Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kuopion miitti!! (vol. 2)

Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 22.04.2008 15:47
No olipas piristävää nähdä muualtakin miittikuvia kuin vaan näitä meikäläisen räpsimiä täältä stadista! Onkin tullut jo 37 "virallista" miittiä kuvattua ja tuplasti enemmän niitä vähemmän "virallisia", toivottavasti miittailette siel lisää niin tulee vähän vaihtelua kun ei aina oo samat naamat! ( ei tietenkään sillä et oisin kyllästyny tuttuihin naamoihin )
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!