Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lumous 2007

Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
  • Lähetetty: 26.07.2007 00:40
Mikä on random uusiorasta?
Kirjoittanut: Liisa Peililasimaassa (Jäsen)
  • #82
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 26.07.2007 14:06
Näitä hipin ja rastafarin hybridejä. Tavataan useimmiten kalliossa, sörkässä ja hesarilla.
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
  • #83
  • Arvo: Mahtigootti1500
  • Lähetetty: 26.07.2007 16:05

Lainaus: Liisa Peililasimaassa

Tää on mun osaa alakulttuureista käsittelevä pinnallisuustaulukko. Lueteltuna pahimmasta lievimpään ilmiöön.


Jeah, aika lailla samaa mieltä. Tuonne jonnekin väliin pitäisi muljauttaa "avainketjurokkarit", eli nää typerät Lapko, Boomhauer, Flaming Sideburns, Damn Seagulls ja mitä niitä kaikkia keskenään samanlaisia rokkenrollibändejä, niiden muusikoita ja fanittajia onkaan. Istuu Loosessa ja on "taiteilijoita". Menis kyl listan alkupäähän, trancen jälkeen.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
  • Lähetetty: 10.10.2007 22:31
Hei mihinkäs aikaan kannattaa noi hotellit ym. bookkia lumoukseen vai tuleeko ne ylipäätään täyteen siihen aikaan? Jossain taisin lukea ettei hotellia saanu, kun liian myöhään kahteli. Onko tämmöstä ongelmaa kenellekkään?

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit