Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tarvitsisin mielikuvianne Morticiasta koulutehtävää varten

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 21.11.2008 21:00
Dark Eyes: Tästä projektistahan ilmoitit jo pari kuukautta sitten, joten onko tämä koulutehtävä jo finito vai vieläkö kaipaat uutta dataa?
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
  • #22
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 26.11.2008 19:30
Tosiaan, pahoittelut hiljaisuudesta asian tiimoilta.

Ihan ensimmäisenä haluan kiittää projektiini näkemyksiään lahjoittaneita henkilöitä, sain teiltä valtavasti tietoa käsiteltäväksi. Sitten tulee tämä mutta..

..Mutta valitettavasti en tätä tehtävää saanut koskaan valmiiksi, koska Mortician päästä ei jatkuvista yhteydenottoyrityksistä huolimatta haluttu osallistua tähän tehtävään millään tapaa. Jee.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit