Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 21.03.2010 14:05
Eilen myöhäisillasta tuli katsottua Willy Wonka & The Chocolate Factory - siis se 70-luvun versio, jonka olen nähnyt lukuisia kertoja skidinä. Oi että, trippaava ja herkullinen elokuva, kunnon nostalgiapläjäys.
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.03.2010 10:42
Eilen kävin katsomassa Alice In Wonderlandin. Olihan se ihan viihdyttävä, sellaista perus Burton - Depp -yhteistyötä, mutta odotin siltä ehkä hieman enemmän. Visuaalisesti onnistunut ja hullu hatuntekijä oli hauska. Ehkä olen sitten vain tullut katselleeksi jo niin monta Burtonia, että jotain uuttakin saisi lisätä joukkoon.
Kirjoittanut: Dineara (Nimetön)
 • Lähetetty: 27.03.2010 12:37
Alice In Wonderland täälläkin tuli katsottua, ja olen ihan samaa mieltä P-M:n kanssa, että elokuvasta oli aikamoiset odotukset, mutteivät kyllä ihan täyttyneet. Hyvähän se oli, en sitä sano ollenkaan, perus Burton - Depp - Elfman -tuotantoa, mutta ehkä on tullut pari liikaa katsottua, kun tuntui tämä jotenkin vähän... lattealta. Tai sitten herra Burton saisi luvan kehittää jotain uutta. Kumma kyllä, aikaisemmissa leffoissa ei ole ollut samankaltaista fiilistä lainkaan, vaan kaikki ovat olleet auttamattomia mestariteoksia (erityismaininta edelleen kaikkien aikojen suosikilleni Sleepy Hollowille). Nimekkäät näyttelijät ja hieno visuaalinen toteutus, ja Depp aina loistaa tärähtäneissä rooleissa, mutta... silti se joku puuttui, joka olis tehnyt siitä erinomaisen.
Kirjoittanut: raato (Jäsen)
 • #874
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 27.03.2010 13:40
Kävin eilen katsomassa Shutter Island, oli paljon parempi kuin odotin. Sopivan jännittävä ja juoni hyvä, vaikka lopussa olikin liikaa toistoa loppuratkaisun suhteen. Tiesin jo puolessa välissä miten elokuvassa käy, joten loppu oli vähän kuin idiooteille tehty, että varmasti sanoma menee perille... Leonardo DiCapriosta harvoin pidän, mutta onnistunut roolisuoritus häneltä kyllä
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 27.03.2010 13:45
Alice In Wonderland 3D

Hyvä elokuva jälleen Burton/Depp mutta juu jotakin uupui vaikka tykkäsin elokuvasta paljon.
Kirjoittanut: Angel Of Death (Jäsen)
 • #876
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.03.2010 17:04
kaikki Alien elokuvat on tultu katsotuksi kuluneella kuukaudella, joku dracula leffa ja taru sormusten herrasta kuninkaan paluu.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.03.2010 17:16
Pilvilinna joka romahti. Hyvä päätös trilogialle. Kuten kaksi ensimmäistä osaakin, elokuva tempaisi heti alusta mukaansa ja kuljetti sujuvasti läpi koko tapahtumien ajan. Näyttelijät ovat todella uskottavia rooleissaan ja pääosassa näyttelevä upea Noomi Rapace onkin tullut yhdeksi suosikkinaisnäyttelijäksi.
Näissä kaikissa kolmessa elokuvassa (Miehet jotka vihaavat naisia, Tyttö joka leikki tulella ja tämä uusin) on jotain harvinaista todellista uskottavuutta mitä harvempi elokuva saavuttaa.
Pitäisi kaiketi etsiä kyseiset kirjat luettavaksi.
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.03.2010 10:37

Lainaus: Dineara

Tai sitten herra Burton saisi luvan kehittää jotain uutta. Kumma kyllä, aikaisemmissa leffoissa ei ole ollut samankaltaista fiilistä lainkaan, vaan kaikki ovat olleet auttamattomia mestariteoksia

Olen ihan sama mieltä tästä.

Lainaus: Malys_

Näissä kaikissa kolmessa elokuvassa (Miehet jotka vihaavat naisia, Tyttö joka leikki tulella ja tämä uusin) on jotain harvinaista todellista uskottavuutta mitä harvempi elokuva saavuttaa.

Minä pidin trilogiasta myös erittäin paljon ja olet oikeassa tämän uskottavuuden suhteen. Paitsi toisen osan lopussahan päähenkilö haudataan elävältä ja silti elämä loppujen lopuksi jatkuu.. Mutta muuten henkilöhahmot ja tarina ovat uskottavia. Toivottavasti nyt en tuolla hautaamisjutulla spoilannut keltään mitään. Itselläkin ollut tarkoituksena etsiä kirjat käsiini ja lukea. Ensimmäisen osan eksyin katsomaan kaverini kanssa ihan periaatteella "mennään leffaan ja päätetään siellä mikä katsotaan", valikoitui sitten tuo Miehet jotka vihaavat naisia ja kyllä kannatti.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.03.2010 13:50
Yllättäen tämäkin kävi katsomassa Alice In Wonderlandin 3D-versiona. Olihan tuo ihan viihdyttävä ja visuaalisesti erittäin komea mutta ei tuosta kylmiä väreitä ja kyyneleitä irti saa. Plussaa oli se, että havaitsin nykyisen 3D-systeemin toimivan ainakin kohtalaisesti vaikka olin varma ettei se pelittäisi tällaisella stereonäkövammaisella

Eilen yritimme tyydyttää kauhun nälkää "The Entity" -nimisellä kasariviritelmällä. Leffaa on kehuttu kovasti, mutta jo ensimmäinen tunti tuntui ikuisuudelta ja raiskaava poltergeist oli niin hyvää unilääkettä että keskenhän tuo jäi.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.03.2010 17:21

Lainaus: P-M

Paitsi toisen osan lopussahan päähenkilö haudataan elävältä ja silti elämä loppujen lopuksi jatkuu..

Tämä on joo totta. Eipä tosiaan taitaisi kovin montaa hetkeä mennä kun tukehtuisi maan alle saati että olisi puoliyötä haudattuna. Mutta mitäpä pienistä epätodellisuuksista kun leffat muuten toimivat hienosti.

Lainaus: P-M

Lainaus: Dineara

Tai sitten herra Burton saisi luvan kehittää jotain uutta. Kumma kyllä, aikaisemmissa leffoissa ei ole ollut samankaltaista fiilistä lainkaan, vaan kaikki ovat olleet auttamattomia mestariteoksia


Olen ihan sama mieltä tästä.


Minusta taas nimenomaa se Burtonin oma selvä "kädenjälki" puuttui Alice in Wonderlandista. Jotenkin tuntui että joku muukin olisi voinut olla tekemässä tuon kys. leffan kun Burtonilla on aiemmin ollut juuri se omanlainen otteensa elokuviinsa. Nyt se jokin jäi uupumaan.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit