Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Onko elämä totta?

Kirjoittanut: SisterBlack (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.03.2006 18:16
Joskus ihanina hetkinä tuntuu, kuin elämä olisi täydellistä, niin täydellistä että voisi lentää ja liidellä taivaalla kotkien kanssa. Joskus taas on niin vaikeaa, että voisi jopa kuolla.
Joku etsii totuutta viinasta, joku elämältä. Mikä näistä voisi olla totta?
Jos elää aina ylellisyydessä ja suosiossa, ei usko todelliseen maailmaan, joka on kylmä ja karu paikka. He sanovat, että ymmärtävät, mutta kukaan heistä ei voi tajuta, mitä on vajota alas, ennen kuin kokevat sen.
Jos elää köyhyydessä ja epäsuosiossa, tietää, ettei elämä ole ruusuilla tanssimista. He tuntevat aitoa rakkautta, surua ja he tietävät, miltä tuntuu vajota alas maailman syvimpään kolkkaan.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 24.03.2006 21:26
Lainaus: SisterBlackJos elää köyhyydessä ja epäsuosiossa, tietää, ettei elämä ole ruusuilla tanssimista. He tuntevat aitoa rakkautta, surua ja he tietävät, miltä tuntuu vajota alas maailman syvimpään kolkkaan.


Allekirjoitan tämän. Varmasti huono-osaiset osaavat iloita muita syvemmin joistakin sellaisista asioista, joita ns. hyväosaiset eivät edes huomaa.

Otit kyllä painavan ja mehukkaan aiheen käsiteltäväksi. Toivottavasti saadaan tästä hedelmällistä keskustelua puserretuksi.
Kirjoittanut: SisterBlack (Nimetön)
 • Lähetetty: 25.03.2006 11:01
Toivottavasti...
Kirjoittanut: Siikakala (Jäsen)
 • #4
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 05.04.2006 22:34
Lainaus: SisterBlackJos elää aina ylellisyydessä ja suosiossa, ei usko todelliseen maailmaan, joka on kylmä ja karu paikka. He sanovat, että ymmärtävät, mutta kukaan heistä ei voi tajuta, mitä on vajota alas, ennen kuin kokevat sen.


Tämän olen huomannut... Jotkin ihmiset eivät vain tajua elämän julmuutta. Pitäisi osata luovia sopivasti, mutta jos elää toisten peesissä, rasituttaa muita sillä, mitä ei itse huomaa. Ja jollei sitä huomaa, niin ei voi tajutakkaan, mitä julmuus ja köyhyys on. Ennenkuin itse sen kokevat. Kaikki ei vain valitettavasti koskaan välttämättä kykene sitä kokemaan.

Joillekin raukoille on myös rahan todellinen arvo täysin hämärän peitossa. Jos rahaa saa runsain mitoin, eikä ole pahemmin kuluja, kasvaa ylimieliseksi rahansa kanssa...


Empä tiedä menikö offtopicin puolelle... tuollaista pulpahti pinnalle.
Kirjoittanut: SisterBlack (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.04.2006 16:22
Lainaus: SiikakalaJoillekin raukoille on myös rahan todellinen arvo täysin hämärän peitossa. Jos rahaa saa runsain mitoin, eikä ole pahemmin kuluja, kasvaa ylimieliseksi rahansa kanssa...


Esim. Juuri tulleet tähdet. Yhtäkkiä on järkyttävä määrä rahaa ja vanhat ystävät unohtuvat. Sitten taas köyhä, eikä enää ole ystäviä.
surullista mutta totta...
Kirjoittanut: Narcissa (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.04.2006 19:53
Elämä nyt vaan on varsin ihmeellinen asia. Ja kun on itse saanut kokea joitain sen todella pahoista puolista, osaa lopulta iloita hyvin pienistäkin asioista, joista jokaisen pitäisi osata iloita - mutta puolestaan hermostuu usein helposti joistain niin tyhmistä syistä valittaa että kuinka "elämä nyt menee pieleen."
Itse olen päätynyt sellaiseen ratkaisuun, että elämän tarkoitus on elää, ei murehtia turhia. Mielestäni ihmiset nykypäivänä unohtavat sellaisen asian turhan usein, kuin elämisen, vaikka sen luulisi olevan kaikkein yksinkertaisinta.
Tänään viimeksi, itse olin varsin loistavalla tuulella, mutta muutamalla kaverillani laahasi leuna maata suurin piirtein. Tulinpa siinä vaan huomauttaneeksi, että uskon voivani sanoa heille paremman syyn olla hyvällä tuulella, kuin murjottaa turhia. He listasivat minulle molempi listan, mistä sillä hetkellä voisi murjottaa. Itse vain totesin, että omasta mielestäni elämä on aivan liian lyhyt haaskata siihen moisista asioista märehtimiseen, kun eivät ne syyt olleet mistään kotoisin - ja nuoriahan me vielä ollaan, elää sitä pitäisi. ;]
Tottakai ihmisillä on silloin tällöin todellisia syitä, mistä masentua. Ja silloin kun syyt todella ovat todelliset, asia pitää valitettavasti vain kokea, mutta pitää sitä kuitenkin jatkaa elämistä jossain välissä. Ja itse olen omista kokemuksistani tällaisiin asioihin päätynyt. Minusta on tainnut tulla jonkin asteen optimisti ^___^'

Minulla oli myös tässä yksi päivä pitkä kekskustelu ystäväni kanssa siitä, että kello on kyllä varmasti yksi ihmisten pahimmista vihollisista. Päädyimme siihen, että se on kyllä varsinainen diktaattori ^^ Mutta, se nyt olikin varsinainen keskustelu...
Kirjoittanut: SisterBlack (Nimetön)
 • Lähetetty: 12.04.2006 18:56
Lainaus: NarcissaMinulla oli myös tässä yksi päivä pitkä kekskustelu ystäväni kanssa siitä, että kello on kyllä varmasti yksi ihmisten pahimmista vihollisista. Päädyimme siihen, että se on kyllä varsinainen diktaattori ^^ Mutta, se nyt olikin varsinainen keskustelu...

Olen itsekin samaa mieltä tuosta kellojutusta. Herätys, aamupala, opinnot, kotiin, harrastukset, syömään, foorumit, iltapala, nukkumaan...
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 14.04.2006 04:24
elämä on harvinaisen todellista mutta julmaksi sitä ei kai voi sanoa.
Todennäköisesti elämässä mitään ei tapahdu ilman syytä,mutta mikäs sen sattuman estää? ei yhtään mikään.

eli onneksikin sitä voi kai sanoa... jos sattuu huono tuuri, niin ei se julmaa ole.
ja jos sattuu hyvä tuuri niin ei ole kai syytä valittaa?

onneksi (kiivasta puun takomista!) ei ole oikein surkeaa säkää vielä missään vaiheessa käynyt, vaikka on joskus metrin päästä mennytkin.

vaikka olisikin kämppä mennyt alta ja rahat loppu, niin vielähän on henki jolla pelataan. aina asiat jotenkin suttaantuu.

jokainen on oman onnensa seppä, tiettyyn rajaan asti.
Kirjoittanut: SisterBlack (Nimetön)
 • Lähetetty: 23.04.2006 15:16
niinpä. yhdyn edelliseen puhujaan. Mutta mitä sattuma oikeastaan on?
Itse en oikeastaan usko, että sattuma on olemassa.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 30.04.2006 17:16
niin, suurin osa ns. sattumistakin johtuu jonkin muun ihmisen/eläimen teoista, olosuhteista tms... mutta omalle kohdalle osuvista sattumiksi lasken ne, joihin itsellään ei ole ollut minkäänlaista osuutta aiemmin.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit