Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Käyttäjäin esittelyt.

Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • Lähetetty: 09.04.2007 14:16

Lainaus: Trismagia

Harmi vaan kun myin aikoinaan kaikki goottivaatteet melkein pois kun muistuttivat liikaa exästä.


Tuopa oli hurjan outoa. Miten omat vaatteet voivat muistuttaa jostain toisesta jos sie nimenomaan edeustat itseäsi olipa vaatteet gootti tai muuta tyyliä?
Kirjoittanut: Trismagia (Jäsen)
 • #302
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 09.04.2007 22:44

Lainaus: M Chaosbreather

Tuopa oli hurjan outoa. Miten omat vaatteet voivat muistuttaa jostain toisesta jos sie nimenomaan edeustat itseäsi olipa vaatteet gootti tai muuta tyyliä?


Ostin kaikki vaatteet silloin ja niissä on muistoja.
Jaksa selittää enempää eikä mun tarvitsekkaan, en viiti haavoja repiä auki.
Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • Lähetetty: 10.04.2007 01:02

Lainaus: Trismagia


Lainaus: M Chaosbreather

Tuopa oli hurjan outoa. Miten omat vaatteet voivat muistuttaa jostain toisesta jos sie nimenomaan edeustat itseäsi olipa vaatteet gootti tai muuta tyyliä?Ostin kaikki vaatteet silloin ja niissä on muistoja.
Jaksa selittää enempää eikä mun tarvitsekkaan, en viiti haavoja repiä auki.


Juu, enpä mtn. Ihmettelin vain "ääneen"
Kirjoittanut: suden lumo (Jäsen)
 • #304
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 15.04.2007 14:47
Noh, jospa jatkaisin osaltani kertoilemista.
Elikkäs olen ensi syksynä (toivottavasti) taidelukion aloittava naispuolinen henkilö, goottiudessa vasta poikanen (suuurelta osalta pieni ja erilaisia ymmärtämätön koulumme olkoon isossa vastuussa siitä kuinka vain vapaa-ajalla ja matkustellessa uskallan enemmän avautua tällä saralla!)
Onhan tässä jo jonkin aikaa tullut kuunneltua tuota synkkää musiikkia ja rakastettua kaikkea pimeää kaunista.
Intohimoina taiteet sekä tanssi, unelmana tulla taitavaksi molemmilla saroilla (tanssia onkin tullut harrasteltua 12 vuotta)

Mielikuvitusrikas ikuinen haaveilija.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #305
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 15.04.2007 14:49
Pitää nyt esittäytyä kun uuden uutukainen olen.

Eli olen viittä vaille täysi-ikäinen neitonen Pohjanmaalta, yritän kovasti opiskella että selviäisin ylioppilaaksi asti.
Seurustelen, toinen vuosi parhaillaan meneillään, ukko on mitä ihastuttavin hevimies.
Harrastele en paljoa, mitä nyt piirtelen ja maalaan, käyn lenkillä jos on fiilistä ja hyvä ilma. Poukkoilen keikoilla, enimmäkseen metallibändien, tosin täytyy tunnustaa että olen jo kohta kymmenen vuotta ollut toivoton Rasmus-fani. Mutta siis metallimusiikki lähinnä sydäntä.
Lemmikkejä on, kaksi kappaletta kissimirrejä.

Tähän loppuun vielä pitää teroittaa että en ole gootti, olen vain goottityylisesti pukeutuva metallisti. Näin siis. Tulipas siitä vuodatusta.
Kirjoittanut: helvetinkoira (Jäsen)
 • #306
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 19.04.2007 00:47
Minä olen tällä hetkellä Kajaanissa asuva 19 vuotias (kesäkuussa 20 xD) tyttönen. Minulla ompi koira rottweileri Möykky ja poikakaverinkin omistan. Rakastan, palvon eläimiä ja olen kiinnostunut uskonnoista ja muinaisista kulttuureista. Egypti ja kreikka ja rooma on miun idoleita. Nyt maya elokuvan innoittamana on itniaanitkin ruvenneet kiinnostamaan. Niiden meidän mielestämme turhat veriset asiat joita ne harrasti.
Kristinuskon "vastaan taistelu" on kanssa asia mikä kiinnostaa. Toisin sanoen kristinuskon epäkohtien etsiminen. Kuten eläinten asema, naisen asema, kristittyjen muka omat juhlat jne jne

Olen varmaan eniten metallisti. Kuuntelen myös joitain goottis päntejä. Onhan sitä hyvä joskus tanssimusiikkiakin kuunnella Myös jotkin gootti rock bändit iskevät. Tällä hetkellä kumminkin tulee eniten kuunneltua intialaisia ja egyptiläisiä lauluja.

Rakastan myös vaatteita ja niitä KENKIÄ <3. Pidän monista eri tyyleistä. En ole löytänyt sitä ominta tyyliä. Mutta mustaa sen olla pitää Nyt on tilauksessa gothic lolita paita kesäksi.
Kirjoittanut: abl (Jäsen)
 • #307
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 20.04.2007 04:11
Voi sentäs!

Lehdessä luki että Helsingissä ois nähty kuutteja, ainakin 6, josta muistui mieleen että täälä olisi hyvä alkaa päivystään, enemmän-tai-vähemmän sielunveljien ja -siskojen foorumilla. Joskus taisin jotain jo kirjottaakkin, mut sitä ei lasketa (mitä nöyrimmät kiitokset kuitenkin raivokyyneleelle ja danille ponnisteluista)! Olkoon tämä siis ensimmäinen virallinen viesti:

Synnyin ja vietin nuoruuteni Lempäälässä. Peruskoulu meni, lukio meni, armeija meni, ja nyt on loppumassa kolmas vuosi Ikaalisten ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn linjalla, vuosi vielä jäljellä, teoriassa, joten kohta on siis tullut kolmisen vuotta Ikaalisissa asuttua.

Mielipuuhaani on kaikenmoinen dataus tietsikalla. Muutama vuosi tullu skebaa rääkättyä, nelisen vuotta pieaeanoo nuorempana. Playlistiltä tällä hetkellä löytyy Deathstarsseja, Mansonia, Coffia, Gravewormia, ja tuommoista, <spoiler> Manson kuitenkin ehkä <3:ein </spoiler>.

Näin syksyn lapsena pimeys on ehkä kivointa koskaan, ja syys-sateet. Tällöin on mukava kävellä yössä sadetta halaamassa!

Jos joku jossain joskus havaitsee tämän pitkähkön varjon muuten oi niin valoisassa maailmassa, kivien heitto huomioni vangitsemiseksi on sallittua, sillä niin kovin usein kuljen omissa ajatuksissani, musiikkia liian kovaa kuunnellen. Mennään vaikka potkiin hautakiviä tai viilteleen, tai jotain muuta semmosta mitä kaikki gootit aina tekee <3
Kirjoittanut: marutsella79 (Jäsen)
 • #308
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 20.04.2007 08:08
Olen 27 vuotias gootti Turusta. Olenko kenties yli-ikäinen? äh, ei sillä iällä taida olla väliä. Täällä noita gootteja tuntuu olevan melkoisesti tai ehkä se johtuu siitä että kiinnitän goootteihin suurta huomioo kun olen liikenteessä. irc-galleriasta löytyy kuvajaisia minusta ja kissa lapsistani jos jotain kiinnostaa. nimimerkki on tuo sama marutsella79
Kirjoittanut: saidai (Jäsen)
 • #309
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 20.04.2007 10:22
Heip, uutena käyttäjänä tervehdin. Olen 23-vuotias viestinnän opiskelija ja aika rakastunut goottityyliin, tosin tykkään vähän monen muunkin tyylin kanssa sotkea Galleriasta löytyy minun nassu nickillä vaak.
Kirjoittanut: Silja (Jäsen)
 • #310
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 20.04.2007 11:41
Olen liki kolmekymppinen, enemmän hopeanharmaa kuin tummanpuhuva, mutta mieleltäni mustempi kuin kaamos, luonteeltani kirpeä, lähes kipeänkatkera. Suuri osa teikäläisistä on kovin nuorta väkeä ja moni näistä fooruminne tarinoista uhoaa tahtoa tulla kuulluksi ja huomatuksi. Tämä piirre liian usein katoaa, kun viheliäinen elämä todella paljastaa nahkansa. Liitelin luolastani riesaksenne muistuttaakseni, ettei goottius katoa vaikka tyyli muuttuu. Todellinen gootti on gootti syntymästä hautaan. Se on mielentila, ei ulos näkyvää rekvisiittaa tai kurjuuden kulissia. Toivottavasti opin tuntemaan täältä edes yhden sielun, joka pysyy synkkyyden pakkopaidassaan alusta katkeraan loppuun saakka.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit