Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Käyttäjäin esittelyt.

Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • Lähetetty: 14.06.2007 23:07

Lainaus: Obscure

Toki ois mukava pitää täällä Joensuussa miitti pienemmälläkin porukalla joskus, mutta kun siitä tosiaan tulisi hyvin hyvin pieni.


Joo, Jenssiin joku miitti... toisin saispa naureskella miten pieni siitä tulisi.
Kirjoittanut: Shade (Jäsen)
 • #412
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 16.06.2007 21:09
Iltapäivää. Olen puolen vuorokauden kuluttua 13. En näytä gootilta, ymmärrättehän, tämän ikäinen ja erittäin pienen näköinen saattaa olla aika huvittava ilmestys maailmankartalla korseteissa ja mustassa huulimeikissä... Musiikkimakuni on hatara, en löydä mistään itseäni oikeasti miellyttäviä orkestereita. Pidän vampyyreista, raidoista, hevosista, Pepsi Max Chillistä ja olen jonkin tason uskis. Kannan koulussani "mukavaa" friikin leimaa, ja ainakin ennen luin todella paljon kirjallisuutta. Kirjoittelen runoja, yritän säveltää kappaleita ja sanoittelen. Soitin bassoa koulun bändikerhossa, kunnes se lakkautettiin ja opettelin kitaraa. Nyt pitäisi päästä opistoon asti soittamaan... Tjaa, olen yleissekopäinen henkilö, jonka henkinen ikä vaihtelee mielialan mukaan.
Ai niin. Olen myös tietokonenörtti (jota en mielellään myönnä) ja opettelen venäjää.
Kirjoittanut: BlackDragonette (Jäsen)
 • #413
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 18.06.2007 00:57
Mukavaa yötä. Olen mustiinpukeutuva parikymppinen nainen, joka pitää lohikäärmeistä, vampyyri- ja kummitustarinoista, leffoista, sarjakuvista ja raskaasta musiikiista. Vinksahtaneen näköiset söpöeläimet ja pehmolelut miellyttävät minua myös jollain sairaalla tavalla.

Musta pitäs tulla medianomi, joskus vuoden, parin päästä, AV-puoleen olen pääasiassa keskittynyt. Asun kerrostalossa avomiehen ja kissan kanssa, ollaan kaikki paremmin yöeläjiä (meillä huushollimme ihmislajin edustajilla tosin rajoittaa työt ja koulu hieman tätä yökukkumista ). Vasempaan lapaluuhuni on tatuoitu lohikäärme.
Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • Lähetetty: 18.06.2007 12:36

Lainaus: BlackDragonette

Vinksahtaneen näköiset söpöeläimet ja pehmolelut miellyttävät minua myös jollain sairaalla tavalla.


Ah! Täällä kanssa. Tervetuloa!
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.06.2007 21:02
Shaden allekirjoitus on herkullinen!! Tervetuloa joukkoon tummaan.
Kirjoittanut: Und3ad (Aktiivi)
 • Lähetetty: 18.06.2007 23:19
hmm uutta porukkaa? tervetuloa vaan kaikille
Kirjoittanut: Haze (Jäsen)
 • #417
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 19.06.2007 15:17
Päiviä. Täältä Hyvinkäältä päin löytyy vasta äskettäin tähän mielenkiintoiseen paikkaan eksynyt & rekisteröitynyt neitokainen. Noin puolenvuoden päästä olisi tarkoitus viettää viidennettätoista syntymäpäivää .
Lähinnä tummansävyisiä vaatteita käytän - kuinka yllättävää -, ja metallia - muutamaa poikkeusta lukuunottamatta - kuuntelen.
Ja mitäs vielä sitten... Pidän lukemisesta, hevosista, kirjoittamisesta, musiikin kuuntelusta ja ööh.. Emmiä tiiä =) kaikesta kivasta.
Kirjoittanut: nocturnal_chimaira (Nimetön)
 • Lähetetty: 19.06.2007 15:19
tervetuliaiset täältäkin päin !
Kirjoittanut: VampireSoul (Jäsen)
 • #419
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 24.06.2007 01:15
Terveisiä Pohjanmaalta!

Elikkä Vaasasta tämmönen 25.v. naikkonen täällä kirjottelee. En nyt varsinaisesti itseäni gootiksi kutsuisi, ainakaan musiikkimaulta jne mutta mielenkiinnon kohteen ym. on 'vastaavat' ja pukeutuminen jne. Luokittelu kun nyt on mitä on ja 'goottius' muotia, se kaupallinen versio.
Anyway, kotona on aviomies ja chihuahua, opiskelen sähkö ja energia tekniikkaa.. muuten ei oikeen mitään ehdi tehäkkään.
Egyptologia, paranormaali, mytologia, ennustus, vampirismi, lukeminen, kirjoittaminen, valvominen hehe, siinä pääasiassa mielenkiinnon kohteet.
Että sellasta.
Kirjoittanut: Riddler (Aktiivi)
 • #420
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 26.06.2007 00:29
Iltaa Pohjois-Pohjanmaan maakunnasta.

Olen kuolemankuussa 16 vuotta täyttävä ihminen, joka luokiteltaisiin vartalonmuodon ja kasvojen perusteella naispuoleiseksi.

En ole gootti, mutta monien muiden lailla olen kiinnostunut siihen liitettävistä asioista, mainittakoon vaikka historia, vaatetus ja musiikki vaikken siihen ole vielä hirveästi tutustunutkaan. Oma musamakuni on laaja, kuuntelen kaikenlaista korvaa miellyttävää musiikkia olipa se mistä genrestä tahansa. Eniten kuuloelintäni hivelee melodinen metalli, mutta myös monenlainen muu.

Olen siinä 167 cm:n pinnassa oleva aito vaaleaverikkö, joka näyttää mielestään vähän liian kiltiltä. Vaatetus on suurimmaksi osaksi tylsä perusmusta, jota kruunaa bändipaidat sekä maiharit. Hameita ei ole näkynyt muutamaan vuoteen. Arkipäivinä silmissä saatta nähdä kevyen meikin, mutta sitäkään ei kovin usein. Liian kiireinen ja laiska.

Muuta tietoa: soittelen omaksi huvikseni pianoa jo melkein yhdeksättä vuotta, saksofonia ja tinapilliäkin puhaltelen. Kitaraa osaan rämpyttää jonkun verran, ainakin Smoke on the Waterin riffi ja Paranoid menevät Luonteeltani olen normaalisti lauhkea, mutta suuttuessani osaan olla hyvin temperamentinen. Ajattelen paljon (lue=liikaa) asioita ja haaveilen pitkin päivää. Olen outo ja minulla on oudon maine. Olen utelias. Väännän jotain runon tapaista suomeksi ja englanniksi. Pidän sateesta, teestä, kirjoista, elokuvista, englannin kielestä, historiasta, virkkaamisesta, vuodenajoista, pitkähiuksisista miehistä ja varsinkin kitaristeista, joihin olen heikkona. Lista on loppumaton, sillä aina löytää jonkun uuden asian, josta pitää.

Eräässä suosikkileffoistani kuulin täydellisesti minua kuvaavan nimityksen: Insane Irish. Se on melkein tärkeintä tietää.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit