Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat (osa 4)

Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 30.10.2008 13:39
Huh, kaadoin ajatuksissani päälleni oikean pissismäärän Escadan Sunset Heatia. Nyt ympärilläni leijailee pirtsakan mangontuoksun sijaan ylimakea ällötys...
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
  • Lähetetty: 30.10.2008 13:42

Lainaus: Piiskansiima

Huh, kaadoin ajatuksissani päälleni oikean pissismäärän Escadan Sunset Heatia. Nyt ympärilläni leijailee pirtsakan mangontuoksun sijaan ylimakea ällötys...


Kyllä se siitä haihtuu, ja vaikkei haihtuisikaan, niin ainakin oma nenusi turtuu.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
  • #993
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 30.10.2008 13:55
Tämä ketju on tullut maagiseen 100 sivun ikään, suljen tämän ja avaan vastaavan uuden. Jatketaan juttua siellä

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!