Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hiukset 2

Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.04.2008 16:53

Lainaus: Piiskansiima

Kivakiva...NOT!!! Halusin mustan seasta pilkahtelevan Vivienne Westwoodia, Patricia Fieldiä, ihan mitä tahansa muuta kuin tällaista lällypeetä. Kiitos, Schwarzkopf, olette entistä enemmän hanurista.Plaaha, ite sain tollasella halpis värillä hehkeimmän tuloksen : P Oli joku tarjous. Tosin johtunee siitä, että omat hiukset on vaaleet ja niin oli juurikasvukin, joten nyt meitillä on tällänen amerikanlippu päässä elikkäs sinistä ja punasta, puuttuis vielä valkonen niin naurua irtois..
Mutta siis joo tosiaan. Suosittelen jtn ihan mitähän se oli hhmm.. joku kuparinpunanen siinä luki, mutta nyt näyttää siltä kun olis kirveellä päähän lyöty, joten lopputulos: LOISTAVAA! Elikkäs jäi toi kupari vähän vähälle (hups huos hehe) jaaaa nyt on aivan tajuttoman selkeen punasia raitoja ja sitten sinimustat hiukset muuten, auringossa kuulemma välilä näyttää violetilta joistain kohtaa, jaiks.. Nooo ens värjäiskerralla onnistutaan takulla: Blondataan ja samalla punasella koko pää. Sellasta kesä tukkaa odotellessa, jees.

Ja selitin taas ihana selkeesti, ah minua selkeyden kuningatarta, ah sentään..
Kirjoittanut: Mysteriouss (Jäsen)
 • #112
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 24.04.2008 19:45
Oisko kellään täällä mitään kivaa ideaa, miten voisin hiukset laittaa parin viikon päästä koulun tanssiaisiin? Sitä ennen värjään ne vielä kerran, mutta hiukset on sellaset pitkät otsiksella varustetut :/ Oon miettinyt jotain kihartamista, muttei sekään tunnu ihan parhaalta vaihtoehdolta.
Kirjoittanut: Arawyn (Jäsen)
 • #113
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 24.04.2008 20:14
Mitään vinkkiä miten rajusti kannatta värjätä jos on lähdössä Englantiin ja asuu isäntäperheessä? En viitsisi mitään pinkki-vihreä-sinistä laittaa, lähettävät kotiin vielä
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 24.04.2008 20:36

Lainaus: Arawyn

Mitään vinkkiä miten rajusti kannatta värjätä jos on lähdössä Englantiin ja asuu isäntäperheessäNooo miten olis joku ihan neutraali, vaikka pelkkä punanen tai pelkkä musta? Tai sitten vaan pelkkä sininen nii luulevat homepääks x) No ei sininen on ihan kiva.

Lainaus: Mysteriouss

Oisko kellään täällä mitään kivaa ideaa, miten voisin hiukset laittaa parin viikon päästä koulun tanssiaisiin?


No miten olis joku sellanen osittais ponnari, että jätät alta hiukset auki. Sitten päältä hiukset ponnarille, kiharrat nämä ponnarilla olevat (siis ei mtn kireetä ponnaria vaan vähän tällänen Legolas tyylinen) ja sitten alimmaiset hiukset laitat yöks ihan löysälle letille niin näyttää kivalta. Ite ainakin tykkäilin sillon vielä kun oli reippaasti yli 75cm pitkät hiukset x)
Kirjoittanut: kismet (Nimetön)
 • Lähetetty: 26.04.2008 10:00
Mikäli meinaa Englannissa mennä kouluun, niin ei varmaan kannata laittaa ns. shokkivärejä. En nyt satavarma ole, mutta käsittääkseni siellä ei saisi olla mitään "normista poikkeavaa" ulkonäössä.
Kirjoittanut: Arawyn (Jäsen)
 • #116
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 26.04.2008 20:30
Ajattelin tässä jotain mustaa ja tummanvihreää, mutta ehkä harkitsen vielä Pelkään vähän, että siellä on aika konservatiivinen meininki paikoin. Kiitos vinkeistä
Kirjoittanut: MissAnnThrope (Aktiivi)
 • #117
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 04.05.2008 13:47
ostin lontoosta 20 eurolla 10pussia kreppikuituja (säästin suomen hintoihin verrattuna 40 e) .. ja eikun rastoja väsäilemään!
Kirjoittanut: Lady Elena (Nimetön)
 • Lähetetty: 04.05.2008 16:05
Sain vihdoinkin tyvikasvun värjättyä, mutta seuraavaksi pitäisi saada rastalisäkkeet kiinnitettyä... Jospa saisi sen joku päivä aikaiseksi.
Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
 • Lähetetty: 04.05.2008 16:23
Uiuiui... vielä 10 päivää ja sitten kampaajalle!
Teen itselleni jotakin niinkin radikaalia kuin värjään ruskeat hiukset punaisiksi.
Sellaiset lämpimän punaiset olisivat haaveena Kun ei mulla varmaan koskaan ole nähty kuin ruskeat hiukset niin nyt tulee muutos. Saadaan sitten kauhistella tai ihastella, toivottavasti sopivat

Ja hiusten ankara kasvatus jatkuu.
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #120
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 04.05.2008 16:27

Lainaus: MissAnnThrope

ostin lontoosta 20 eurolla 10pussia kreppikuituja (säästin suomen hintoihin verrattuna 40 e) .. ja eikun rastoja väsäilemään!


oho, mistäs liikkeestä ostit?

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit