Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat 9 - kun valitus ei riitä

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 29.11.2009 18:00

Lainaus: azpzv

Huuto.netin korut jäivät ilmeisesti saamatta.Maksanut olen,mutta koruja EI vaan kuulu.Mitä minun pitäis tehdä??Osaako kukaan antaa(hyvää neuvoa)Kiitos.


No jos ihan ensimmäisenä vaikka ottaisit puhelimitse/sähköpostitse myyjään yhteyttä toistuvasti.

Helevatta, olen melko lailla kovassa flunssassa, ja silti pitää raahautua huomenna työhaastatteluun + työvoimatoimistoon, ja keskiviikkona ois treenitkin...
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.11.2009 18:23

Lainaus: Heetteri

Helevatta, olen melko lailla kovassa flunssassa, ja silti pitää raahautua huomenna työhaastatteluun + työvoimatoimistoon,

Mites se nyt olikaan..Eihän sitä saanut lähteä mihinkään,jos on flunssassa?

Olen laittanut sähköpostia/kännykkään kysymyksiä,niin Ei mitään!!(tämä oli vissiin se eka kerta,kun joudun"huijauksen kohteeks huuto.netissä)Plääääääh.
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.11.2009 18:31

Lainaus: azpzv

Huuto.netin korut jäivät ilmeisesti saamatta.Maksanut olen,mutta koruja EI vaan kuulu.Mitä minun pitäis tehdä??Osaako kukaan antaa(hyvää neuvoa)Kiitos.


Millaset palautteet myyjällä oli ja onko tunnistautunut? Kannattaa pistää mailia ja viestiä ja vaikka soittaa.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #124
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 29.11.2009 18:42
Huomenna olis hammaslääkäri, ja hammas ehkä joudutaan poistamaan. Ja siitä ilosta pitää vielä maksaakin.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 29.11.2009 19:32
Yyyyyy! Näen miehekettä seuraavan kerran vasta jouluna, koska ginekset menevät pahasti ristiin. ._. Huomenna myös viiden päivän leirille, vaikka juuri olin kaksi viikkoa Lapissa maastoilemassa. Ei nyt mene nallekarkit tasan!

Surkea olo, ja TJ40:kin tuntuu ikuisuudelta! Miten selviän nämä 3,5 viikkoa pelkkien tekstiviestien voimalla? ._____________.
Kirjoittanut: Sharida (Jäsen)
 • #126
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 29.11.2009 20:34
^Kyllä ne viikot selviää, nimimerkillä been there (: Oma ukko toimi aikoinaan Spollena ja koko 9 kk meni niin, että gines oli joka toinen viikonloppu ja välillä oli parikin putkeen. Siinä sitten oli huvittavaa kuunnella miten muut inttilesket itkivät kaipuutaan jo 3 päivän erossa olon jälkeen, kun itse joutui odottelemaan aina sen 12 päivää että näkee toisen vilaukselta. Itse tosin en ollut samaan aikaan hajoilemassa kurkkusalaateissa, joten voi olla astetta v*tuttavampi teidän tilanteenne. Kyllä se aika suhdetta vahvistaa eikä tuo TJ enää kovin paha ole. Tsemppiä! (:
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.11.2009 22:04
Kiitos.Seuraan tilannetta,ja sitten pitää ilmoittaa huuto.netin valvojille tästä kyseisestä"huijarista"!

Lainaus: Layil

Millaset palautteet myyjällä oli ja onko tunnistautunut?


Se on aivan uus siellä huuto netissä,ja Ei ole mitään arviota,kun ei ole myynyt mitään"!
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.11.2009 22:46

Lainaus: azpzv

Kiitos.Seuraan tilannetta,ja sitten pitää ilmoittaa huuto.netin valvojille tästä kyseisestä"huijarista"!


Laita palauttetta saman tien ennen kuin tuo ehtii kusettaa muitakin.
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #129
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 30.11.2009 11:10
Minuakin huijattiin, paidan koko oli aivan väärä (15 cm isompi joka puolelta kuin olisi pitänyt olla) :---) Onneksi en maksanut paidasta sen enempää ja kun en suostunut lähettämään paitaa takaisin enemmän huijauksen pelossa niin myyjä otti herneen nenään. Onneksi menetin vain about 6 euroa.
Kirjoittanut: Aural (Jäsen)
 • #130
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.11.2009 14:36
Hengailen koululla enkä saa mitään aikaan. Tai ehkä sain jo, viimeistelin pari työtä ja ratkaisin yhden koodausongelmani, mutta enää ei pää toimi. Periaatteessa pitäisi tehdä kovin yksinkertaisia juttuja, mutta pää ei toimi senkään vertaa. (Pitäisi mm. ottaa pari screenshottia yhdestä videosta, mutta se on aivan ylivoimainen tehtävä nyt.) Eikä tekisi pahaa kirjoittaa pari raporttia...

Lisäksi ärsyttää, etten ole vieläkään saanut opintopisteitä, joita olen eräältä opettajalta pyytänyt koko syksyn. On vähintäänkin ärsyttävää muistuttaa henkilöä, jolle omien tehtävien hallinta on jotenkin mahdotonta. Voisin myös melkein lyödä vetoa, että kun niitä pisteitä lopulta tipahtaa (saa nähdä montako muistutusta vielä tarvitaan) niitä ei ole oikea määrä.

Ja kun kerran olen näin toimeton, voisin melkein lähteä kotiin, mutten ole varma haluanko. Tänään oli vaihteeksi myrkytyspäivä ja kaasukammiofiilistely ei nappaa. Lisäksi siellä tietysti odottaa se siivo ja järjestely, kun saan laittaa kaiken takaisin paikoilleen. Enkä edes jaksa siirtää työpöytääni yksin, epic fail.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit