkö lähimmäsitä yksin tai jos itsellä on ongelmia, koettakaa saada apua niihin.
Jo Jokelan tapauksen jälkeen äkkiä päättäjillä unohtu homman nimi ja jatkettiin menoa eteenpäin. Joko sitä rahaa saadaan sinne mihin sitä tarvitaan?
Minusta nuorille pitäsisi saada vapaa-ajalle sellaisia puhepiirejä, minne ois jokainen nuori tervetullut puhumaan asioista ja saada sitä kautta uusia ystäviä, eikä näin ollen kukaan jäisi yksin. Kyllä ne kaverisuhteet on monelle nuorelle tosi tärkeitä.
Ja minusta taas lähdetään yleistään että kaikki kauhuelokuvia, metallimusiikkia ja aseita omistavat ihmiset ovat vaara yhteiskunnalle, hohoijaa. Mässäillään tällaisilla piirteillä. Kumma jos ei aleta levykaupoista vetämään levyjä myynnistä pois.
Hmm,... pitäiskö ryhtyä jo politiikoksi?
Siskoni koetti päästä mielenterveysongelmien takia hoitoon, mutta hänet käännytettiin ovella resurssipulan vuoksi kotiin. Tosi tervettä pitää itsetuhoista ja masentunutta ihmistä vapaalla, joka hakeutuu itse vielä hoitoon. Meidän omaisten tieten pitäisi käydä lääkäreiksi ja psykologeiksi, että pystytään huolehtiin mielenterveysongelmista kärsivästä lähimmäisestä?
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.09.2008 12:56
Välillä käy mielessä, että joidenkin ihmisten ei pitäisi hankkia lapsia. Mukuloita halutaan vain koska sellaisia pitää hankkia, huolimatta siitä jaksaako niistä sitten oikeasti välittää sekä henkisesti että rahallisesti edes sitä kahdeksaatoista ikävuotta.

Lasten saanti luvanvaraiseksi!
Kirjoittanut: MissAnnThrope (Aktiivi)
 • #250
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 24.09.2008 14:16

Lainaus: mlrd

tullut mieleen kyllä sellainenkin asia jotta 1930-1950 ikäluokalla on varmasti ollut enemmän aseita saatavilla, jopa nuoriakin on ollut siitä ikäluokasta enemmän.


40- luvulla nuoriso sai räiskiä itänaapuria mielin määrin, joten ei tarvinnut purkaa turhautumiaan koulussa.

Olen piiskansiiman kanssa samaa mieltä, että ihmisten pitäisi saada lupa, ennenkuin tekevät muksuja.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit