Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat 9 - kun valitus ei riitä

Kirjoittanut: AlienSexGarden (Jäsen)
 • #441
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: AlienSexGarden
 • Lähetetty: 27.01.2010 18:27
Kuulin tänään, että kouluni ulkomaalaiset eivät saisi tulla suomalaisten kanssa samoihin rekkoihin penkkaripäivänä, ja että heille pitäisi tilata oma! Facebookissa oli tästä puhetta, ja opettajat lähettivät Wilman kautta viestiä, että ylimääräinen rekka on tulossa! (eivät kuitenkaan spesifioineet, miksi). En muista milloin olisin ollut näin sanoinkuvaamattoman vihainen
Kirjoittanut: Aditu (Aktiivi)
 • #442
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 27.01.2010 19:03
Olipas tänään elämäni ensimmäisessä autokolarissa. Onneksi selvisin pelkällä säikähdyksellä ja ruhjeilla, samoin molempien autojen kuskit. Olisi voinut käydä paljon pahemminkin, sillä autot menivät lunastuskuntoon.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.01.2010 19:31

Lainaus: Aditu

Olipas tänään elämäni ensimmäisessä autokolarissa.


Voi ei! :O Onneksi ei käynyt huonosti kuin omaisuudelle.
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 27.01.2010 19:49

Lainaus: Aditu

Olipas tänään elämäni ensimmäisessä autokolarissa. Onneksi selvisin pelkällä säikähdyksellä ja ruhjeilla, samoin molempien autojen kuskit. Olisi voinut käydä paljon pahemminkin, sillä autot menivät lunastuskuntoon.

Hyvä että ei käynyt huonosti !
Itsellä sitä kitinää, että nyt kun en ole ojiin ajellut tahi auto ei ole lukinnut ihmisiä ulkopuolelle niin tänään sitten ajeli auto liikenneympyrässä kylkeen, tai oikeaan etukulmaan rikkoen parkin umpion ja puskurin :/ onneks ei ollut oma syy joten ei joudu maksamaan. Mutta ei tosiaan hyvin suju tää mun autoilu. Ajokortin omistanu alle puol vuotta ja kerran peruutin toista autoa päin, kerran päädyin ojaan, yhen kerran jouduin rikkoo ikkunan jotta pääsin autoon sisälle sammuttamaan sen ja nyt sitten tämä. Eikä edes ole oma auto >.< Onneks ei sentäs ole kovin uus auto eikä maksanut paljoa mittään. Ja tosiaan se, että vastapuolen vakuutus korvaa tänään sattuneen jutun.
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.01.2010 22:19

Lainaus: Aditu

Olipas tänään elämäni ensimmäisessä autokolarissa. Onneksi selvisin pelkällä säikähdyksellä ja ruhjeilla, samoin molempien autojen kuskit.

Onneksi kenellekään ei käynyt pahasti.

Omat kitinät: milloinhan sitä oppisi ajattelemaan ensin ja sitten vasta sanomaan tekemään? Säästyisi varmasti monelta riidalta ja muutenkin turhalta vtutukselta, vaan onnistuinpa sellaista saamaan aikaan. Hyvä minä
Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
 • Lähetetty: 27.01.2010 22:24

Lainaus: raato

Voi olla että sulle on puhkeamassa migreeni (jos siis sinun suvussa on sitä, periytyvää...)


Kysäisinpä juuri asiasta ja meillä todellakin ON migreeniä suvussa. Hitto....

Täällä on muuten ihan hemmetin kylmä! hrrrrrr........
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #447
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 28.01.2010 00:47
kitisempä toista kertaa tänään.
ottaa päähän ja ketuttaa, kun ei mennyt inssi (tosin se oli jo maanantaina) toisellakaan kertaa läpi. tekisi suoraan sanottuna mieli lopettaa autokoulu tähän paikkaan ja todeta ajo-opelle että mie kulen bussilla ja liftaamalla.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 28.01.2010 04:59

Lainaus: Mortale

Mutta ei tosiaan hyvin suju tää mun autoilu. Ajokortin omistanu alle puol vuotta ja kerran peruutin toista autoa päin, kerran päädyin ojaan, yhen kerran jouduin rikkoo ikkunan jotta pääsin autoon sisälle sammuttamaan sen ja nyt sitten tämä. Eikä edes ole oma auto >.< Onneks ei sentäs ole kovin uus auto eikä maksanut paljoa mittään.

Tämähän on hauskaa luettavaa. Päivitä ihmeessä tätä listaa aina kun sattuu ja tapahtuu.
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #449
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 28.01.2010 10:49

Lainaus: Aditu

Olipas tänään elämäni ensimmäisessä autokolarissa. Onneksi selvisin pelkällä säikähdyksellä ja ruhjeilla, samoin molempien autojen kuskit. Olisi voinut käydä paljon pahemminkin, sillä autot menivät lunastuskuntoon.


Itsekin olin monta vuotta sitten melko pahassa kolarissa, maantienopeutta toisen auton kylkeen. Taisi siinä joku kuollakin, itse en muista kuin hetken ennen törmäystä ja sen hiljaisuuden kun kaikki oli ohi. :/ Traumoja on jäänyt. Hienoa, että säästyit pahemmilta vaurioilta! Se on tärkeintä.
Kirjoittanut: kalmakalle (Aktiivi)
 • Lähetetty: 28.01.2010 11:12
Ei jaksa kaikkea netti shaizea!!! Kyllästyttää työttömyys ja se että levyn julkaisu on viivästynyt puolella vuodella PASKAA!!!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 6 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit