Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Käyttäjäin esittelyt.

Kirjoittanut: maggis (Jäsen)
 • #131
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 22.10.2006 16:57
Heih, olen 13 vuotias tyttö Säkylästä ja..no omistan kaksi kissaa. Kuuntelen hevi-musiikkia ja kaverit kutsuvat minua yllätys yllätys, Maggikseksi. Omistan täyden kaapillisen mustia vaatteita ja pidän pimeydestä ja synkistä runoista,piirrustuksista, musiikista ja ihmisistä. Harrastan lentopalloa, piirtämistä ja runoilemista. Sairastan anareksiaa eli naurutautia (et ehkä ole kuullut siitä) :F
Kirjoittanut: Raivonkyynel (Nimetön)
 • #132
 • • Muokkasi: Raivonkyynel
 • Lähetetty: 27.10.2006 20:02
Hei, täti tässä.
Naishenkilö löytyy ruudun takaa ja ikää on 16 ja puoli vuotta (tärkeä tuo puoli vuotta, huom.).
Lukiossa ekaa vuotta ja tässä vaiheessa suunnitelmissa on kirjoittaa perinteisten lisäksi kemia ja maantieto. Ja ehkä fysiikkakin. Taas tärkeää.
Olen lähes kaiken aikaa täysin rahatonna koska ne menevät melkein heti levyihin, vaatteisiin, kankaisiin tai suklaaseen.
Ja pidän muistakin asioista kuin... hmm, goottimaisista.
Kiitos tästäkin.

// Ja niin, minua saapi nimittää myös Raivikseksi, jotta koko nimeä ei tarvitse kirjoittaa
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #133
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 29.10.2006 13:15
Heihei!
Minä olen 13 vuotta kesällä täyttänyt tyttönen, mutta harmillisen usein minua luullaan täysi-ikäiseksi, jonka takia kaikki virkaintoiset lippupalvelun muijat sun muut haluavat ottaa minulta aina täyden hinnan.
Toistaiseksi minulla on vaaleat, pitkähköt hiukset, mutta luultavasti värjään ne piakkoin.
Kuuntelen aivan liikaa musiikkia ja olen aivan liikaa netissä. Ja bändi, jonka vuoksi tekisin lähes mitä vain on The 69 Eyes (ja rajansa kaikella, kuitenkin).
Minulla oli ennen sellainen kissa, jonka aika kuitenkin tuli ja nyt tahtoisin palavasti uuden kissan. Rakastan kissoja, olen aina rakastanut.
Mitäköhän muuta...No, lisäilen sitten, jos tulee jotain mieleeni.
Kirjoittanut: Anesthesia (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.10.2006 16:47
Hei!
Muutaman viestin vasta olen kirjoittanut, joten aika uusi olen. Päädyin tänne jotenkin googlen kautta. Kokkolasta olen kotoisin ja ikää vaivaiset 14 vuotta. Piirtelen, kirjoitan ja härvään kaikenlaista yöaikaan. Kitaraa ja viulua soitin, mutta nyt se on vain jotenkin jäänyt... Ei tunnu aika riittävän. Jokatapauksessa musiikki on olennainen asia elämääni. Kirjallisuuden puolelta Neil Gaimanin Sandman- sarjakuvat on lempiluettavaani. Lisäksi olen kiinostunut taiteesta (Salvador Dalí oli mahtava), ihmisen psykologiasta, historiasta, uskonnoista, posliininukeista, kauhusta ja kuolemasta.

Oudoksi sanovat. On ollut mukava huomata kuinka paljon samanhenkistä porukkaa täällä on.
Kirjoittanut: MenZurA (Jäsen)
 • #135
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 29.10.2006 17:42
noh eikus aloitetaan munkin osalta sitten. :P

juu olen itsekkin täällä aika uusi mutta tervehdys ja kumarrus vain ikää on jopa 17 ja asuin paikka helsinki
tälläinen industrial henkinen punamusta pukeutuminen yleensä päällä, ja musamaku vaihtelee black metallista technoon. yleisesti ottaen aika paljon mitä vaan.

ei ole kotisivuja kunen jaksa harrastaa moisia. mutta muuten koneella olen jos satun kotona olemaaan ja ircin puolella yleensä häärin ja vähän siellä irc galleriassakin.
samalla nikillä mut sieltä tunnistaa

persoonallinen ja hauska ihminen. toisinaan ehkähieman yliaktiivinen.

aloitelevan bändin laulajana toimin.. tai lähinnä rääyn mutta ymmärrätte pointin :P

siinä varmaan kaikki
Kirjoittanut: SirEmbryo (Jäsen)
 • #136
 • Arvo: Tulokas
 • • Muokkasi: SirEmbryo
 • Lähetetty: 29.10.2006 18:28
Oulusta minäkin, mutta ikää en viitsi mainita. Mutta jos pääsen johonkin miittiin joskus tulevaisuudessa, niin tulen varmaankin mainitsemaan ikäni miitin aikana. : )

Kotisivut on, ja koodaus onkin pitkäaikainen harrastus. Tosin nyt sivuni ovat hetken aikaa suljetut, sillä en ole vielä tälle uudelle tietokoneelle saanut kuvankäsittelyohjelmaa, ja ilman sitä ei sivujeni teko edisty.
Koodauksen lisäksi olen ollut kiinni taiteessa niin kauan kuin muistan- eri tavoin. Kuvataideluokalle pääsin kolmannella luokalla, minkä jälkeen olen päässyt eteenpäin pitäen aina kiinni taiteesta. Jotenkin siitä on tullut vain osa elämää, eikä siitä osaa oikein irrottaa. Pidän myös valokuvaamisesta.
Rakastan kauhuelokuvia ja musikaaleja. Myös mykkäelokuvat ovat ihania- sekä taide-elokuvat, ja Tim Burtonin tuotanto.

Musiikkimakuuni kuuluu industrial, industrial metal, techno, electro, EBM,trance- sekä hardtrance, ja voin mainita myös muutaman hyvän death- sekä black metal-bändin. : )

Luonteeltani olen huumorintajuinen, ja enimmäkseen melko iloinen- tosin osaan olla vakavakin. Olen myös valitettavan kömpelö.

Ja tämä foorumi on aivan loistava keksintö. Ihanaa keskustella samanhenkisten ihmisten kanssa eri asioista.
Kirjoittanut: Amerest (Jäsen)
 • #137
 • Arvo: Tulokas
 • • Muokkasi: Amerest
 • Lähetetty: 31.10.2006 04:32
Aiemmin tätä foorumia lueskelin ja nyt sitten piti ihan rekisteröityäkin jopa. Mutta niin, kukas minä olen, mistä tulen?

Itä-Suomessa, Outokummussa asustelen tällä hetkellä ja tänne muutin opiskelujen perässä viime vuonna. Toinen vuosi menossa tuolla ammattiopistolla ja media-assistentiksi pitäisi valmistua v. 2008. TV-alalle olen suuntautunut, mutta luultavasti jatkan vielä tämän oppilaitoksen jälkeen opiskeluja jossain elokuva-alaa tai kuvallista viestintää antavassa paikassa. Saa nyt nähdä.

Harrastuksiin kuuluu kirjoittelua (elokuvien käsikirjoituksia lähinnä), leffojen katsomista (kauhua erityisesti), valokuvausta ja kuvankäsittelyä ja musiikkiakin tulee kuunneltua. Erityisesti industrial- ja EBM -tyylinen musiikki iskee.

Ja lisätään vielä, että irc-galleriasta löydyn saman nimimerkin takaa, niistä yhteisöistäni saa kanssa aika hyvän kuvan asioista, jotka kiinnostaa ja onpa siellä jotain noita valokuvatuksiakin mitä on tullut napsittua.
Kirjoittanut: blackie (Jäsen)
 • #138
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 31.10.2006 11:41
Oon 14-vuotias tyttö Espoosta. Itse haluaisin muuttaa Helsinkiin, mutta porukoitten mielestä täällä on parempi asuu.

Mun perheeseen kuuluu mutsi, faija, pikkuveli ja 2 pikkusiskoo, joista toinen on vasta 4kk

Oon aina ollu vähän erikoinen ja hullu nuori, mutta siitä ihmiset kuulemma pitävät minussa, joten älkää säikähtäkö, jos ette aina ymmärrä mua.

Rakastan yli kaiken suklaata, jäätelöä(jopa talvella jäätelö maistuu), frendejä, halloweenia, pimeää ja kynttilöitä.

Harrastuksiin kuuluu pilates, spinning ja käyn Niken ilmaisella tanssikurssilla aina silloin tällöin. Lisäksi tykkään lueskella ja katsoa leffoja.

Irc-galleriaan laitan kuvia heti kun saan näpsittyä jotain kelvollisia
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 31.10.2006 12:24
Lainaus: Faith Black olen 13 vuotta kesällä täyttänyt tyttönen, mutta harmillisen usein minua luullaan täysi-ikäiseksi

Meitsillä se on just päin vastoin, vaikka täytän kolmen vuoden päästä jo 30, mua luullaan alaikäiseksi, ja pääsen lastenlipulla esim dösässä.
Lainaus: Anesthesia Kokkolasta olen kotoisin

Kivaa et muitakin kokkolalaisia löytyy! Ite oon kans sieltä kotoisin, asuin siellä lukion loppuun asti ja kirjoitusten jälkeen muutin Ouluun, sieltä Kemiin ja sit Espoon kautta stadiin. Oot 14-vuotias, eli käyt yläastetta. Ite kävin Kiviniityn yläasteen ja lukion, ootkos säkin Kiviniityssä, Länsipuistossa vai missä? Jos oot Kiviniityssä, ois hauska kuulla mikä meno siel nykyään on. Vastaa jos näät tän viestin!
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 31.10.2006 12:28
Lainaus: blackie Rakastan yli kaiken suklaata, jäätelöä(jopa talvella jäätelö maistuu), frendejä, halloweenia, pimeää ja kynttilöitä.

No siinä tapauksessahan sä osallistut ens lauantaina pidettäviin halloweenbileisiin tääl mun himas! Käyhän lukeen aiheesta tuolta ylhäältä, jossa on se sininen juttu "lue goottimiitistä"

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit