Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Millaisia uudenvuoden suunnitelmia?

Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
  • Lähetetty: 31.12.2008 20:53
Lillun kylpylas, Taa paikka on taynna venalaisii ja nappaimistossakaa ei oo kaikkia kiejaimia niinkun huomaa varmaan.
No mut hauskaa on ollu, syotii siel sit allasosastolla hampurilaisateriaa kylpytakit paalla, ku siel oli niinku hese. ja maksu meni tan huoneen piikkiin jeejee... Hauskaa on meen nyt tonne tuijoteltavaks prilililiiii. Moi.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 31.12.2008 21:02

Lainaus: Vampiric_

Lillun kylpylas, Taa paikka on taynna venalaisii


Hm, tästä tuli mieleen eräs nimeltämainitsematon, hävytön sketsinpätkä...
Kirjoittanut: Myria (Aktiivi)
  • #83
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 31.12.2008 21:23
Ajattelin datailla. Vau. Raketteja voisi mennä kahtelemaan, ja jos juon tarpeeksi kokista, saatan jopa haastaa siskoni laulelemaan erästä laulupeliä. Ja jos oikein saan energianpuuskan, voisin vaikka luonnostella Akkariin kansikuvia. Ikiaikainen haave, vielä se joskus toteutuu..
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
  • Lähetetty: 01.01.2009 00:29
Kaikille teille joille en jo laittanut uudenvuodentoivotuksia puhelimitse; HYVÄÄ UUTTAVUOTTA 2009! Pidetään homma näpeissä tänäkin vuonna!

Inkvisiittoriterveisin h(em)aiseva fooruminatsinne Heetteri
Kirjoittanut: Not the nicest girl (Jäsen)
  • #85
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 01.01.2009 16:33
Raketteja katselin ja vietän synttäreitä

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!