Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat, vinkunat ja muuta valitusta!

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 08.06.2011 01:13
Sitä ollaan sitten kahden firman välissä.
Toisen logona toimii torni, toisella on valjastettu itse siivekäs perkule.

Yövuoro perkuleella päättyy kello 6 aamulla, vähemmän vapaaehtoinen palvelus alkaa tornilla kello 10 a.m.
Sovitellaanpa riitaa. Edellisyön vuoron peruminen harjoituksen takia? Hähä älä höpise, sanoo perkule.
Tornilta kysyttäessä todetaan ettei asia kuulu meille ennen kello kymmentä.

Matka-aika palvelusten välillä lienee parin tunnin luokkaa.
Tervetuloa kertausharjoituksiin, tämähän tuntuu aivan tutulta toiminnalta.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 08.06.2011 12:44
Penteleen hyttyset. Tampereella ei ole mokomia näkynyt, mutta nyt sitten maalla ollessani olen tietty paukamilla. Kohta pitäisi lähteä bussilla takaisin Tampereelle, vaikkei yhtään huvittaisi, mutta pakkohan se on kun lyhyt palaveeraus illalla ja työhaastattelu huomenaamuna. Jäi parin päivän reissu vain turhan lyhyeksi hermolomaksi.

Muoks: tämä sää ei selkeästi sovi minulle. Jostain syystä lounaani ei pysynyt sisälläni kovinkaan kauaa, enkä ehtinyt syödä lisää ennen parin tunnin bussimatkaa. Matka meni hyvin, mutta suoraan bussilta piti kävellä pari km toimistolle hellesäässä, vaikka vettä toki olikin. Verensokeria ja suoloja vaan ei ollut, joten sain sitten mahtavan migreenin, jonka korjaamiseen meni monta tuntia, ja iltasuunnitelmat uusiksi. Menenkin sitten työhaastatteluun huomenaamuna rumalla tukalla, kun en niin millään jaksa värjätä hiuksiani, vaikka alunperin piti.
Kirjoittanut: Chuuko (Jäsen)
 • #953
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 08.06.2011 22:04
Sinne meni viimeisetkin äänenrippeet. Ainoat äänet joihin kykenen, on kuiskahduksen häivähdykset ja kummallinen pihinä puhetta yrittäessä.

Toivottavasti huomenissa kykenisi edes jonkinasteiseen kommunikointiin, olisi mm ihan kiva kyetä keskustelemaan avokin kun herra kotiutuu muutamaksi päiväksi.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 09.06.2011 01:36

Lainaus: Chuuko

Sinne meni viimeisetkin äänenrippeet. Ainoat äänet joihin kykenen, on kuiskahduksen häivähdykset ja kummallinen pihinä puhetta yrittäessä.

Miten olet saavuttanut tuon tilan? Olen kiinnostunut asiasta, koska jos tiedän mitä välttää tekemästä, voin ehkä välttyä samalta kohtalolta.
Kirjoittanut: Chuuko (Jäsen)
 • #955
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Chuuko
 • Lähetetty: 09.06.2011 09:24

Lainaus: kuopassa

Miten olet saavuttanut tuon tilan? Olen kiinnostunut asiasta, koska jos tiedän mitä välttää tekemästä, voin ehkä välttyä samalta kohtalolta.


En tietääkseni mitään.
Viikko sitten ystäväni huomautti että kuulostat hieman siltä kuin olisi ääni maassa. Loppuviikkoa kohden asia vain paheni, ja maanantaiaamuna ääni oli jo varsin hukassa, tiistaina pystyin vielä hieman kähisemään, eilen ei mitään.
Kävin kyllä sunnuntai-iltana järvessä uimassa, mutta en mielestäni saanut kylmää missään vaiheessa.

Saisin varmaan sairaslomaa jos kävisin hakemassa, mutta argh, siitä ei saa rahaa. Muttakun muuten pystyy kuitenkin työskentelemään normaalisti, mitä nyt vähän yskin vihreää limaa, en koe sitä mitenkään järkeväksi.
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #956
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 09.06.2011 17:24
Minä en kestä tätä hellettä. Ois kiva käydä lenkillä ja istua ulkona, mutta ei kehtaa kun heti alkaa päätä särkeä ja iskee oksettava ja tokkurainen olo.
Kirjoittanut: hannavaan (Jäsen)
 • #957
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 09.06.2011 18:45
^Minäkää en kestä! + en kestä tätä heinäallergiaa! Ärsyttävää, kun nenä on tukossa ja aivastuttaa koko ajan..tosin en ole ihan varma, onko flunssakin nyt iskemässä kaiken päälle vai onko vain allergiaa...huoh! Ja kämppä on kuuma kuin sauna!
Kirjoittanut: Shunn (Jäsen)
 • #958
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 09.06.2011 21:45
Helle ei tosiaan ole kovin mukava ollut tätä viikkoa myöten...
Sitten sain sellaiset yöllä pidettävät purentaa parantavat vehkeet, jotka ainakin näin alkupäivinä on erittttäin epämukavat ja aamulla päätäkin särki. (arvelisin että ne siihen jotenkin liittyivät)
Kolmanneksi en ole kuullut poikaystävästäni mitään kahteen päivään.. Joo ei ehkä kuulosta mitenkään oudolta mutta ollaan oltu yli 8kk yhdessä ja max mitä ollaan oltu täysin kontaktitta on ollut vähän yli päivä. Viesteihinikään ei vastannut, rupean miettimään kaikenlaista... Tosin varmasti ihan syyttä, sillä hän luultavimmin on vain jäänyt jollekkin juominki reissulleen.. Nyt olen sitten huomenna varmaan itkupotkuraivari-tuulella jossei mitään vieläkään kuulu. Ikävä on kamala asia, mutta ehkä pieni vieroittaminen on hyvästäkin...
Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
 • #959
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 09.06.2011 22:40
Minäkin valitan helteestä! Ihan hirveää kun on periaatteessa nätti ilma, mutta niin kuuma ettei jaksa tehdä mitään tai edes pukeutua nätisti.

Öisin olisi kiva pitää tuuletusikkunaa auki. Tulisi edes vähän viileää ilmaa sisälle, mutta häiriinnyn niin herkästi autojen yms. äänistä etten voisi nukkua. Tuuletusikkuna siis kiinni ja aamulla saa aina suuttua aamuauringolle jonka puolella ikkunani on. Puolisen tuntia ennen kellon soittoa käännyn kasvot ikkunaan päin kipeiden olkapäiden vuoksi. Sälekaihtimet ovat kiinni aina, mutta se hemmetin aurinko kuitenkin onnistuu paistamaan kaihtimien nauhakujien läpi aina juuri minun silmiini. Argh.
Kirjoittanut: Cassandra (Jäsen)
 • #960
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 10.06.2011 02:54
Kenelläkään muulla vaikeuksia saada nukuttua tässä kuumuudessa? >.< Hyttysetkin kiusaavat, jos ei kyllästä itseään parilla litralla hyttysmyrkkyä.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit