Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Goottikuvausprojekti+ Miitti Fiskarsissa!!!! - Sivu 12

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottikuvausprojekti+ Miitti Fiskarsissa!!!!

Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 29.08.2009 22:38
Nyt minulla on tyhmä olo kun tulen vain yhden, suht' yksinkertaisen asun ja vain parin rekvisiitan kanssa mutta enpä ole ehtinyt tätä kyllä oikein miettiäkään, saati ole päässyt mitään hankkimaankaan... Närf.
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 30.08.2009 20:47
Mukavaa oli jeesustella Kiitos kaikille!
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 30.08.2009 20:52
Mpfffh. Oottekste, niinku, niitä kuvia julkaisemassa mestari Jannen sivuilla tai jossakin...? Koen jonkinlaisen kuvakatalogin voivan kruunata tämän viestiketjun.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 30.08.2009 21:07

Lainaus: kuopassa

Oottekste, niinku, niitä kuvia julkaisemassa mestari Jannen sivuilla tai jossakin...? Koen jonkinlaisen kuvakatalogin voivan kruunata tämän viestiketjun.

Koska kyseessä kuvausten lisäksi oli myös MIITTI (nro 70.) niin minä tiettu kuvasin koko ajan klo: 10.00-18.00, kaikissa neljässä kuvausmestassa (tilannekuvia lähinnä, porukkakuvia sekä myös niitä Jasun "asettelemia" poseerauksia) ja kuvia otin 60. Joten ne tulevat huomenna tuonne miittikuvieni linkkeihin esille!!
KIIITOOOSS kaikille kuvauksissa mukana olleille, oli aika raskasta puuhaa mutta hupia riitti alusta loppuun, niin studiossa, härkätallissa viimeisellä ehtoollisella, siellä metsän purolla suojelusenkelikuvaa otettaessa heppoisella sillalla ei niin kivaa ollut, mutta hupi jatkui taas kirkossa ja koko automatkan himaovelle saakka
Huh, et se mulle vuokrattu hääpuku oli järkytys, mut siitäkin selvittiin vaikka jotain hajosikin puvusta, korut hukkui, silinterit lytistyi, hameiden helmat olivat mudassa ja mitä kaikkea siellä sattuikaan
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.08.2009 21:18
Ja täältäkin tietysti suuret kiitokset. Oli kyllä ihan perhanan hauska reissu, taas on pää kipeä nauramisesta. Mutta siihen haulikkoon ihastuin jostain syystä ihan hirveästi. Joku siinä vain kiehtoi.
Kirjoittanut: tapsuli (Jäsen)
 • #116
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.08.2009 21:30

Lainaus: TaruinenAave

Mutta siihen haulikkoon ihastuin jostain syystä ihan hirveästi.

Hehe. Tuosta syystä itse pidin näppini erossa siitä.

Niin, kiitoksia tiältäkin koko porukalle jotka pääsivät paikalle.Hauskaa oli jälleen ja naurua ei voinut pidättää hetkeäkään.Tuli uusia rekvisiitta ideoita,jos alkaisi suunnittelemaan niitä.
Kirjoittanut: Breviary (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.08.2009 21:31
Joo, oli jännää huomata kun vihdoin ja viimein saavuttiin itsekin paikalle, että jouduttiin "miittiansaan"! Kivaa oli, kiitti ja ehkä nyt osaa sitten virallisestikin osallistua, kun alkukankeus voitettiin näin (:
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 30.08.2009 21:41

Lainaus: Ninni

oli aika raskasta puuhaa

Jep...herätys klo 5.00, lähtö hieman klo 7 jälkeen...asujen vaihtoa, verhojen viritystä x 1000...yhteenstä reilu 5h autonratissa...mehut vähissä, ei heru kellekään, ei ees veskille eikä jeesuksille :P 20.00 oltiin kotosalla
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.08.2009 21:55
Kiitokset täältäkin suunnalta. Oli mukava reissu, vaikka se metsähyppely olikin aika.. haastava. Odottelen innolla ja mielenkiinnolla kuvia -sekä Jannen ottamia, että "miittikameralla" napsittuja.
Kirjoittanut: beautiful sorrow (Jäsen)
 • #120
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: beautiful sorrow
 • Lähetetty: 30.08.2009 22:19
juu

planeetan kokoinen kiitos osallistujille, kuvausmestat on nyt siivottu rekvisiitasta ja kuvia latailen koneelle (kai ne aamulla on sinne ehtineet kaikki), niin monta tuli otettua että jokunen luulis onnistuneen.
sen verran pitää enskerralla hidastaa että yksi idea päivässä, muuten tulee liian vähän aikaa lusmuilla muuten vaan. kiitos vielä kerran jaksamisesta.
ja pirun hauskaa kyllä oli ihan alusta loppuun saakka. hörötän täällä vieläkin itsekseni kun katselee kuinka sulhasta raahataan alttarille ja ex tähtäilee sinne haulikolla...
ja ehtoollis ilmeissä on ihan hulvattomia

mitä sitä vielä keksitäänkään...

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit