Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat: nyt 10 % enemmän jupinaa!

Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.04.2010 13:12
Tänne jatkuu siis tämä suuresti suosittu aihe. Mikä ottaa päähän tällä kertaa?
Kirjoittanut: Kreivi Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.04.2010 14:06
mun rakkaat kirpparilta löydetyt tyköistuvat trumpettilahkeiset tekonahkahousut repiävät hanuripuolelta hiljalleen! Mun hanuri ei oo liian leveä vaan housut ovat juuri sopivan kireät, heh!
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 29.04.2010 16:01
Vituttaapi, kun hommat säilyvät, mutta niitä tulee lujasti lisää.
Arvatkaapa näkyykö se palkassa, muuten kuin että sitä vielä ylipäänsä tulee...
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.04.2010 18:39
Näin tänään omin silmin kun yks ukko potkas omaa koiraansa...

Huusin tietysti kurkku suorana sille S...Paskahousulle Taas v*tuttaa ettei veri kierrä!
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #5
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 30.04.2010 07:49
Äh, tulin koululle, näin koulun ovessa vappunaamiaisista muistuttavan lapun ja kirosin itseäni. Hajoilen tähän muistiini. Ainoa lohtu on, että eiväthän nämä tylsät ammattikoululaiset osaa lähteä leikkiin mukaan, juuri kukaan ei ole pukeutunut.
Ja onhan minulla tuolla nuken päällä viktoriaaninen turnyyripuku, jospa sitten vetäisin sen päälleni täksi päiväksi.
Kirjoittanut: BlackWidow (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.04.2010 08:18
Mun vappuni on jokseenkin pilalla, koska erään tyypin takia Mulla on silmä pahasti mustana ja otsakin ihan kirjava kuhmuista!
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 30.04.2010 16:33
Mjaa, saa nähdä millainen tästä vapusta tulee. Tälle illalle ei ole mitään suunnitelmia, ehkä taidan vain istua kotona. Väsyttääkin niin perkeleesti jo valmiiksi, ja oikea ranteenikin on taas kipeä kun lienee ylirasittunut töissä. Huomisellekaan ei ole vielä mitään varmaa. Kiva.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #8
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 30.04.2010 17:27

Lainaus: Iiriva

Tälle illalle ei ole mitään suunnitelmia, ehkä taidan vain istua kotona.

Näillä näkymin minäkin. Kivaa, ei taas vähään aikaan ole ollut mahdollisuutta viettää koko pitkää iltaa rauhassa kotona. Ehkäpä katson jonkin hyvän leffan ja värjäilen hiukset.
Huomenna kyllä vappua juhlistamaan kavereiden kanssa. Kurjaa vain se että se mieheke on Jyväskylässä. Olisin halunnut hänen kanssaan juhlia vappuni.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #9
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 30.04.2010 18:06
Minäkin vietän täällä kotona kissan kanssa vappua, mutta en oo mitenkään mieli maassa. Nautin kuohuviinistä, drinkeistä ja hyvästä ruuasta Ei oikeen oo sellainen sää, että huvittaisi lähteä mihinkään picnicille
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.04.2010 20:33

Lainaus: poison

Minäkin vietän täällä kotona kissan kanssa vappua

Noh, samat täällä paitsi että seurana on 2 kissaa ja äiti. Piti nauttia pari lasillista punaviiniä, mutta jeejee, meikä tuli kipeäksi torstaina ja sain antibiootteja... Eipä noiden kanssa voi ottaa minkäänsortin alkoholia, joten kiukuttaa hieman.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit