Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

God hates goths

Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 09.08.2009 17:47

Lainaus: BronzeRain

Anti-Christ/Devil Child

silloinhan vaihtovirta on yleensäkin pahasta! : O
Kirjoittanut: gothicknight (Jäsen)
 • Lähetetty: 09.08.2009 18:17
Heehee, sai kyllä Goottius kyytiä... Not. Aivan järkyttävää skeidaa, joskin olen hieman imarreltu, että minusta voisikin tulla fuuuuuuuu(vetää ilmaa keuhkoihin): natsi, raiskaaja, murhaaja, friikki (mikä kyllä jo olen), raivohullu, rikollinen, tappaja, rasisti, noita, hyväksikäyttäjä, vamppyyri ja vielä hirviö. Kyllä äitee olis ylpeä, että pojastansa olis noinkin moneen
Ei voi kuin vain ihmetellä jenkkien ajatusmaailmaa, toisaalta ei mikään ihme, että sieltä tulee tuollaista. Loppujen lopuksi, sieltähän ne todelliset hirviöt löytyy.
Ja että vieläpä oikein kapinoidaan. Ketä vastaan täs nyt täytyis oikein kapinoida? Kun ei tähän päivään mennessä ole ollut kellään nokankoputtamista, eikä enää varmasti tulekaan, niin mikähän toikin väite oikein oli?
Kevyttä ahdasmielistä ajattelua etten paremmin sanoisi.
Tämä oli kyllä aika lailla karmeeta paskaa: JESUS CHRIST DIED ONLY FOR THOSE WHO BELIEVE HE IS THE TRUE SON OF GOD. ALL THOSE WHO DO NOT BELIEVE AND ACCEPT HIM AS THE TRUE MESSIAH (IE. GOTHS, JEWS, WICCANS, BUDDHISTS, HINDUS, SATANISTS, CHILDREN TOO YOUNG TO UNDERSTAND THE BIBLE, PEOPLE BORN WITH MENTAL RETARDATIONS, ABORTED FETUSES) WILL BURN IN HELL.
Vau. Eli jos vauva kuolee, se ei pääse paratiisiin, vaikka olisikin täysin synnitön?
Sitten tuli mieleen, että eikös hyvässä kirjassa sanottu joskus, että Jeesus kuoli kaikkien puolesta? Mennyt varmaan se kohta uusiksi jossain vaiheessa , tai sitten vain optimistinen luonteeni luki sen niin . En voi kuin vain sanoa, että tyhmiä nuo kiihko-uskovaiset...
Kirjoittanut: Pastelli (Jäsen)
 • #103
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 09.08.2009 18:40
Repesin ;`D

Mulla ei ole mitään edes ääriuskovaisia vastaan (ainakaan paljoa ), mutta en tajua mikä himo niillä on tyrkyttää tuota jumalaa joka himputin rakoon ja hölistä siitä vanhasta kunnon pelastuksesta, taivaasta, helvetistä ja synnistä. Itse ainakin pitäisin huolen vain siitä että ylipäätään itse pääsen yläkertaan, enkä jaksaisi murehtia muiden kohtalosta. Ehkä ne uskovaiset on sitten vaan niin empaattisia että huolehtivat muidenkin puolesta
Toisinaan kyllä toivoisin, että pääsisin oikein kunnolla keskustelemaan (=riitelemään) jonkun jehovalaisen kanssa näistä uskonasioista ja muusta vastaavasta.

Kerran sain kyllä ilmaiset kahvit jostain jahvetilaisuudesta, siitä plussapisteitä
Kirjoittanut: VariSami (Jäsen)
 • #104
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 09.08.2009 18:42
Ah, tuttu sivusto, vaikken oel siellä vähään aikaan käyntytkään. Jaksan tosin edelleen lainata sieltä tavaraa ja suositella sitä mustana huumorina muille. Kenties "parhainta" oli, että tuolla tosiaan suositellaan keskiaikaisia noidankidutuskeinoja goottiuden poistamiseen.
Huomatkaa myös, että sivun tekijällä on yhteyksiä sekopäähän, joka luulee kehitysvammaisten olevan Saatanan lähettejä ja lapsia, jotka juonivat kaikkien "normaalien" tuhoa yhdessä alakerran herran kanssa. The Retard Agenda on tuollakin myynnissä.
Jaaa... No, en kehtaa pistää linkkiä, mutta jotain jenkkifundamentalistien ajatusmallista kertoo, että D&D:lle löytyy edelleen monia vihasivustoja, jotka ovat aivan samaa luokkaa tuon kanssa. Jenkkifundamentalistit todellakin vihaisivat minua, joka on sekä roolipelaaja että kai jonkinasteinen gootti. Ja ateisti.
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #105
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 09.08.2009 20:30
God hates us all.... Oli kyllä kirjaimellisesti sellainen olo kun oltiin pari päivää mökillä ja koko ajan oli niin perkeleen kylmä ja satoi että ukkosti... Sitten kun lähdettiin pois sieltä niin aurinko alkoi paistamaan ihan täydeltä taivaalta. FUKKKK!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit