Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Käyttäjäin esittelyt.

Kirjoittanut: mria (Jäsen)
 • #321
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 05.05.2007 22:17
On kohteliasta esitellä itsensä, edes lyhyesti. Joten tässäpä tämä...

- Nimeni on Maria ja netissä käytän nickiä mria. Syntynyt vuonna 1984. Aika tyypillinen skorppioniluonne hyvässä ja pahassa...

- Olen valmistunut kahteen ammattiin, toinen on turhaakin turhempi media-assistentti (oman alan oikeita töitä koossa 0-tuntia) ja toinen myös vaikeasti töitä löytävä kirjastomerkonomi.

- Asuin Oulussa yli 18 vuotta ja puheestani paistaa edelleen läpi rempseä oulunmurre.

- Jos sorrun luokitteluun, niin menneisyydessäni olen ollut niin hippi, punkkari kuin hevarikin. Nyt koen kaikista alakulttuureista itseäni lähimpänä olevan goottiskenen ja aatteellisesti punkin. En häpeä tai arkaile sanoa itseäni gootiksi. Kunhan kysyjälle on selvää se ettei minun käsitys gootista ole itseään viiltelevä teinisaatana.

- Ensimmäisen goottiklubini koin vuonna 2002 ollessani alaikäisenä Oulun Mustassa Romassissa.

- Olen eettisesti valistunut ja inhoan välinpitämättömyyttä/oman edun korostamista. Yritän kaikin voimin ja liikenevin varoin toimia heikompien puolesta. Etenkin eläinten ja luonnon. Maksan WWF:lle kuussa 10e, en syö lintuja ja nisäkkäitä, kalaa vain harvoin ja levitän teksteissäni vihreää sanomaa.

- Saan ällötyskohtauksen aina mennessäni Mc Donaldsin ohi ja ylpeydekseni voin kertoa etten ole koskaan tukenut pennilläkään kyseisen lafkan toimintaa. On myös monia monia muita ylikansallisia yhtiöitä joiden tuotteisiin en eurojani käytä.

- Olin ennen aika inha skenepoliisi ja ehkäpä vaikeasti lähestyttävä. Nykyään olen asiakaspalvelutyössä, joten joudun olemaan mukava kaikille, myös niille makkaraa ostaville junteille.

- Pienenä keräilin kaikkea kissaeläimiin liittyvää ja edelleen minulla on paljon sellaista. Tein myös tietovihkoja kissaeläimistä ja suunnittelin isona muuttavani aasian vuorille pelastamaan uhanalaisia Lumileopardeja. Edelleen pidän kissaeläimistä paljon ja haaveilen kissan hankkimisesta, ehkä sitten remontin jälkeen...

- Mielipiteiltäni olen radikaali (kiitos punk-taustani) ja herätän usein närää sanomisillani tai sanomatta jättämisilläni. Siksi en enää kirjoita niin paljon julkisesti, kun silloin en oikein muuta ehtisi tekemään, kuin lähettämään vastineita kiukkuisiin palautteisiin Pahimmat höyryt päästän ulos livejournalissani: http://mria.livejournal.com/

- Olen eronnut kirkosta kolme päivää sen jälkeen, kun täytin 18 vuotta. Kannatan kirkon erottamista valtiosta. En hyväksy yhden uskonnon erityisasemaa tai ylipäätään minkään uskonnon päätösvaltaa verorahoihin.
- Tykkään valokuvata ja julkaista räpellyksiäni netissä. Tosin kuvaan niin paljon, että ehdin julkaista vain murto-osan netissä, senkin 80% friends-only journalissani. Tuota jäljelle jäävää 20% voi tiirailla tuolta: http://www.freewebs.com/kuvatus/aa%2Dkuvavalikko.h tml

- Olen todella sosiaalinen ja jään usein suustani kiinni joka paikkaan, siksi olen harvoin ajoissa missään.

- Asustan avoliitossa vihreän vaikuttajan kanssa ja ihmettelen ihmisiä jotka halajavat kihlasormusta todisteena rakkaudesta.

- Musiikillisesti olen laajakatseinen. Tykkään aika monista suomijunttibändeistä kuten Movetron, suomipunkista esim alkuaikojen Terveet kädet, goottipuolelta menee kaikki (death rock, goottirock, indu, ebm, synapop) paitsi sellainen Kuolleen musiikin yhdistyksen suosima matsku, vaikka menee sekin joskus taustamusana, sitten noi psyke-, tecno-, trancemusat ja sitten myös hippiajan hitit, kuten Beatles. Lisäksi monet rautalanka-ajan tuotokset on rautaa, kuten Badding ja Tapio Rautavaara. Myös psykobilly ja vanha rock on enimmäkseen jees. On aika vähän musiikkityylejä joita en siedä ja niihin kuuluu mm. r`n`b, kikkelihevi, blackmetal tai no ehkä yleensä hevi, räppi ja korkealta lauletut naisäänet.

- En osaa kiteyttää asioita tai kertoa itsestäni lyhyesti, siksi tästäkin tuli tyypilliseen tapaan pienoinen romaani (onneksi tässä ei ollut pituusrajoitetta).
Kirjoittanut: Stuntgirl (Aktiivi)
 • #322
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 06.05.2007 09:13
Kerronpas hieman itsestäni. Olen tyttö, joka asuu jossainpäin itä-suomea.
En ole kasvissyöjä, mutta en pidä lihasta, mutta kyllä esim. joskus kana maistuu ihan ok:lta
Harrastan tanssia, ja rakastankin kuntoilua. Onkohan se syynä kymmenen kilon alipainooni? Uskonnollisesti olen luteerilainen, joka ei tiedä uskooko Jumalaan vai ei.
Rakastan eläimiä, minulla on kaksi kissaa, ja haluaisin koiran.
Kirjoittanut: diamond_385 (Aktiivi)
 • #323
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 06.05.2007 20:32
Allekirjoituksestani voi päätellä kaiken oleellisen.
Lähes 22 vuotias naisihminen Satakunnasta (se riittäköön infoksi mistä olen).
Puhun paljon ja joskus jopa asiaa.

varoituksen sana..älä ikinä puhu minulle pahaa kahvista äläkä Kissistä niin tulemme toimeen suht hyvin...olettaisin ainakin.
Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.05.2007 14:09

Lainaus: diamond_385

älä ikinä puhu minulle pahaa kahvista


Mitä pahaa kahvista voisi sanoa
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.05.2007 21:26

Lainaus: M Chaosbreather

Mitä pahaa kahvista voisi sanoa

There's too much blood in my caffeine system..
Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • Lähetetty: 08.05.2007 08:40

Lainaus: Velvet Grey

Lainaus: M Chaosbreather

Mitä pahaa kahvista voisi sanoa


There's too much blood in my caffeine system..Diih
Kirjoittanut: Malys (Jäsen)
 • #327
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 09.05.2007 16:18
* valeoptimistinen ikimurjottelija
* rumaa sukupuolta
* vanhus (-81)
* kehäkolmelainen
* luultavasti pakana
* ehdottomasti hullu
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #328
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 10.05.2007 23:23

Lainaus: M Chaosbreather

Mitä pahaa kahvista voisi sanoa


Esim. sen, että se on paskimman makuista juotavaa, mitä kurkkuunsa voi kaataa. Lisäksi se on addiktoivaa ja epäterveellistä. Jokainen kahvista pitävä ihminen on silmissäni jossain määrin epäilyttävä, usein jopa vastenmielinen.

Jos nyt noilla pääsis alkuun.
Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • #329
 • • Muokkasi: Swanette
 • Lähetetty: 11.05.2007 00:25

Lainaus: Ximmo

Jokainen kahvista pitävä ihminen on silmissäni jossain määrin epäilyttävä, usein jopa vastenmielinen.

Aha. Suomi ja oikeastaan koko muukin maailma on siis lähestulkoon täynnä epäilyttäviä tyyppejä. Tämä selvä.
Kirjoittanut: teksie (Jäsen)
 • #330
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 11.05.2007 02:50
naulan kantaan.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit