Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Käyttäjäin esittelyt.

Kirjoittanut: Morticia (Jäsen)
 • #51
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 10.06.2006 17:32
No jos minäkin sitten esittäydy. Ei tarvitse Ninnikään olla enää foorumin seniori, mä nimittäin (kehtaanko ees sanoa tässä seurassa!) lähentelen neljääkymmentä. Eli toooooosi vanha gootti. Naispuolinen olen, kuten nikistä näkyy. Alunperin Keski-Pohjanmaalta, pääkaupunkiseudlla asunut jo vuodesta -90, välillä piti pistäytyä ulkomailla asumassa muutaman vuoden. Hoitelen ihmisiä ammatikseni, ja harrastan tietokonehommia ja saksanpaimenkoiria.
Kirjoittanut: Ziggy Stardust (Jäsen)
 • #52
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 12.06.2006 22:22
Heips!
Olen kohta ensi kuussa 20 v. täyttävä tyttönen Kotkasta. Suunnitelmissani on muotoilun ala Kouvolan ammattikorkeassa, voi siis sanoa että olen visuaalisiin harrastuksiin taipuvainen. Vaatekustomointi tällä hetkenä päällimmäisenä. Myös maalaaminen ja piirtäminen lähellä sydäntä. Runoja rustasin puolitoista vuotta sitten, mutta se tuli sammui kun niihin inspiroiva ihminen lähti elämästäni.

Kuuntelen metallia ja rokkia. Bowie,Rolling stones,The Darkness ovat lemppareita rokin saralta. Metallia kuuntelen Lacuna coililta,Evergreyltä,Within temptationilta...

En tiedä pidänkö/pitävätkö muut minua goottina, mutta olen viimeaikoina (netissä )etsinyt vain goottihenkisiä vaatteita ja käynyt täällä. Yritän kai löytää jotain osasia goottityylistä omaan tyyliini. Olen vain luonteeltani herkkä ja joskus ujokin,sekä varsin onnellinen ja optimistinen ja haluan näyttää siltä millainen luonteeltani olen.Olen melko avoinkin,enkä halua näyttää mitenkään tylyltä tai liian rajulta. Olen aiiiiivan hullaantunut korsetteihin!
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 14.06.2006 01:54
Hail, liothe, Morticia ja Ziggy Stardust. Täten toivotan teidät virallisesti tervetulleeksi tänne sekalaiseen sakkiin. Ikä ei ole ongelma tai este täällä netissä! Ei meillä ole täällä ylä- tai alaikärajaa, keskusteluun voi osallistua ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Koska joukostamme löytyy ihan pikkuruisia mini-ihmisiä, teinejä, on muistettava käyttäytyä sen mukaisesti. Turhan rivot ja hirveän räikeät jutut jääköön toisaalle.
Kirjoittanut: zanna (Jäsen)
 • #54
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 14.06.2006 15:14
Lainaus: NinniNimittäin samana vuonna on synnytty kuin ilmestyi Bauhausin Bela Lugosi's Dead!!! Eli jo 70-luvun puolella....
Tiedä huolitaanko tänne moisia ikäloppuja (useimpien mielestä), mut vaik mittarissa on jo 26 vuotta


Bela Lugosis's dead/boys/Dark entries(demo) 2-1979-12"?
Hehe sähän oot vielä nuori!
Kirjoittanut: niisku (Jäsen)
 • #55
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 16.06.2006 12:59
Hmmm..hyvä kysymys.Noh, jospa jotain nyt keksisi kertoilla itsestään. Olen -88 syntynyt naispuolinen mm. Raumalla asusteleva "en kategorioi itseän- tyylinen" tytsy. Ajatusmaailma on hyvin laaja ja avoin ja sitä hyödynnän piirtelemällä, maalailemalla(harvemmin)ja ja..Yksi harrastuksista on ompelu ja koulutuskin sen mukainen, tosin en tiedä onko tuo tulevaisuuteni.Tuskin.Tulevaisuus on työ, joka ei tunnu työltä Yritän tehdä mahdollisimman paljon hyvää, jotta "meitä" olisin enemmän ja pian kaikki ihmiset tajuaisivat tämän maailman tilanteen. Pitkän peen haistatan ahdasmielisyydelle ja oikealle idiotismille. Musiikki on erittäin tärkeä osa elämää, mutta se on ainakin toistaiseksi jäänyt vain kuunteluksi. Kissat ovat parhaimpia veitikoita, mutta kaikki eläimet ovat myös mukavia. Kaikki kaunis on tärkeää ja kauneutta myös löytyy jos osa oikealta kantilta katsoa
Kirjoittanut: Gocom (Jäsen)
 • #56
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Gocom
 • Lähetetty: 20.06.2006 02:14
Lainaus: kuopassaKoska joukostamme löytyy ihan pikkuruisia mini-ihmisiä, teinejä, on muistettava käyttäytyä sen mukaisesti. Turhan rivot ja hirveän räikeät jutut jääköön toisaalle.


Noh, noh. Eivätkö juuri teinit kirjoita räveät jutut? Ainakin meidän kaupungissa niin on, enpä sitten tiedä... Ja kaikki ovat aika nuori täällä ja tuolla, aikaharva yli 40 vuotias edes selailee nettiä tässä mielessä ;D. Mutta kun sukopolvi uusiutuu (me teemme uuden) niin silloin ihmisten elämää ympäröi pelaaminen ja netti aika rajusti...

Ja sitten esittelyni... sivun mittaisena niin kuin aina...

No, teoriassa en ole gootti, siis en ole. En pukeudu kuin goottia tai mitään, mutta pidän kaikesta musasta, lukuunottamatta iskelmää ja humppaa. Tämähän on musiikkiaiheinen sivusto (*hymiö jonka kuuluisi nauraa*).

Ikää minulta löytyy vajaat 18, eli seitsämäntoista vuotta, jonka takia olen vielä teini, eli älkääs pelotelko pieniä pahoilla viesteillä (vitsi, vitsi, no ei laiskaan).

Harrastuksinani toimii Bodaus, lenkkeily, webdesign ja kuvankäsittely. Mukaan kuuluu myös maalaaminen, tussit ja manga. Olen myös kova pelien ystävä, ja siitä johtuu myös nimimerkkini "nörttimäisyys", sitä se Counter-Strike tuottaa. Pidän myös yllä muutamia Pelipalvelimia ja nettisivustoja, kuten http://www.planeettapelaaja.com/ , tosin pääosan tuon sivuston suunnittelusta toteutti kuopassa, mutta olen tehnyt ahkerasti muutoksia. Ensiviikolla taitaa tulla ulos ensimmäinen portfolioni uniikilla domainilla, luultavammin http://www.rahinaa.biz tai http://www.luonnosvihko.com.

Elämässä minä pelkään näitä foorumin hymiöitä (vitsi, vitsi) ja inhoan sotaa. Aseista pidän peleissä, mutta oikeassa elämässä ne kusevat, vaikkakin itsekin tiedän niistä jotain.

Pidän kaikenlaisesta rauhan omaisesta ja tyylikkäästä, niin netissä kuin muualla. Olen pääosin sisätiloissa viihtyvä, mutta otan myös aurinkoa rannalla tai parvekkeella. Tykkään myös mennä metsään pururadalle lenkille ja kuunnella lintujen laulua iltahämärissä. Kaunein asia maailmassa onkin kotikaupunkini järven päällä laskeutuva syksyinen aurinko.

Tulevaisuuden suunnitelminani on viedä lukio läpi (jos vain mahdollista), ja sen jälkeen hakea vaapaa-ajan ammattikorkikseen. Sittemmin aloitan resurssien mahdollistaessa oman serveri / nettisivu toiminnan. Heti kun täytän 18 aion sopia muutaman myymissopimuksen nettisivuilleni saadakseni rahaa. Vanhempana voin jopa aloittaa pelien ja nettipalvelujen jälleenmyymisen, jos nebula on silloin vielä pystyssä on minulla jo bisnessuunnitelmakin. ( iik laitoin hymiön, sen tulisi nauraa)

Olen myös hurja mangan ja animen ystävä, tosin en ole kovinkaan lahjakas niissä, sillä piirrän omalla tyylilläni (don rosa + manga + anime). Musiikkimaustani vastaa niin BeatsnStyles kuin myös Him, Nirvana, Korn yms. Ja U2 for ever.

Asumispaikkanani toimii vielä nykyään Lohjan harjun kupeessa sijaitseva Lohja. Lohjan harju onkin suomen suurin ja korkein harju / jääkauden kasaama kumpare.

Ja sitten lopetan viestin minun tavallani, tai oikeastaan perin tämän big broidilta, eli sanaan cheers.

Cheers!
Kirjoittanut: Ambrosia (Jäsen)
 • #57
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 22.06.2006 04:42
Tässäpä teille esittäytyy uunituore gootti.netin käyttäjä . Muiden naissukupuolta ilmaisevien sanojen joukosta valitsin omakseni neito. Eli Länsi-Suomessa vaikutetaan ja yritetään epätoivoisesti nauttia tämän 'peltoisan' läänin viimeisistä lehtometsistä... Minut löytää noista paikoista leikkimästä Keski-Maata

Ikää on omiksi tarpeiksi... Eli 18 vuotta. Jos lukiota kutsutaan siksi 'opiskeluksi' niin vannon ja vakuutan, että
tämä neitonen on siihen jo aika uupunut.
Tästä alaspäin tulee sitten sitä omakuvausta, joita tutkimalla voivat kiinnostuneet päätellä jotain tulevaisuudensuunnitelmistani.

Harrastan paperin päällä tanssimista
(sanoin ja kuvin). Kirjoitan, piirrän ja maalaan. Omaksi ja muiden iloksi. Tilaustöitäkin on tullut maalauksen ja piirtämisen saralla toteutettua.
Luen paljon kirjoja: kaunokirjallisuus, runous ja filosofiset tai rajatietoa käsittelevät opukset joutuvat usein kirjaston lainatililleni.
Elän musiikin voimalla: metallista post-punkiin ja klassisesta grindiin... En siis luokittele itseäni 'gootiksi' vaikka materialisteselta puoleltani siltä vaikutankin.
Pidän niistä elokuvista, jotka sinä ehkä jättäisit katsomatta. Tämä on oma päätelmäni sen perusteella, etteivät yhteiset elokuvatuokiot ystävieni kanssa ole olleet erityisen hedelmällisiä.

Innostun uusista asioista usein vain todetakseni etteivät ole minua varten. Kaikkea on silti tullut - ja tullaan - kokeilemaan .
Minulla on kenkä-fetissi... Eli kyläilijät voivat varautua visitoimaan luonani oman kenkätelineen kera. Korkokengät yleensä kilisevät jalassa, huolimatta noin 170 cm 'omavaraisesta' pituudestani.
Minua voisi kai monessa mielessä kutsua taivaanrannanmaalariksi, joskin tuo taitaa olla turhan romanttinen ilmaisu (muistan eilisestä paremmin omat ajatukseni, kuin keskusteluni toisten ihmisten kanssa).
Tuo tosin voi johtua siitä, että jaan paljon samoja ajatuksia samankaltaisten persoonien kanssa

Puuh... Olisikohan tuossa tarpeeksi teille, synkkämieliset ystäväni
Sen verran vielä, että kaikki mikä minulta jäi itsestäni kertomatta, löytyypi monien muiden esittelytekstistä. Eli samanhenkistä porukkaa täällä taidetaan olla.

Niin, ja antakaa anteeksi tämä 'pötkökirjoitukseni' jonka kieliopillisista virheistä en mene takuuseen... Kello on tosiaan 4:44 aamuyöllä
Kirjoittanut: Lysithea (Jäsen)
 • #58
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 03.07.2006 21:45
Tässäpä kirjoittelee myös uusi foorumilainen.
Olen iloinen, mörköinen neitoihminen, joka rakastaa maalaamista, piirtämistä, valokuvaamista, musiikkia, saippuakuplia, kirjoja, elokuvia, lakritsipiiputtelua, mörköilyä, puukeppimiekkailua sekä vaihtelevalla menestyksellä myös muuta yleistä sählinkiä. Opiskelen tällä hetkellä lukiossa ja yritän parhani mukaan olla välillä myös hieman sosiaalinenkin otus. Olkaa siis kilttejä uudlle otukselle. Olen vielä pieni ja viaton(toki mörköyden sallimissa rajoissa)..
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #59
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 05.07.2006 12:24
Miä oon jo pari päivää vanha täällä, mutta muuten on ikää kertynyt niinkin mahtavasti kuin 16 vuotta. Teinein täällä kait. "Enhän mä käy ku Hevimestas ja nelivitoses!" Kymppiluokalle lähdös syksyllä kansanopistoon & tulen sitten reissaamaan Oulu - Lohja väliä lukuvuoden ajan. Oulu on miun kotikaupunki.
Joutoajalla miä kirjoitan & maalailen, reissaan keikoilla, luen. --> lempiaiheita noitavainot, psyykkiset sairaudet, uskonnot ja paranormaalit ilmiöt. (nämä aiheet voi kait jollain kierolla tavalla kietoa yhteen...)

Musiikista sen verran, että post-punk on lempparigenre.
tai mustahuulirok, miksi sitä haluaakaan sanoa. Musta Paraati ykkösenä.
Kirjoittanut: lafee (Jäsen)
 • #60
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 17.07.2006 15:40
Hmm, aina hieman pelottavaa tällainen, mutta:

Olen siis 17 vuotias tyttö hämeenlinnasta. (Asuin aikaisemmin turussa, vasta muutin tänne)
Olen hieman omituista sorttia, sillä en ole ikinä käyttäytynyt kuten tavallani pukeutuvien ihmisten oletetaan käyttäytyvän. Jos mieleni tekee puhaltaa saippuakuplia niin sittenhän puhallan. JOs haluan kerätä kumiankkoja, ei kenelläkään pitäisi olla siihen mitään sanomista. Kuuntelen sentään lähinnä sellaista musiikkia mitä nyt oletetaankin minun kuuntelevan, mutta saattaa välillä tehdä mieli kuunnella leevi and the leavingsia taikka irwin goodmania eikä se tee minusta mielestäni yhtään vähempää goottihenkistä. Ei kai tällaiseen mitään sääntöjä löydy ja eikös oman tyylin kuulukin olla jotain sellaista mikä itsestä tuntuu hyvältä. Olihan minulla vuoden verran rastatkin ja tuli sitä silti korseteissa liikuttua.

Noniin, rakastan musiikkia ja soitin itsekin aikaisemmin viulua ja pianoa. Nyt ostin didgeridoon, mutta enpä osaa sitä vielä soitella.
Taiteesta olen kiinnostunut ja hainkin aikanaan juhanaherttuaan taidelukioon, itseasiassa pääsinkin sinne mutta vanhemmat ei antaneet mennä. jokatapauksessa piirrän ja maalaan aika paljon.
Tykkään myös kirjoittamisesta melko paljon ja väsäilen jos jonkinlaisia tarinoita aikani kuluksi. Niillä on kyllä tapana venähtää muutamaan sataan sivuun.
Ajattelin tässä joskus ehkä hakea taikiin elokuvaohjaus linjalle tai jotain vastaavaa.
Lempibändi Marilyn Manson ja lempiruoka sipulipiirakka.
Kauneinta maailmassa ovat ne saippuakuplat, jos nyt ajatellaan pikkuasioita.

Eipä sitten muuta.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit