Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat (osa 4)

Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 27.07.2008 22:07
Voi jumalauta. Porukat oli ostanu viikonlopun aikana uuden koneen meidän taloon ja eivät voineet kysyä et tarviiko vanhalta koneelta säästää jotain, saateri mun kaikki, jokaikinen kuva ja tiedosto hävisi kuin tuhka tuuleen, ja niitä ei oo tallessa missään. Että kiva. Nyt ******** niin helvetin paljon!
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 27.07.2008 22:12
Tiragen, eikö ole mitään säästynyt CD-levyille tai esim. USB-palikkaan tai Firewireen? Tuo on joka tapauksessa todella paha isku, pystyn samaistumaan kokemaasi menetykseen. Olen vilpittömästi pahoillani puolestasi. Jos vanhan tietomasiinan kovalevyllä on jotain todella tärkeää, niin niitä tiedostojahan voi yrittää palauttaa jollakin palautusohjelmalla, mutta ne eivät välttämättä tuo esimerkiksi valokuvia ehjinä esiin, vaan niistä saattaa puuttua palasia riippuen siitä miten kovalevyn tiedostot on poistettu ja onko niiden päälle "kirjoitettu" uutta dataa.
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #133
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 28.07.2008 00:57

Lainaus: Tiragen

Porukat oli ostanu viikonlopun aikana uuden koneen meidän taloon ja eivät voineet kysyä et tarviiko vanhalta koneelta säästää jotain

Onko tuo vanha kone nyt sitten jo tunkiolla ?
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 28.07.2008 12:42
Kyrpii. Olen tässä sellaiset 1,5 viikkoa tehnyt töitä periaatteessa ilman vapaita, koska saikkupäivä meni lääkäreillä juostessa, ja oikea, kokonainen yksi vapaapäivä meni tutun rastojen tekoon. Onneksi huomenna on vapaapäivä viimein, mutta seuraavakin on sitten vasta ensi viikon puolivälissä. On se kiva kun ei ehdi edes ihmisiä nähdä.

Miehekekin kuumeilee, joten en voi vietellä vapaapäiviäni hänen kanssaan. Ach, töitä töitä ja töitä, mutta silti raha ei riitä vaikkei olevinaan ole aikaa sitä käyttääkään.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 28.07.2008 13:47

Lainaus: kuopassa

Tiragen, eikö ole mitään säästynyt CD-levyille tai esim. USB-palikkaan tai Firewireen?


Ei mitään, ei niin yhtään mitään. Edes niitä valokuviakaan ei ole enää digikameran muistikortilla. Kyrsii. Mutta pakko se vaan on jatkaa tästä. Kaikki korvaamattoman tärkeä siitä koneelta otettiin talteen (porukoitten firman kaikki tärkeät tiedot ynnä muut) mutta kaikki muu vaan huspois bittiavaruuteen. Tai jotain. Kiitokset myötätunnosta. Eikä tämä elämä nyt tähän kaadu, harva koko elämäänsä yhden tietokoneen varaan rakentaa.

Lainaus: Unholysacrament

Onko tuo vanha kone nyt sitten jo tunkiolla ?

On se, ei enää kestänyt, wanha kone.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 29.07.2008 10:13
Huomionkipeät, herkät ja neuroottiset ihmiset rassaavat tällä hetkellä snadisti. Srsly. Kun ei jaksaisi kävellä kuin lasinsiruilla ja hipsutella niiden ympärillä ettei vain sano jotain mistä ne voivat ottaa nokkiinsa. I am just not built that way. :/
Kirjoittanut: Nocturne (Aktiivi)
 • #137
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 29.07.2008 11:33
On muuten upea tunne heti aamulla kun herää siihen, että päätä särkee. Mitäkäöhän tästäkin päivästä mahtaa taasen tulla.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.07.2008 12:29

Lainaus: Heetteri

Kun ei jaksaisi kävellä kuin lasinsiruilla ja hipsutella niiden ympärillä ettei vain sano jotain mistä ne voivat ottaa nokkiinsa.


Jos kumartelee ja samalla pyllistelee joka suuntaan, ihmiset eivät lopulta erota p*rsettä naamasta. Koeta jaksaa, muru.
Kirjoittanut: Elvira (Aktiivi)
 • #139
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 29.07.2008 12:38
Mä en jaksa enää tätä hellettä!
Koko ajan kamala hiki ja tuskainen olo. Iho kutiaa ja on täynnä punaisia pilkkuja. Inhoan aurinkoa! Mitkään aurinkovoiteet ei auta mitään.
Tahtoo syksyn!
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #140
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 29.07.2008 13:40
Joo, Kela vetää lonkkaa. Odotin kuntoutusrahapäätöstä kaksi kuukautta, eilen tuli kirje, "hakemus hylätään lainsäädännön § 20 kohdasta johtuen", jossa vain ympäripyöreästi sanotaan, että (nuoren) kuntoutusrahan hakijan tulee alle 20-vuotias ja työ- ja opiskelukyvyn laskenut ynnä muuta soopaa. Mitä v-ua, ihanko mielivaltaisesti ne saa tukia jaella?

kirjoitin valituskirjeen samanlaisella kapulakielellä. Siitäs saavat äpärät.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit