Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottikuvausprojekti+ Miitti Fiskarsissa!!!!

Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 13.07.2009 19:36
Janne Koivuniemi järjestää elokuun viimeisellä viikonlopulla miitin Fiskarssissa jonne kaikki foorumilaiset ovat tervetulleita!
Samalla olisi tarkoitus tehdä yksi kuvausprojekti johon tarvittaisiin iso liuta gootteja mukaan, ainakin 13. Ideana on siis kuvata tunnettuja maalauksia (uskonnollisia lähinnä) uuteen uskoon, eli esimerkkeinä mainittakoon Viimeinen ehtoollinen jossa Jeesuksen tilalla kököttää Saatana ja gootit siinä opetuslapsina ja se suojelusenkeli-maalaus, jossa lapsoset sillalla, mut tietty joku rähjäinen silta ja mustasiipinen demoni sen enkelin tilalla, ja yks idea oli kuvata noitarovio-taulu niin päin, et noidat polttaa taviksia!!!
Nämä kemut ja kuvaussessiot siis olisivat Fiskarssissa ja Billnäsissä joissa upeita kuvausmestoja.
Tähän ketjuun nyt ilmoittautumaan ja ehdotuksia siitä kumpi on parempi päivä, lauantai vai sunnuntai.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.07.2009 19:37
Joo! Mitä kaikkia muita taideteoksia pistetään uusiksi?
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 13.07.2009 19:43

Lainaus: Piiskansiima

Mitä kaikkia muita taideteoksia pistetään uusiksi?

Mä ehdotin sitä suojelusenkelijuttua (mistähän me kidnapataan pari pentua siihen kuvaan! ) Ja ajattelin et miten olis perus Jeesuksen syntymä (mut itse piru tietty syntyiskin pienine söpöine sarvineen ja ne kaikki elikot olis jotain punasilmäsiä siinä ympärillä) Ja sit voi ihan jokainen ideoida näitä, tehdään vaikka Mona Lisa uusiks, mustat huulet tai vampyyrinä se ämmä ym ja omasta mielestäni olis kiva ettei kaikki taulut olis uskonnollisia, et olis muitakin. Tärkeintä on, et alkuperäisen maalauksen tunnistaa kuvasta helposti!!!
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.07.2009 19:48
Ääää, ei nyt ihan niitä kaikista kliseisempiä vain! Maailman taiteesta löytyy huikea määrä kaikkea jännää, siispä voisi pistää uusiksi jotain hippusen vähemmän tunnettuja teoksia eikä vain noita itsestäänselviä...
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.07.2009 20:29
Minä olen tietenkin tulossa ja näillä näkymin Perttu myös. Ja tapsuli tulee myös, eikös niin ollut puhe?
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 13.07.2009 20:52
Ehdotan sunnuntaita niin Hämeenlinnan vahvari pääsee mukaan (Kalmia, Azop, MustaHukka ja meidän kuski, Lauri)

Janne soitti tänään, mutta en siinä vaiheessa tajunnut ehdottaa sunnuntaita...pitänee laittaa viestiä herralle
Kirjoittanut: Jasmine (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.07.2009 20:56
Itse jo ilmoittauduin Jannelle
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 13.07.2009 21:34
Melkein tupla...
Ehdotin Jannelle myös seuraavia teoksia toteutukseen: Munch, Huuto (ryhmähuutona), Simbergiltä Haavoittunut enkeli ja Kuoleman puutarha.

Ja sitten vois jonkun kivan oman Danse Macabre- version tehä ryhmänä
Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
 • Lähetetty: 13.07.2009 21:56
Jos vaan jostain/joltain saan kyydin niin kyllä houkuttelisi tulla.

Onko vähän tarkempaa ajankohtaa?
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 13.07.2009 22:09

Lainaus: Elegia

Onko vähän tarkempaa ajankohtaa?


Lainaus: Ninni

elokuun viimeisellä viikonlopulla

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit