Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat 9 - kun valitus ei riitä

Kirjoittanut: Kryonik (Jäsen)
 • #201
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 15.12.2009 16:34
Herkuttaa niin paljon että meinaa järki lähteä, eikä kotona ole muuta kuin omenoita, tonnikalaa ja sipulia. Uskomatonta päänsisäistä kamppailua siitä, onko järkeä toppautua 20 pakkasasteen vaatimiin varusteisiin ja taapertaa 4 kilometria suklaapatukan takia.

...Pienet on minulla murheet
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.12.2009 16:44
Perruutin koulun parkkiksella toista autoa päin siitä tulee sit vähän maksua :/ omasta (poikaystävän) autosta väänty kilpi ja murtu yks muoviosa mut ei kai pahempaa, mut toisesta murtu maski ja kilpiteline väänty
Kirjoittanut: Jenaldo (Jäsen)
 • #203
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 16.12.2009 17:26
Rikoin puhelimeni, grreeat
Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • Lähetetty: 16.12.2009 19:07
Välillä vaan tuntuu, että en saa tänne kirjoitettua mitään järkevää. Paljon off topicia, muuten viestit sitten ovat hemmetin sekavia. Kaikki mitä olen kirjoittanut, tuntuu jo hetken päästä naurettavalta. Argh... Kyselen koko ajan jotain tyhmää ja tuntuu, ettei viesteissäni ole mitään tolkkua (Jostain systä tuntuu myös, että teen kirjoitus- ja kielioppivirheitä..?). En ole edes ehtinyt kirjoittaa foorumille niin paljon kuin haluaisin.
Ja en kerjää mitenkään sääliä tai halua kenenkään tulevan vakuuttelemaan että viestini ovat ihan järkeviä. Pitäisi vaan oppia arvostamaan omaa tekstiään.
Kirjoittanut: rumanaama (Jäsen)
 • #205
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 17.12.2009 11:31
Vihaan tätä pakkasta... paleltaa tietenki ja naama on niin kuiva, että siitä saa repiä kuivia nahansuikaleita koko ajan, ja tietenki nassu punottaa ja kutisee aikalailla. Pitikin tässä iässä vielä tulla atooppinen ihottuma. No, ei voi mitään, näillä mennään, mitkä saatu on.
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.12.2009 15:21
Joululoma alko mut väsyttää ihan pirusti varsinkin kun ei ole mitään tekemistä. Tänään olis viel yökirkko 23.30 mut taitaa jäädä välii ku en pysy hereillä niin pitkään. Mutta mitä tosiaan, mitä ihmettä tekisin. Tiedän et piristyn jos saan jotain kivaa puuhaa, mut ku en keksi mitä.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 17.12.2009 23:14
Kämppää ei vieläkään ole, ja pakkomuutto lähestyy. Lisäksi kotona ei TAASKAAN toimi netti, juuri kun pitäisi paniikissa koettaa etsiä sitä asuntoa. Perkeleen perkele.
Kirjoittanut: Kryonik (Jäsen)
 • #208
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 18.12.2009 00:16
Hyi, kämpän etsiminen kiireessä on ihan hirveää, kun tuntuu että on tyhjän päällä ja tiimalasin hiekka hupenee koko ajan vääjäämättä. Koettiin sama tuossa kesällä :/

Mutta jottei ihan offtopiciksi mene, ärsytti äsken kun (yöllä ne kotityöt tehdään) menin pesemään pyykkiä pyykkituvalle ja 20 asteen pakkasessa, painava pyykkikori kainalossa avaimeni jumiutui pyykkituvan lukkoon. Tupa sijaitsee siis erillisessä ulkorakennuksessa. Kädet tunnottomana väänsin ja käänsin avainta ja kun laskin korin lumihankeen, se keikahti ja puolet pyykeistä putosi maahan. 10 minuuttia lukkoa renkattuani sain avaimen irti, mutta siinä välissä alkoi ehti paniikki hiipiä, jääkö avaimeni tähän loppuyöksi, enkä pääse kotiini. Puhelinta ei tietenkään ollut mukana.

Isännöitsijä tietää lukko-ongelmasta, mutta keskittyy enemmän (aiheettomien) kielto-, uhkailu- ja varoitusilmoitusten kiinnittelyyn rappukäytävään, eikä täten ehdi korjata sitä.
Kirjoittanut: ButWhy (Jäsen)
 • #209
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 18.12.2009 08:44
Luulempa ettei kielioppivirheillä oo paljookaa väliä koska asia on kaikkein tärkein ei mitkään pilkut tai yhdys-sanavirheet ("mul on oma kielioppi").. ensimmäistä päivää kirjottelen elämäni aikana blogille
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 18.12.2009 10:49

Lainaus: ButWhy

Luulempa ettei kielioppivirheillä oo paljookaa väliä koska asia on kaikkein tärkein ei mitkään pilkut tai yhdys-sanavirheet


Yhdyssanavirheet ja muu erheellinen kielenkäyttö tekstimuodossa kertoo vain yleensä kirjoittajan laiskuudesta, välinpitämättömyydestä ja pahimmillaan lahjattomuudesta. Vain aniharvassa tapauksessa on todella kyse esimerkiksi lukihäiriöstä.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit