Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Korsetti

Kirjoittanut: Pristine (Jäsen)
  • Lähetetty: 02.03.2008 00:55
Ah no niin, jos kokeilisi tuota "löysien poistamista" ennen sitä kunnon kiristystä/nyörittämistä. Kiitos~

Nyörit menevät samalla tavalla kun kuvassa. ..Ja kiristänyt olen muka-"tasaisesti", ilmeisesti. Mutta kuten sanoin jo aikaisemmin niin ennen ei ole mitään ongelmia ollut. En kyllä itseä todellakaan voisi kutsua erityisen taitavaksi nyörittäjäksi, ehkäpä amatööri olisi parempi sana.

Mutta kiitos. =j
(..Saatan tulla tänne nitisemään uudestaan jos ei vieläkään suju..)
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
  • Lähetetty: 02.03.2008 14:53
Tämä ketju on paisunut jo niin pitkäksi, että avaan uuden. Joten jatketaan korsetti-juttuja täällä:
http://www.gootti.net/keskustelu/8_1454_0.html

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit