Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat - räyhäävä osa 8

Kirjoittanut: Tyhjäpää (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.10.2009 10:23
Lähden tänään Varkauteen enkä vieläkään tiedä mitä kaikkea otan mukaan. Teoriassa voisin lähteä vaan camoissa ja hupparissa ja pyöriä niissä vaan ympäriinsä ja sit läjä kirjoja. Mutta ei sekään nyt oikein innosta.. Muutenkaan en ole kovin innoissani koko lähtemisestä! Saan omaa rauhaa ja ladata akkuja hetken juu mutta silti.
Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
 • Lähetetty: 18.10.2009 13:38
No voi helvetti miten mä mukamas voin herätä huomenna aamulla kouluun kun tänäänkin heräsin vasta 10min sitten! Hitto että tekis niin mieli jättää toinenkin viikko väliin.

Mä en jaksa mitään.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 18.10.2009 20:07
Voi argh. Ensi intensiivikurssia koko arkiviikko 10-14, ei voi kestää/ymmärtää. Ihan hämärä fiilis, yhtään ei hotsittaisi, mutta pakko se on alta hoitaa pois että saa puuttuvat oparit.
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #884
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 18.10.2009 23:55
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.
Me ei miehen kanssa olla vieläkään päästy ötöistä eroon! Siis turkkareista päästiin hillittömillä myrkytyksillä, mutta nyt uutena tuttavuutena asuntoon tunkee näin syksyisin ullakolta ihrakuoriaisia. Nam.
V*ttukun meillä on NIIIIIN MAHDOTTOMAN HYVÄT talkkarit, jotka ei kehtaa pitää tota ullakkoa siistinä, kun siellä ei ole edes vinttikomeroita, vaan se olisi helppo siivota linnunpesistä ja hiirten raadoista mistä nuo typerät kuoriaiset diggailee.
Inhoon elämääni kaikkien ötöjen keskellä. En varmaan hesassa pystyisi edes asumaan kun siellä ovat kuulemma kaikki nuo tuholaiset vallan yleisiä.
Kirjoittanut: Wanderer (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.10.2009 00:25
Ah, ihanaa, pääsen vihdoin vikisemään hlääkärille, kuinka paskasti tekivät mulle. Yli neljä vuotta kärsimystä hampaiden takia ja mitä jäi käteen: vuosi ja hammas yhtä kauniisti vinossa. Pikku juttu sinänsä, ei näy hymyillessä, mutta ottaa päästä niin hirvittävästi silti.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.10.2009 01:08

Lainaus: SyllaBoreal

Inhoon elämääni kaikkien ötöjen keskellä.


Suuret sympatiat sinnepäin, tiedän tunteen..! Itse nitistin tänään olkkarista jonkun tuntemattoman paskiaisen (toivottavasti oli ainut laatuaan), sokeritoukat taas ovat jo melkein käsipäivää-tuttuja. Vaatteidensyöjiä ei toistaiseksi ole löytynyt *koputtaa puuta vimmatusti*.
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #887
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 19.10.2009 09:49

Lainaus: Piiskansiima

sokeritoukat


Nuo nyt vielä kestäisi kun jäävät tuonne pesuhuoneeseen ja viemäreihin, tosin olen nekin saanut nistittyä meiltä Kaadan aina kattiloista tulikuumat keitinvedet viemäriin, kaadan kloriittia raakana kaikkiin viemäreihin/lattiakaivoon ja värjään hiuksia kerran kk Nuo sontiaiset eivät voi sietää vetyperoksidia.
Noilla toimilla ovat meillä pysyneet sokeritoukat poissa. Mutta tämä on vanha talo missä asutaan, niin on varmaankin melkeinpä pakko tottua. Yrittää vaan pitää paikat puhtaana ja roudata kaupasta baygonia.... Muuttaakkaan ei haluttas kun asunto on juuri rempattu ja muuten aivan unelma
Kirjoittanut: Evelyn (Aktiivi)
 • #888
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 19.10.2009 10:04
en oo ikinä enne vihannut syyslomaa näin paljon. En saanut mitään aikaan paitsi riitoja kavereiden kanssa. Sinänsä hyvä asia on, että vihdoinkin keskustelin toisen puoliskon kanssa ja päätimme erota ystävinä. Vaikeaa se oli silti, ja sattuu myös vaikka tiedän sen olevan oikea ratkaisu.
Onneks koulu on alkanut taas ja saan muuta ajteltavaa.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #889
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 19.10.2009 13:02
Hampaita vihloo taas urakalla ja selkä / hartiat on ihan jumissa. Postista tuli ihan hemmetin iso sähkölasku ja muutenkin on liian paljon menoja taas tuloihin nähden.
Kirjoittanut: Aural (Jäsen)
 • #890
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 19.10.2009 16:14

Lainaus: SyllaBoreal

Nuo nyt vielä kestäisi kun jäävät tuonne pesuhuoneeseen ja viemäreihin, tosin olen nekin saanut nistittyä meiltä

Omassa asunnossa ne eivät viihdy pesutiloissa, ihme kyllä, vaan keittiön laatikostoissa. : | Hajoan niihin, saattaisin vielä sietää ne kylpyhuoneessa.

Mutta tuo ei ollut kitinänaiheeni.

Hetken aikaa kuvittelin, että asiat alkaisivat viimein mennä jotenkin niin, kuin haluaisin.
Sitten heräsin ja tajusin kaiken olleen unta.
Turhautti niin paljon, että olisin voinut itkeä.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit