Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat 9 - kun valitus ei riitä

Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 04.11.2009 22:29
Jurotus jatkukoon täällä, edellinen kun saavutti taas 100 sivun rajapyykin.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 04.11.2009 22:36
Mainiota, jospa valittaisin ekana, ellei joku ehdi ensin kirjoittaessani viestiä.
Elikkäs asiat tuntunee nyt menevän päin mäntyä, yksinkertaisesti päin mäntyä. Ja rasittaa vielä sekin että en tiedä koska tämä kitiseminen ja valittaminen loppuu omalta kohdaltani, kun olen sen makuun päässyt. Ennen tuppasin vaan olemaan hiljaa ja ryömimään ongelmieni seassa, YKSIN, eikä muiden tarvinnut kuunnella.
Kirjoittanut: Rääkki (Jäsen)
 • #3
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 04.11.2009 23:22
Ikuinen valittamisen aihe, rahapula.
Rahat kun ei nyt riitä edes uusiin tukkamateriaaleihin. Piru periköön nettikauppojen korkeat toimituskulut!

Ja entinen ystäväni, jonka jonkin aikaa sitten tajusin olevan aivokapasiteetiltaan kääpiön luokkaa, ei jätä minua rauhaan. Häivy, kuole pois, tai tee mitä lystäät, mutta älä jaksa nolata itseäsi enempää, kiitos.
Kirjoittanut: Lycantrophia (Jäsen)
 • #4
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 04.11.2009 23:47
Maailmantuska painaa.Henkisesti rikkinäinen olo.I just want to break down and cry.

En jaksa selitellä.Anteeksi.
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #5
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 05.11.2009 01:29
Minuu vituttaa kun nenän limakalvot on rikki ja verillä usein. Sama ongelma ilmenee systerillä jolla kuivaa ne. Faija kertoi että hänellä auttoi beetasalpaajat (tms), mutten tiedä kuinka selittäisin ongelmani arvauskeskuksessa
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 05.11.2009 02:53

Lainaus: Chrystalis

Sama ongelma ilmenee systerillä jolla kuivaa ne.

Luin nopeasti ja sain käsityksen, että kuivaat nuita nenäonteloitasi siskollasi

Vali, vali ... Kun saisi olla enemmän naapureita FarmVillessä ja Happy Aquariumissa. Vaan mistäs sitä sellaisiksi muutttuisi noin vain, vetäisi niitä tyhjästä ilmasta. Miulla on selkeesti liikaa luppoaikaa nykyään
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 05.11.2009 10:23
Väsyttää pohjattomasti laivareissun jäljiltä, ja jalat ovat kohtuuttoman kipeät. Silti en saa olla yksin, perkele. I just want to sleep.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #8
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 05.11.2009 13:14
Muutto uuteen asuntoon on nyt saatu valmiiksi. Muutamia päiviä nettiä odotellessa ja perään soitellessa, että on se kumma kun ei se tule. No pienten viivästysten seurauksena sitten ja useamman puhelun ja selityksen jälkeen joku setä saapui sitä asentamaan. No luuli, että se olisi ollut helpotus, mutta ei. Kävikin ilmi, että Juuri tässä meidän talossa kaikki nettikaapelipaikat on täynnä! Ei siis nettiä meille! *****, saatana. Nyt saa sitten polkea sen+ puolituntia, jotta pääsee edes posteja katsomaan! Saati sitten että asiat pitäisi hoitaa kaikki netin välityksellä.. Vituttaa niin rankasti. Ja kaiken kruuna se, että tehtiin juuri vuoden sopimus uuden nettiliittymän suhteen. Ja nähtäväksi jää, että onnistuuko sen purkaminen, jos ne ei kerran voi meille sitä toimittaa. Mutta on se nyt perkele, kun osalla asukkaista on netti, mutta kaikille ei muka paikkoja ole!!! Tapan!!
Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • Lähetetty: 05.11.2009 15:18
Hautaudun tähän työmäärään!

Huomenna on FyKe:n koe (fysiikka & kemia), johon pitää lukea. Maanantaina matikan koe, torstaina bilsan koe, siitä viikon päästä hissan koe. Näihin kaikkiin pitää tietty lukea. Hissasta 11 kaksipuolista monistetta läksyksi, viikon päästä pitää olla valmiina. Bilsasta kauheesti läksyjä! Viime viikollakaan en ehtinyt tänne kirjoittaa niin paljon kuin tavallisesti, niin entäs sitten tällä viikolla? Ja tuleekohan siitä huomiseksi suunnittelemastani shoppailureissusta yhtään mitään...?
Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #10
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 05.11.2009 15:26
Särjin taas yhden sydämen. Että näin. Ei kivaa. Mutta se piti tehdä.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit