Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat - räyhäävä osa 8

Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 27.09.2009 21:42

Lainaus: kuopassa

Mietipä sitä. Vaikka ensi yönä. Haaaukotus. Alkaa olla jo myöhä...

Tosi kivaa....,
Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
 • #702
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 27.09.2009 21:46

Lainaus: azpzv

Tosi kivaa....

Oli se minusta! Taattua kuoppahuumoria, jota ei pidä ottaa tosissaan.

Voi, voi. Näin sairauslomalla ei ole paljon tekemistä, kun pitäisi enimmäkseen levätä. Siispä olen surffaillut ihan liikaa netissä ja tietysti erinäisten putiikkien sivuilla... mistä johtuen Visa on vinkunut vähän liikaakin. Vaikka shoppailen mielelläni, niin olen yleensä myös tarkka rahankäytöstäni. Jotenkin on nyt päässyt lapasesta tämä ostosten tekeminen.
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 27.09.2009 21:48
ARGH! Otin pidenykset pois ja vasta huomasin että sisko oli mennyt niitä lyhentämään peräti 5cm noiden laiton yhteydessä. Mä hirtän sen kakaran jos se ikuna uskaltautuu mun näköpiiriin enään !!!
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 27.09.2009 22:14

Lainaus: Severana

Taattua kuoppahuumoria, jota ei pidä ottaa tosissaan.

Taattua laatua. Niinpä. Meinasin tästä aiheesta ihan oikeasti enemmänkin luritella, mutta tunsin oloni kuin vuotavaksi likasangoksi, joka vuotaa sellaista inhaa mustaa mönjää tänne messulaudalle. Meinasin kirjoitella esimerkiksi jotain siitä, että tuo nimimerkki azpzv voi ehkä huomennakin muistaa elävästi sen tapahtumapaikan jos hän sattuu kulkemaan sen ohi. Kaikki ne yksityiskohdat voivat painua mieleen ja säilyä siellä sitkeästi. Erityisesti jos ne muistijäljet jotenkin yhdistyvät veteen. Kuten suihkussa käymiseen... Älä ajattele sitä, azpzv! Joskus tunnen itseni virheelliseksi ihmiseksi kun oikein mässäilen tällaisilla jutuilla enkä oikein tunnu osaavan lopettaa hyvän sään aikana.
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 27.09.2009 22:32

Lainaus: kuopassa

Joskus tunnen itseni virheelliseksi ihmiseksi kun oikein mässäilen tällaisilla jutuilla enkä oikein tunnu osaavan lopettaa hyvän sään aikana.

Oukki doukki.En uskalla ikinä enään mennä suihkuunkaan.
Eiks Ninnillä oo mitään"heittoa??
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #706
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 27.09.2009 22:32

Lainaus: kuopassa

Joskus tunnen itseni virheelliseksi ihmiseksi kun oikein mässäilen tällaisilla jutuilla enkä oikein tunnu osaavan lopettaa hyvän sään aikana.

Mutta monesti se synkkä huumori, ja asialla mässäileminen auttaa selviämään tuollaisesta tilanteesta
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 27.09.2009 22:49

Lainaus: poison

Mutta monesti se synkkä huumori, ja asialla mässäileminen auttaa selviämään tuollaisesta tilanteesta

Kyllä kaiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!! Apua, kokoajan näen vaan sen miehen"mielessäni/tapahtumassa"??
Mietin mitä sille oli tapahtunut,ja oliks se tapettu??
Kirjoittanut: Mad Scientist (Jäsen)
 • #708
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.09.2009 23:46
Noh eiköhän tommosesta pääse yli äkkiä, jonka jälkeen varmasti osottautuu karaisevaksi kokemukseksi.
Kirjoittanut: Mad Scientist (Jäsen)
 • #709
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 28.09.2009 00:08
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009092710320374_u u.shtml
Azpzv mahtoiko olla sama herra, jonka näit? Tämän mukaan tapaukseen ei liity mitään rikollista.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 28.09.2009 01:41
Kuulin joskus juttua entiseltä pelastuslaitoksen sukeltajalta, että karmein tapaus on ruumiiden etsinnöissä ollut viikkotolkulla vedessä ollut ukko, joka seisoi pohjassa ja morjensteli...

Siis virtaus heilutti ruumiin käsiä.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit