Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat 9 - kun valitus ei riitä

Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #981
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 27.04.2010 09:52

Lainaus: BronzeRain

No, en tiedä voiko tätä nyt kaukosuhteeksi tituleerata kun välimatka on viikolla 20km. Naapurikaupungissa asuu ja opiskelee. Mutta hänellä valitettavasti on varaa välillä siirtyä tältä akselilta kauemmaksikin, minulla ei.


Onhan se jo jonkinlainen välimatka, varsinkin jos ei ole autoa.

Minullekin kelpaisi raha.. Tosin saan tässä ehkä 180 euroa bonuksia kun pikkuveli myy vanhan moponi pois ;D Kiristin itselleni siitä 60%. Sillä saankin sitten uudet kengät ja koristekorsetin.
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #982
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 27.04.2010 10:36
Joo voi p*ska. Asun jo omillani (ts poikaystävän kanssa), mutta tilillä on pyöreät nolla euroa ja nolla euroa siellä on myös vielä kuukaudenkin päästä. Työkkärissä pitää ravata ja ravata vielä todistuksenkin kanssa ja täyttää viis viikkoa "olen työtön, työtön, työtön"-papereita. : /
Ja kesäkuun alussa koko prkleen paperirumba uusiksi kun avopuolison tulot laskee.

No, jospa saisin pari sataa kirppispöydästäni niin voisin ees jotenkin maksaa omaa osuuttani asumisesta. : (
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 27.04.2010 20:13
Jaha, flussa tulossa. Aivastuttaa, kurkku on kipeä ja nokka vuotaa. Raivostuttavaa!
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 27.04.2010 21:25
Oksettaa ajatuskin että pitäisi aamulla nousta kouluun ...
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 27.04.2010 22:03
Narskuttaa niin..että pakko tää on purkaa tänne...Odotin niin Amorphiksen keikkaa ja sitten joittenkin logistiikka ongelmien vuoksi se ei sitten päässytkään kittilään esiintyy

V*tuttaa niin ettei veri kierrä.

kitisen sitten vielä sitä kun rahat on menneet pelkkiin laskuihin ja tili näyttää 18e!! Voi halvattu sentään taas!
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 28.04.2010 09:06
PÄRKELE!

- Junaongelmat; 40-minuuttisesta matkasta tuli 1,5 -tuntinen
- Uudet vaatteeni ovat muuten mainion kokoisia, mutta eivät mene tissien kohdalta kiinni, eli ne pitää antaa levennettäviksi.
Kirjoittanut: Mina (Jäsen)
 • #987
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 28.04.2010 10:02
Prkl menkat!! Maha särkee ja on paha olo muttei viitti olla töistäkään pois, mutta siitä huolimatta motivaatio tasan ja pyöristetysti nolla. Pärkkele. Ikävä yhtä erittäin hyvää ystävää ja häntäkin näkee taas ehkä joskus. Että voi ottaa kupoliin, perkele!! MURRRRRRRRRRR, ÄRRRRRR. *kiehuu kiukkuraivosta ja mutisee törkeyksiä asiakkaiden perään puhelimen sulkeuduttua*
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.04.2010 19:04
Olihan siitä jo vissiin kaksi viikkoa kun olin viimeksi kipeänä, tosin sen jälkeen ehdin jo teloa silmäni ettei olo pääsisi liian mukavaksi. Nyt sitten ollaan jossain trooppisessa mahataudissa ja kuumeessa Jotenkin miusta tuntuu että tuo goji-marjojen popsiminen ei ole suuremmin parantanut vastustus-, lento- kuin näkymättömyyskykyäkään vaikka vähintään noita kaikkia niiden suhteen lupaillaankin.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 28.04.2010 21:54
Nyt väsyttää kamalasti, alle kuuden tunnin unilla läksin kahdeksaksi tunniksi leikkimään iloista asiakaspalvelijaa kaupan kassalle. Kaiken hyvän lisäksi vielä myöhästyin töistä kun menin vieraaseen paikkaan ja eksyin. Mjaha, olin ottanut oikean bussin mutta väärään suuntaan! Kassalta sitten suoraan toisiin töihin vielä 4,5 tunniksi. Ai jumankauta että väsyttää. Lisäksi vielä täältä töistä kotiinmeno ei näytä onnistuvan thanks to bussilakko, mutta onneksi pääsen isosiskoni luo yöksi, sillä olemme samassa työpaikassa ja hän asuu alle 2 km päässä täältä... Aamukuudelta herääminen on persiistä, en herännyt näin aikaisin yleensä edes armeijassa. Ja miksikö nukuin alle 6 h? Koska intialainen kämppikseni alkoi taas vaihteeksi kolistella ja kokata yhteisessä keittiössämme puolen yön jälkeen. Kostin mokoman laittamalla mikroon grillimakkaran heti aamukuuden jälkeen ja jätin sen oikein kiljumaan sinne.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 29.04.2010 08:54

Lainaus: Iiriva

Koska intialainen kämppikseni alkoi taas vaihteeksi kolistella ja kokata yhteisessä keittiössämme puolen yön jälkeen.


Asiasta kannattaisi ehkä sanoa - kenties kyseinen ihminen ei vain tajua. :/ Jätä vaikka lappu keittiöön tai jotain.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit