Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottikuvausprojekti+ Miitti Fiskarsissa!!!!

Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 29.08.2009 16:46
Minulla lähinnä jotain lisukkeita asuun, mutta on vain yksi asukokonaisuus mukana. En jaksata vääntää liikaa.

MISSÄ NE KUVAUKSET/MIITTI NYT TARKALLEEN OVAT?!

Olen tulossa autolla, joten olisi ihan kiva tietää tarkka osoite. Tulen joskus puolenpäivän tienoilla.
Kirjoittanut: beautiful sorrow (Jäsen)
 • #102
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 29.08.2009 17:45
kannattaa soitella karjaalle tultaessa jos ollaan jossakin lähistöllä mutta studiolta kai aloitetaan, sen osoite tais olla keskuskatu 86, ovessa lukee fotosto ja add.

multakin löytyy jotain helistintä jos joku haluaa käyttää:
helmihanska johon sopivat kaulanauha ja rannenauha, joitain kaulakoruja sekä must-hopea kaulakorsetti.

ainiin... oliskohan kenelläkään ottaa mukaa mustaa lintua...heh!
Kirjoittanut: Jasmine (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.08.2009 18:03
Olen tulossa autolla. Eli siis ensin studiolle sinne Karjaan keskustaan, ok. Osataan tulla sitten paikalle. Mies lähtee kuskiksi, jos joutunee lähtemään aikaisemmin pois niin lähden takas Turkuun junalla

Itse meinasin ottaa kaksi yläosakokonaisuutta mukaan. Tällä kertaa tyydyn pitkään hameeseen. Pitäs kyllä pestä se eka - haisee tupakalle, hyi!
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 29.08.2009 18:08

Lainaus: beautiful sorrow

must-hopea kaulakorsetti.

What?

Lainaus: beautiful sorrow

mustaa lintua

Joo ne typerät korpit oli loppuneet
Ai meinaat että tuun tällä harakanpesällä mikä omasta takaa päästä roikkuu..? No, mulla on 2 asua, kyllä kai tää tuulenpesä toiseen sopii (ja se peruukki toiseen)
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 29.08.2009 18:51
Me parhaillaan pakataan autoa Mä otan kaksi asua mukaan + pitsiröyhelöverhoja häähameeksi! Lauri ottaa keskiaikaista vaatetusta + miekkoja ja rengaspaitoja mukaan. Eli Hämeenlinnasta tulee steampunk- ja keskiaikaisia "niitä aitoja" gootteja
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.08.2009 19:20

Lainaus: MustaHukka

Eli Hämeenlinnasta tulee steampunk- ja keskiaikaisia "niitä aitoja" gootteja

Saako teiltä lainata kuvissa mahdollista steampunkvälineistöä? Mulla on upouusi viktoriaaninen puku, mutta kun tämä steampunkharrastus on mulla keskittynyt vasta musiikkiin ja kirjallisuuteen, en ole vielä saanut haalittua kivoja kapineita.

Mullakin tässä on pakkailut käynnissä, puku on viikattu laatikkoon ja tässä on kaiveltu esiin hattuja (otan mukaan kolme), kävelykeppiä ja päivänvarjoa. Taas tapsulin auto täyttyy mun tavaroista...
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 29.08.2009 21:49

Lainaus: TaruinenAave

Saako teiltä lainata kuvissa mahdollista steampunkvälineistöä?

Meillä varmaan tuo steampunk keskittyy enemmän vaatteisiin kuin rekvisiittaan (mitä nyt taskukelloja tms.) Mutta toki, pyydän Azopia pakkaamaan sädepyssyn mukaan
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.08.2009 21:56
Uuuh, sädepyssy! Just jotain taskukellon puutetta mulla on, että jos joihinkin kuviin voitte lainata, niin suurkiitokseni!
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 29.08.2009 22:01

Lainaus: TaruinenAave

Just jotain taskukellon puutetta mulla on, että jos joihinkin kuviin voitte lainata, niin suurkiitokseni!

Juu ja mä otan mun goggletkin mukaan Ja otetaan tuo yyberkinky ryssänasse pornedition mukaan kanssa! Nasse-setä

Ja tosiaan Lauri "the keskiaika" ottaa todennäköisesti miekka-arsenaalinsa mukaan Niitäkin saa halukkaat lainata! Ja mä otan mun papan vanhan "haitarikameran" kans rekvisiitaks!
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.08.2009 22:33
Juu, mä otan myös gogglet. Askartelin niihin jo puvun väriset linssitkin Eiköhän tästä nyt hyvää saada.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!