Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Käyttäjäin esittelyt.

Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.01.2007 20:16
Kreela: virallinen tervetulotoivotus täällä uudelle hevostallinettiläiselle!!
Kirjoittanut: kreela (Jäsen)
 • #222
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 23.01.2007 20:48
Piiskansiima, kiitos kiitos Joo, olen huomannut etten suinkaan ole ainoa sieltä päin tullut. Kun selasin vähän näitä topiceja jo ennen rekisteröitymistä, niin huomasin että yli puolet nickeistä on vähintään jossain yhteydessä aiemmin tullut nähtyä
Kirjoittanut: katoamistemppu (Jäsen)
 • #223
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 25.01.2007 15:32
hei moi

eli olen 17-vuotias (oikeastaan täytän 6.2 17v.) asustan orivedellä.. tuskin kukaan tietää edes kyseistä paikkakuntaa, mutta tää sijaitsee tampereelta n.40km jyväskylään päin.

joitakin kuvia musta löytyy irc-galleriasta nickillä katoamistemppu, eli jos kiinnostaa nähä millainen neiti täällä kirjottaa niin käyppä katsomassa.

harrastan..

*piirtämistä ja maalaamista
*auto-urheilua

mutta tässä jotain yleistä musta, saa toki kysellä lisää jos haluaa :P
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #224
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 25.01.2007 15:38

Lainaus: katoamistemppu

asustan orivedellä.. tuskin kukaan tietää edes kyseistä paikkakuntaa, mutta tää sijaitsee tampereelta n.40km jyväskylään päin.

No, sehän sattui mä asuin Orivedellä vuodesta 87- vuoteen 94 !!!
Siitä saakka oon asunut täällä Hesassa, ja ennen Oriveden aikoja Tampereella. Se vähän ärsytti Orivedellä, kun kaikki tuntee kaikki. Asuin siinä keltaisessa mökissä aseman vieressä
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #225
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 25.01.2007 16:10

Lainaus: poison

Se vähän ärsytti Orivedellä, kun kaikki tuntee kaikki


Tunnetkos Marttilan Juhoa tai Musturin Tommia?
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #226
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 25.01.2007 16:14

Lainaus: Ximmo

Tunnetkos Marttilan Juhoa tai Musturin Tommia?

No, okei ehkä kaikki ei sittenkään tunne kaikkia. En ainakaan nimeltä. Apinan tuntee kaikki, mutta apina ei tunne ketään. Olin niihin aikoihin se apina
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #227
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 26.01.2007 14:36

Lainaus: poison

No, okei ehkä kaikki ei sittenkään tunne kaikkia


Jep, Musturi oli sellainen piirustelija/kuvataiteilija (julkaissut sittemmin muutaman omakustannesarjakuvalehden täynnä nuorten suomalaisten osaajien teoksia) ja Marttilan kanssa tehtiin joskus 1992-1995 fanzinea nimeltä "Pinhead" muutaman numeron verran. Lisäksi hänellä oli sellainen bändi kuin Blubberheads noihin aikoihin. Muutaman pikkulätyn tuuppasivat ulos.

Musturi on nykyään stadissa ja osa-aikaisesti taiteilee ja käy jaksaessaan Sulake Labsilla tekemässä grafiikkaa. Marttilasta en tiedä yhtään mitään, joskus 1999 nähny viimeiks.
Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • Lähetetty: 26.01.2007 17:32
Hei,
Olen 18-vuotias neitonen, rekisteröidyin siis vähän aikaa sitten tänne foorumille. Pääkaupunkiseudulla asustelen ainakin tällä hetkellä. Olen abiturientti, lukio on siis aivan loppusuoralla.

Kuuntelen paljon musiikkia, esim. darkwavea (kuten Autumn Tears ja Deine Lakaien) sekä metallia (Nightwish, Sirenia, Theatre of Tragedy...) ym. Soitan myös itse pianoa ja laulan. Lisäksi mm. kirjoitan mielelläni runoja ym.
Kirjoittanut: Lilith (Aktiivi)
 • #229
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 30.01.2007 13:32
Moi! olen uusi täällä...
Olen tämmöinen melkein tavallinen 17 ja 8kk vanha muija. Opiskelen tällä hetkellä media assistentiksi ja harrastuksiin kuuluu kitaran (ja joskus rumpujen) soitto, sekä piirtäminen, maalaus ja ompelu.
Minulla on kaksi lemmikki rottaa ja kissa...
Kirjoittanut: Heyni (Jäsen)
 • #230
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Heyni
 • Lähetetty: 05.02.2007 06:52
Uus tulokas kuittaa.

Näin pikasesti foorumia&esittelyjä kattelessani totesin että tuttuja jo löytyy, mut jätetääs salaisuudeksi ketä ku en vielä oo ahistellu tätä kautta ja mä luulen että ainaki yks niistä ei taho myöntää "tuntevansa" mut :P

Nimen voi päätellä varmaan nickistä, yhden kirjaimen heitto sinne tai tänne. Ikää löytyy sen verran että teini-iän päättymispäivänä lasketaan mäkeä ja syödään pullia. Mut koska ikä on vain luku, mä olen ikuinen teini ainaki toistaseks.

Kotosin olen Joensuusta, kokeilin siipiäni Oulussa lokakuusta tammikuuhun ja totesin ettei ne kanna. Nyt on tarkotus chillata kotikotona jonku aikaa isän Riesana taas ja heti kun vaan asiat ja rahat saan kondikseen niin nappaan sit kämpän täältä koska tällähetkellä tuntuu kotikotonaki repeevän p*rse.

Omana elukkana löytyy tänä vuonna 4v täyttävä palliton, mustavalkea kissa joka enimmäkseen kuvittelee olevansa etuoikeuksia saava koira. Johtunee varmaan siitä että koko ikänsä on ollu koirien kans yhteyksissä jos elämän ekaa 12 viikkoa ei lasketa.

Harrastuksiin kuuluu lähinnä nörtteily ja digikuvaus, kummassakaan en ole hyvä mut onpa silti kivaa. Oulussa asuessani harkitsin jousiammuntaa johon mulla kuulemma on taitoja, mut jäipä sitten sekin. Kattoo nyt sitten miten Joensuusta löytyy jousiammuntatyyppejä. Kirjoitan myöskin paljon, kuten ehkä voi päätellä tästäkin (ja tämä sentään on lyhyt mun tekemäksi!)

Kova elämä muokannu musta epävarman ja ujon, masennusta löytyy enemmä ku tarpeeks ja luonne on pessimistin luokkaa, toisaalta sitten löydän oudolla huumorintajullani kaikista asioista jotain hyvääkin jos vaan sattuu huvittamaan sitä löytämään.. "Jos tästä nyt on pakko jotai hyvää kaivaa niin..." -lauseen alotus on aika tuttu. Se on sitten toinen asia ymmärtääkö muut sitä hyvää puolta, mut moni jo tajuaa laittaa sen mun kierouden piikkiin.
Kaverit haukkuu kyl fiksuksi ja muuta ihkudaata, mut eipähän sitä vainoharhasena voi uskoa kuin ihan hetkittäin. Sekava ja kiero, yleensä asiat on mun päässä toistepäin mitä yleensä, enkä mä aina edes ite tajua.

Netissä olen kyllä sitten turhankin avoin, johtunee siitä ettei mulla ole ollu ennen vuotta 2004 ihmistä jolle purkautua joten sai sitten muutamat nettifoorumilaiset sun muut kattoa mun pään sisällön ulostautumista parin vuoden ajan kunnes aloin löytämään jonku fiksumman linjan ja jopa pysymään aiheessa :P

Blaablaa, kaikkia kiinnosti joten meen toiseen triidiin änkyröimään.

edit: Kotisivut on tekovaiheessa, wanhat juuri eilen poistin. Teko on vaan hivenen hankalaa näin läppärin hiirellä ku normihiiri otti ja kuoli.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit