Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: Sir Jarva (Jäsen)
 • #851
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 11.03.2010 13:36
Tuli tehtyä villi temppu ja ostettua opiskelijan tuloilla lähes neljä sataa euroa maksava tv. Mutta kyllä nyt kelpaa. Tulikin ensimmäisenä katsastettua Yön Ritari ja enkä oikein tajua miksi sitä Ledgerin roolisuoritusta on niin ylistetty siinä. Minusta kun siinä ei ollut mitään sen ihmeellisempää.

Oli muuten hienoa huomata viitteitä aiempaan jokerileffaan, kuten se kohtaus missä Jokeri seisoo kadulla ja Batman ajaa pyörällä kohti. Alkuperäisessähän se taisi lentää sillä lentosysteemillä. Jokerin repliikitkin oli aika lähelle alkuperäisiä.
Kirjoittanut: Lycantrophia (Jäsen)
 • #852
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 11.03.2010 14:33
Halloween with the new Addams family

Vuonna -77, yksitoista vuotta televisiosarjan päättymisen jälkeen julkaistu tv-elokuva. Alkuperäinen näyttelijäkaarti on mukana kummankin perheen isoäitejä lukuun ottamatta. Ikääntyminen on saanut Carolyn Jonesin näyttämään enemmän Charles Addamsin piirrosten Morticialta ja alkuperäiset Pugsley ja Wednesday ovat kasvaneet isoiksi.

Konnalauma soluttautuu Addamsien kartanoon vapauttaakseen nämä arvoesineistään. Sillävälin perhe juhlii halloweenia ja jännittää ilmestyykö tarinoiden Cousin Shy. Elokuva sisältää rutkasti kaksoisolentoja, lausuttua ranskaa sekä tahatonta ja tahallista huumoria. Laadukkaaksi tai mestarilliseksi elokuvaa ei voine sanoa, mutta on sillä oma viehätyksensä. Voisi ehkä jopa sanoa, että se on niin huono (tai ainakin niin camp), että se on hyvä. Ainakin itselleni elokuva tarjosi monet makeat naurut. Sopisi hyvin halloweenin (tai joulun) odotukseen, eikä vähiten lopussa esitettävän viehättävän kappaleen takia. Ja tämä kaikki on toteutettu väreissä! Suosittelen pienellä varauksella kaikille alkuperäisen sarjan ystäville. Cousin Shy, pistäydy meilläkin, jos olet ensi halloweenina täällä päin liikkeellä!
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 11.03.2010 19:58

Lainaus: Malys_

Alice In Wonderlandia odotellessa,

Samoin
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #854
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 11.03.2010 20:03
Tänään tuli käytyä kattomassa: The Wolfman! Oikeastaan se oli ihan hyvä, sijoittui 1800-luvulle, ja siinä oli hienoja synkeitä puitteita, linnojen ja kartanoiden muodossa. Loppuosan action rytistely tuntui vähän turhalta. Mulla on vielä toinen lippu, joka pitää käyttää kuun loppuun mennessä. Mitähän sitä menisi katsomaan?
Kirjoittanut: Aural (Jäsen)
 • #855
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 11.03.2010 20:15

Lainaus: Mina

Kattoinpa eilen Avatarin.. Upea leffa, niin tarinaltaan kuin toteutukseltaan. Meinasi useamman kerran parku tulla kyllä. Mutta suosittelen kaikille

Jotenkin tuntuu, ettei ihan hirveän monet kehu Avataria. Tai siis, toki on olemassa se iso ja kasvoton leffaan totaalisesti rakastuneiden joukko, ja oma lähin kaveripiiri on pitänyt sitä kyllä ihan kivana, mutta tuntuu että omassa tuttavapiirissä on paljon niitä, jotka vaan kritisoivat sen juonta. D'oh, se oli toki ennalta-arvattava, mutten itse odottanutkaan mitään tajunnanräjäyttävän uutta ja ihmeellistä. Se oli satu, ja se oli hienosti kerrottu. Matka oli päämäärää tärkeämpi. Meinasin myös itkeä, ja suosittelen sitä myös.

Tuoreemmin muistissa on tosin eilinen The Princess and the Frog, sillä Disneyn potentiaalinen uusi tuleminen piti välttämättä tarkastaa. Olin todella positiivisesti yllättynyt, Disney päätti puuduttavan vuosikymmenensä hienoisella lupauksella paremmasta tulevaisuudesta. Visuaalisuus oli todella hienoa, ja juoni oli, no, perus Disney-settiä, mutta yhtä lailla hienosti kerrottu satu. Ja naurettuakin tuli moneen otteeseen, ja melkein itkettyäkin. Suosittelen ainakin kaikille niille, jotka ovat 2000-luvulla angstanneet Disneyn rappiota.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 12.03.2010 07:47

Lainaus: Aural

Suosittelen ainakin kaikille niille, jotka ovat 2000-luvulla angstanneet Disneyn rappiota.


Olen odottanut oikeata animaatiota ainaisen 3D-sheissen sijaan, ja Disney palauttaa taiteellisen silmäkarkin takaisin animaatioon. Pitäisi käydä katsomassa.
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #857
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 12.03.2010 09:14
The Hurt Locker

Tämän vuoden parhaan elokuvan ja parin muunkin ison Oscarin voittaja.

Leffa kertoo jenkkiarmeijan pomminpurkuryhmän toiminnasta Irakissa sodan jälkimainingeissa komennuksen viimeisinä päivinä. Tiimillä on omat ongelmansa, joista en tässä ala sen kummemmin sepustaa, katsokaa elokuva itse tarkempaa analyysiä varten.

En nyt ihan välttämättä tiedä, oliko tämä leffa ansainnut nuo kovimmat Oscarit, mutta hyvä se joka tapauksessa oli. Tunnelmaa löytyi ja ei sorruttu perinteiseen Hollywood -sotaelokuvameininkiin.
Kirjoittanut: Nocturne (Aktiivi)
 • #858
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 12.03.2010 21:13
Tuli tuossa vihdoinkin ostettua Inglorious Basterds - Kunniattomat Paskiaiset DVD. Olen elokuvan nyt nähnyt noin viisi kertaa ja edelleen hirnun ääneen. Cristoph Waltz on ehdottomasti Oscarinsa ansainnut SS Eversti Hans Landan roolistaan.
Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • Lähetetty: 13.03.2010 01:37
Ottolapsi

Eli, perhe adoptoi Esther-nimisen tytön ja alkaa tapahtua outoja asioita, ihmisiä alkaa kuolla. Loppuratkaisua en kerro, mutta sen voin sanoa, että Estherissä on jotain mätää. Alussa hänellä kyllä oli söpöjä, vanhanaikaisia vaatteita ja muutenkin hän oli herttainen. Lopussa ei enää ihan niin ihastuttava. Elokuvassa oli aika hyvä juoni, oli ihan viihdyttävää katsottavaa. Kohtauksia, joissa oli pimeä asunto ja joku juoksenteli hysteerisenä taskulampun kanssa olisi voinut kyllä hieman lyhentää.

Jostain syystä elokuvan repliikissä "There's something wrong with Esther" on jotain hauskaa.
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 13.03.2010 12:42

Lainaus: Gothica

Ottolapsi

Toi oli loistava. Pari hyvää leffaa nähnytkin missä lapset kyseessä ja tuossa oli tosiaan hyvä ylläri

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 7 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit