Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Korsetti

Kirjoittanut: Ziggy Stardust (Jäsen)
 • #11
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 02.06.2006 00:45
Olen tässä selaillut nettiä ja etsiskellyt korsetteja. Parhaalta vaikuttaa Rorasah.net -mittatilausyritys, jossa on hyvä suunnittelu ja laatu (todella istuvia korsetteja), mutta piitkä odotusaika, sillä vaatteita valmistaa yksi ihminen. Old Raveni.comin vaatteet eivät kuvien perusteella istu ollenkaan.

Tiedättekö esim. erotiikkayrityksiä, joiden nettisivuilta löytyisi laadukkaita korsetteja? Tarvitsisin jonkun ei-läpinäkyvän ja selästä tukevan (ryhtini on huono ja selkäkivut vaivaavat).

Tianak: mistä Tuskassa ostit korsetin?
Kirjoittanut: liothe (Nimetön)
 • #12
 • • Muokkasi: liothe
 • Lähetetty: 03.06.2006 13:08
Musta vyötärökorsetti löytyy. Pitäisi joskus ostaa kaiketi lisää, mutta ne vaan ovat niin kalliita. Opiskelijan budjetilla ei niin vain ostellakaan kaikkea mitä päähän pälkähtää. Harmillista.
Enkä mie tosin niin kovin useasti korsettia käytäkään, mutta kauniita ovat silti.

Edit: Tosiaan.. vielä lisäys: missä Tuskassa on korsetteja myyty? En muista nähneeni ainoaakaan.
Kirjoittanut: Tianak (Jäsen)
 • #13
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 03.06.2006 13:27
Lainaus: Ziggy StardustTianak: mistä Tuskassa ostit korsetin?


Lainaus: liotheEdit: Tosiaan.. vielä lisäys: missä Tuskassa on korsetteja myyty? En muista nähneeni ainoaakaan.


Tuskassa oli 2005 (mikäli aivan oikein muistan, voi olla 2004) sellainen koju jossa oli myytävänä hameita, paitoja ja korsetteja. Suurin osa korseteista oli muoviluilla mutta siellä oli myös tanko josta 200 eurolla sai metalliluutetun vyötärökorsetin. Tämä oli päälavan vieressä ja tämän kojun toisella puolella oli myyjä joka myi koruja, laukkuja ja paitoja ja sen sellaista. Tuossa missä korsetteja ja muita myytiin, oli ulkomaalainen mies myyjänä.

Olikohan tästä mitään apua?
Kirjoittanut: liothe (Nimetön)
 • Lähetetty: 08.06.2006 16:15
Lainaus: TianakTuskassa oli 2005 (mikäli aivan oikein muistan, voi olla 2004) sellainen koju jossa oli myytävänä hameita, paitoja ja korsetteja. Suurin osa korseteista oli muoviluilla mutta siellä oli myös tanko josta 200 eurolla sai metalliluutetun vyötärökorsetin. Tämä oli päälavan vieressä ja tämän kojun toisella puolella oli myyjä joka myi koruja, laukkuja ja paitoja ja sen sellaista. Tuossa missä korsetteja ja muita myytiin, oli ulkomaalainen mies myyjänä.

Olikohan tästä mitään apua?


Kyseinen Tuska on jo mennyt, joten sinällään tuosta selostuksesta ei ole apua, mutta se saattaapi helpottaa muistamista. Omalla kohdallani taitaa olla kuitenkin niin, ettei mulla ole käsitystäkään koko asiasta.
Olisi kai pitänyt silloin pitää silmät auki.
Kirjoittanut: zanna (Jäsen)
 • #15
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: zanna
 • Lähetetty: 14.06.2006 15:33
www.funforladies/fi
(<-kaveri suositteli).En erityisesti harrasta korsetteja tosin.
Liian mukavuudenhaluinen tapaus olen.Yksi korsetti löytyy,jonka olen itse fiksaillut.
Kirjoittanut: Tianak (Jäsen)
 • #16
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 14.06.2006 22:26
Ostin muuten oman mustan satiinisen vyötäkorsettini Dream World -pornopuodista. Oikein laadukas, kunnon luut ja hintaa oli 79 €. Liki samanlainen kuin mitä Morticia myy 2-laadun korsettina. Tuo minun vaan on ykköslaatua (ei ainakaan ole hajonnut tms). Ko. korsetista oli paljon kokoja ja värejäkin löytyi eri vaihtoehtoja useampia. Plus samassa puodissa oli muitakin korsetteja jotka olivat yhtä hyvän laatuisen tuntuisia!

Dream World on siis Helsingissä, Iso Roobertinkatu 16. Sivuilla ei ainakaan vielä ollut nettikauppaa.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 05.07.2006 14:56
Tuskasta ostin mustan pvc-korsetin, jossa hieman mustaa pitsiä. Edessä nepparit, takana nyörit. Ja pari viikkoo sitten tein unelmalöydön kirpparilta, ihana pinkki pitsikorsetti ja makso vaan femman! Tuli siihen sit pari muijaa tappeleen siitä. Mut mä löysin sen ensin! Eli nyt meitsil on 5 korsettia, ja enemmänkin jos korsettimekot lasketaan mukaan.
Kirjoittanut: Veronica (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.07.2006 10:45
Löysinpä juuri hienon sivuston josta voi tilata custommade laatukorsetteja.. hinnat on vaan aika korkeaa luokkaa, ainakin kun opiskelijan silmin katselee. mutta laatu on laatua.. http://www.bellemodeste.com/hinnat.html


tilaan ehdottomasti jos joskus saan semmoisen köntän rahaa..
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.07.2006 23:02
Täältä löytyy seuraavanlaiset korsetit:

-Musta pvc-vyötärökorsetti metalliluilla ja plansetilla, Morticiasta 90 eurolla.

-Lohikäärme-kukkakuvioitua kangasta oleva puoleen rintaan ulottuva korsetti metalliluilla ja plansetilla, rintojen kohdalla on vähän sellista kupintapaista, jotta korsetti ei litistä rintavarustusta kurkkuun. Tämä myöskin Morticiasta 160 eurolla.

-Liituraitakorsetti pvc-somisteilla, plansetilla ja metalliluilla. Malli on hieman erikoinen, edestä korsetti ulottuu rintojen alle, mutta sivulta ja takaa korsetti on korkeampi. Morticiasta, 180 euroa.

-Punaista samettia ja mustaa pitsiä oleva kokopitkä korsetti muoviluilla, edessä koristenyöritys satiininauhalla. Morticiasta tämäkin, noin 110 euroa (ostettu markka-aikaan, joten siksi noin...)

-Musta kokopitkä satiinikorsetti muoviluilla Henkkamaukasta, johon olen itse ommellut violetin, mustilla kukilla somistetun satiinipaneelin eteen. Hinta taisi olla hurjat 20 euroa.

-Pinkki alusvaatekorsetti topatuilla kupeilla ja vaaleanpunaisella kukkakuviolla sekä muoviluilla, takana hakaskiinnitys. Henkkamaukan alesta 12 euroa.

Eniten tulee käytettyä noita metalliluitettuja korsetteja. Pikapuoliin pitäisi käydä ostamassa tuolta Dream Worldista musta satiinikorsetti, sellaista olen monet kerrat kaipaillut. Laatu näyttää olevan hintaan verrattuna ihan kohdallaan, (toisin kuin Sin Cityssä, missä samat ylihinnoitellut korsetit pyörivät rekissä vuodesta toiseen), ja kun noita korsetteja en kuitenkaan pidä joka päivä niin laadun ei tarvitsekaan olla mitään huippu-huippuhyvää. Haluaisin myös toisen tuollaisen mustan henkkamaukka-korsetin, johon voisin ommella kullanväristä lohikärmekangasta etupaneeliksi. No, kohtahan tuo pikkujouluvaatemyynti käynnistyy, niin niitä varmaan löytyy.
Kirjoittanut: Devilsbride (Aktiivi)
 • #20
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 03.09.2006 18:15
Minulla on Mortician 2-laadun vyötärökorsetti kokoa 51cm.
Lisäksi omistan muoviluukorsetteja 3kpl.
Muita värejä minulla ei ole kuin punainen ja musta.
Ja www.bellemodeste.com on osoite jossa myydään korsetteja. Itse en ole sieltä tilannut, koska hinnat menevät 300e asti.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit