Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Onko elämä totta?

Kirjoittanut: nocturnal_chimaira (Nimetön)
  • Lähetetty: 17.06.2007 19:04

Lainaus: darkAngel

toi on kyllä ihan totta... pohjalla on tullut oltua sen verran monta kertaa että joskus kun itsensä sieltä taas löytää ni tutuu siltä että haluaa keinoja kaihtamatta estää sen tapahtuvan uudestaan. mäkin viltelen itseani aina kun pahalta tuntuu ja mä sanon että mä en ole noista jäljistä ylpeä... mutta se on vaan niin vaikee lopettaa... älkää ihmiset aloittako...


no en aloita, ja laitanpa sinut lopettamaankin
Kirjoittanut: Lady Elena (Nimetön)
  • Lähetetty: 17.06.2007 19:34
Niin, jotkut ihmiset eivät tunne elämän kylmyyttä ja karuutta. Heille elämä on ollut tasaista. Tuskin nämä samat ihmiset ymmärtävät millaista elämä oikeastaan onkaan.
Itsekin olen ollut pohjalla ja tiedän sen miltä tuntuu, kun elämässä ei ole mitään myönteistä. Silloin täytyy vain löytää jotain elämästään, mikä auttaa jaksamaan... Se opettaa herkäksi toisten tuntemuksille...empatian kykyä.
Kirjoittanut: Lady Elena (Nimetön)
  • Lähetetty: 19.06.2007 00:39
Eli elämä ei ole totta... Varsinainen painajainen! Herättäkää minut kun se on ohi...
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
  • #34
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 19.06.2007 22:01

Lainaus: nocturnal_chimaira

no en aloita, ja laitanpa sinut lopettamaankin

se ois kiva.. en oo pitkiin aikoihin tehny sitä mutta se ojn aika vaikee lopettaa kun on kerran aloittanu
Kirjoittanut: Riot (Jäsen)
  • #35
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 21.07.2007 23:00
Uskon tämän olevan vain jonkinlainen välivaihe matkalla seuraavaan tietoisuuden tilaan.
Elämäni on ollut niin vaikeaa alusta asti, että nykyisin on käytävä useimmiten suuret henkiset kamppailut, jotta kaikki ei leviä käsiin. Pitkäaikaissairaan elo ei ole ruusuilla tanssimista, vaikka toki niitä hyviäkin hetkiä sinne tänne soluttautuu. Mutta miksi sitä kuitenkin muistaa aina vain helpommin ne vaikeimmat ajat? Kuinka päästää irti menneestä? Tällä hetkellä elän ehkä suurinta kamppailuani koskaan, enkä tiedä selviänkö.. mutta en katsokaan liian pitkälle tulevaisuuteen. On otettava hetki kerrallaan.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit