Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottiprinsessa -skaba

Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.07.2008 21:16

Lainaus: PolyUnsaturated Doll Blood

Iltalehden artikkelia on muutettu niin, että viittaukset kasariheviin on poistettu.

1984 on nyt.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #62
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 17.07.2008 21:23

Lainaus: Deadboy

1984 on nyt.

Ei hemmetti repesin tuolle! Olen aivan varma että tämäkin on SuPon tekosia, sensuroi suomen lehdistöä. Itsekin mietin mihin ne pari riviä katosivat artikkelista; ehkä toimituksessa tajuttiin emämunaus ja asiaa editoitiin.
Tai sitten se oli vain sensuuria. Eihän hevin kaltaista paheksuttavaa musiikkia sentään voi julkistaa mediassa!
Tosin kyseenalaisttin tämän, kun näin Paula Koivuniemen Seuran kannessa poseeraamassa punaisissa nahkahousuissa Marshall-pinon edessä.

Oliko edes turha viesti.
Kirjoittanut: PolyUnsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #63
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 17.07.2008 21:41

Lainaus: Deadboy

1984 on nyt.

Ahhahaaahahaa! They're listening!!

Lainaus: neo_shaman

Oliko edes turha viesti.

No oliko tämä edes turha keskustelu
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #64
 • Arvo: Platinagootti+
 • • Muokkasi: BronzeRain
 • Lähetetty: 17.07.2008 22:27

Lainaus: Cata

Musta on törkeän outoa sekin, että metallia kuuntelevat, mustiinpukeutuvat (useimmiten muijat) haluavat väkisinkin lukea itsensä goth-genreen kuuluviksi. Onko se jotenkin hienompaa kuin olla metallisti joka kuuntelee metallia? Se on trendi, ei sitä kyl voi kieltää.

Minähän en itseäni gootiksi nimitäkään, pyörin kojoottifoorumilla koska täällä on laajemmin keskustelua kuin useimmilla metelilaudoilla. Metelimiesten kanssa on kuitenkin suht hankalaa väänätää juttua korseteista ja irtoripsistä. Pukeutumistyylillisestihän olen tuomittavissa enemmän gootiksi kun metallistiksi,vaikka kuuntelenkin meteliä.paitsi että, kuuntelen myös muutamia goottibändejä. En ole täysin toivoton tapaus.
Mutta, olen itsekin huomannut tuon saman ilmiön. En tiedä mikä siinä sitten on. Samat syyt kuin minulla?
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #65
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 17.07.2008 22:51

Lainaus: BronzeRain

Metelimiesten kanssa on kuitenkin suht hankalaa väänätää juttua korseteista ja irtoripsistä.


Tuo on kyllä ihan ymmärrettävä kanta asiaan
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 17.07.2008 23:32

Lainaus: kuopassa

Täällä foorumillakin on sadoittain sellaisia henkilöitä, jotka käyvät vähän joka viikko poseeraamassa kameran edessä uudet goottivetimet yllään

Ettei herra ylläpitäjä vaan viittaa tolla meikäläiseen...? No, tottahan sekin kyllä.
Mun puolesta saavat järjestää gooteille kauneuskisoja ja tulkoon vaikka realitysarjoja kunhan vaan asiat kerrotaan oikein eikä ruokita yleisiä mielikuvia saatananpalvontajutuista ym eikä päästetä sinne puhumaan tietämättömiä pissiksiä niin ei tule väärinkäsityksiä ja sit kaikki on suht tyytiksiä (ainakin melkeen)
Pelottaa se tiistaina ollut haastattelu joka musta tehtiin, siinä kun pureuduttiin todella syvälle goottiuden ytimeen, kaikkea muuta ku pintapuolista läppää. Taas kerran sen session aikana huomasin miten hemmetin synkkä tyyppi mä todellisuudessa oonkaan kun asioista puhuttiin, saa nähdä miltä juttu näyttää sit lehdessä.....
Kirjoittanut: AuroraBorealis (Aktiivi)
 • #67
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 26.07.2008 12:12

Lainaus: Ninni

Pelottaa se tiistaina ollut haastattelu joka musta tehtiin, siinä kun pureuduttiin todella syvälle goottiuden ytimeen, kaikkea muuta ku pintapuolista läppää. Taas kerran sen session aikana huomasin miten hemmetin synkkä tyyppi mä todellisuudessa oonkaan kun asioista puhuttiin, saa nähdä miltä juttu näyttää sit lehdessä.....

Oon utelias, mihin lehteen tämä juttu tuli? Anteeksi Off..
Kirjoittanut: Jasmine (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.07.2008 11:42
Ihan mukavaa että tulee muitakin skapoja kuin tuo miss Suomi ym. tavalliset kisat. Erilaisuus kunniaan. En kuitenkaan itse ole vähään aikaan katsonut kunnolla tuota artikkelia, niin siihen en paneudu.

BrozenRain, olet melkein samanlainen kuin minäkin - en luokittele itseäni gootiksi, enkä taas kuitenkaan metallistiksi. Olen vaan minä, joka ihannoi gootahtavia vaatteita, pukeutuu ns. tavallisiin housuihin ja t-paitaan (sek tennareihin/maihareihin) ja kuuntelee enemmän heavy metallia kuin gootti Kulutan aikaani täällä, koska huomasin foorumin sisältävän monipuolista keskustelua ja ihan kunnon aiheista (ja täällä on ELÄMÄÄ )

Mutta takaisin aiheeseen... aloin miettimään että mitä ihmiset ajattelivat tuota artikkelia lukiessaan. Tarkoitan ihmisillä niitä, jotka eivät tiedä yhtään mitään tai katsovat vinoon ja luulevat erikoisemmin pukeutuvia satanisteiksi ja/tai saatananpalvaajiksi. Luultavasti vanhempiyhteiskunta mietti "voi piip, kaameaa!" kun taas nuoremmat "haluan pukeutua tuon näköiseksi".

Luulempa että tulevaisuudessa tulee esille enemmänkin erilaisia pukeutumistyylikisoja. (viimeinkin)

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit