Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Kitinät, narinat ja vinkunat: nyt 10 % enemmän jupinaa! - Sivu 11

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat: nyt 10 % enemmän jupinaa!

Kirjoittanut: Sanctus Sanctorum (Biomechanoid)
 • #101
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 19.05.2010 22:57
Mietin pitkään kirjoitanko tänne vaiko Välillä hyviäkin uutisia threadiin, mutta koska alkuperäinen suunnitelmani jenkkifarmarin suhteen meni pilalle niin päätin kirjoittaa tänne.

Haeskelin aika pitkän aikaa edullista ja teknisesti suhteellisen hyväkuntoista 80-luvun jenkkifarmaria, monta huono- ja erittäin huonokuntoista station wagonia tuli käytyä katsomassa, pitkienkin matkojen päässä. Kunnes viimein tärppäsi. Koriltaan ja tekniikaltaan erinomaisen hyvässä kunnossa oleva Buick LeSabre tuli hankittua pohjoisesta Suomesta... mutta mutta. Alkuperäinen suunnitelmani oli etsiä tekniikaltaan hyväkuntoinen amerikan farmari jonka kori ei ole ruostunut puhki mutta ei enää ole parhaimmillaankaan. Nyt minulla on 25 vuotta vanha stw joka on ikäisekseen priimakunnossa, eikä siitä kertakaikkiaan ole mitään järkeä lähteä rakentamaan (pilaamaan hyvää autoa) mattamustaa matalaa kalmakärryä jonka puskurista roikkuu kutistettuja päitä ketjuissa ja jota lapset pelkäävät ja aikuiset katsovat paheksuen.

Voi olla jonkun mielestä turhan valittamista, mutta jos täyspa..a umpilaho stw maksaa 200 euroa enemmän kuin nyt omistamani helmi, niin kyllä siinä jää miettimään kumpi on järkevämpi vaihtoehto.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 20.05.2010 01:59

Lainaus: Sanctus Sanctorum

Koriltaan ja tekniikaltaan erinomaisen hyvässä kunnossa oleva Buick LeSabre tuli hankittua pohjoisesta Suomesta...

Tuota kaaraahan on näköjään valmistettu 50 vuoden ajan. Mitä vuosimallia oma ajoneuvosi on? Sen vuoden 2005 versio poikkeaa aika paljon alkuaikojen versiosta. Näyttää olevan ihan tyylikäs ajoneuvo, paitsi nuo jotkut 1970-1980 väliset ovat aika yllätyksettömiä.
Kirjoittanut: Sanctus Sanctorum (Biomechanoid)
 • #103
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 20.05.2010 07:54

Lainaus: kuopassa

Mitä vuosimallia oma ajoneuvosi on?

Vuosimalli on 1985.
Buick LeSabre STW 1985
Kuvan auto on samanlainen kuin hankkimani, väri tosin ei ole sama.
Yllätyksetönhän tämäkin on, sillä kaikki GM:n valmistamat tuon ajan farmarit perustuivat samaan peruskoriin, eli Buick, Chevrolet, Oldsmobile ja Pontiac. Autoissa on vain pienehköjä eroja etumaskeissa, puskureissa, listoituksessa ja etu- ja takavaloissa sekä sisustuksessa. Moottorina Buickissa on alkuperäinen Oldsmobilen valmistama 5.0 l bensiini V8.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 20.05.2010 08:24
We interrupt your discussion about Yankee vehicles for this special news bulletin.

Heetteri's new 14,50€ shoes too big; COUNTRY IN CRISIS!

Srsly though, harmittaa. Rahaa ei ihan kauheasti atm ole, ja ajattelin jo löytäneeni tsäkällä hyvät kesäkorkkarit Halosen alennuksesta, mutta nämä hiertävät ja ovat liian isot, vaikka luulin jalkani olevan 37. :'( Tai ainakaan nämä eivät pysy jalassa. Pitää varmaan keksiä joku McGyver-viritelmä, joka tosin ei auta hiertämiseen.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.05.2010 10:16
Liian isoista kengistä voi ihan hyvin saada sopivan kokoiset. Koita laittaa mukaan pohjalliset, ne pienentävät kengän sisätilaa!
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 20.05.2010 10:39

Lainaus: Piiskansiima

Liian isoista kengistä voi ihan hyvin saada sopivan kokoiset. Koita laittaa mukaan pohjalliset, ne pienentävät kengän sisätilaa!


Harkitsinkin sellaista, mutta hiertämistähän se ei poista. Pakko säätää vähän joka tapauksessa - kokoero kun keskittyy kantaan, ja sinne pitää laittaa jotain täytelappuja joita kai saa kenkäkaupoista. Hätävararatkaisuna käyn kohta ostamassa jotkut sandaalit tai tossut jotka olivat joka tapauksessa ostoslistalla.
Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #107
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 20.05.2010 13:21
Ini ini ini: Mua sattuu joka paikkaan, pää kipee, ihan levoton/väsynyt/uupunut/motivaatioton/kyllästynyt olo ollut nyt kaksi päivää. Haluun hierojalle ja haluun että tää jatkuva väsymys lähtisi kesäisen tuulenvireen mukana kaukomaille...
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #108
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 20.05.2010 13:46
Pitäis viedä matot ulos, ja siivota mutta ei jaksaisi. Taidan lykätä vielä parilla tunnilla
Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #109
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 20.05.2010 13:53
Ääääh... Enää yksi päivä orjuutta jäljellä ja se on ohi. Ei sinänsä kitinäaihe mutta kun kesäkuun ekalle/tokalle viikolle on vielä päiviä jäljellä ihan liikaa. En jaksaisi odottaa, mutta pakko on. *nitinnati*
Kirjoittanut: Gehenna (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.05.2010 15:01

Lainaus: poison

Pitäis viedä matot ulos, ja siivota mutta ei jaksaisi. Taidan lykätä vielä parilla tunnilla


Huh, sama vika, huomenna tiedossa sukulaisryntäys ja koti viimeisen päälle totaalinen hävityksen kauhistus. Kaipa sitä kohta saa ruoskittua ittensä puunaamaan.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit