Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Korsetti

Kirjoittanut: Morfinsia (Aktiivi)
 • #41
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 28.10.2006 13:35
Omistan morticiasta ostetun satiinivyötärökorsetin...
Ja myös muutaman muoviluisen korsettitopin(toisessa tosin katkesivat luut ja jouduin repimään ne pois)
Kirjoittanut: Hecate (Jäsen)
 • #42
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Hecate
 • Lähetetty: 28.10.2006 15:50
mä juuri tein uuden investoinnin täysluutetusta teräsluilla olevasta korsetista jotta saa tätä nahkaa kuriin.
*muoks* on siis noita ennestäänkin, vaan raskausajat on muokanneet kroppaa niin että ne ei mahdu.
Kirjoittanut: Kuunsilta (Valokuvavastaava)
 • #43
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 12.11.2006 13:25
minulla on (oli) mortician peruskorsetti joka meni lunastuskuntoon. en suosittele ja ovathan ne kakkoslaatua. kaveri tekee toivottavasti kohta valkoisen pvc-korsetin
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 12.11.2006 15:26
itse en omista yhtäkään kokokorsettia, kovasti haluaisin... Mutta kun opiskelijalla ei sitä rahaa liikaa ole hah, oma 2-laadun vyötärökorsettini on vieläkin täydellisessä kunnossa. saan silla uumani siksi 51-senttiseksi :> pienemmäksikin menisi, korsetti menee kokonaan kiinni ja silti en ole ihan tyytyväinen. olen niin pieni jo valmiiksi
Kirjoittanut: seidar (Jäsen)
 • #45
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.11.2006 12:35
Minulla taitaa olla pari koko korsettia, pari vyötärökorsettia, sitten noita muoviluutettuja on varmaankin viitisen kappaletta. Pitäisi tehdä inventaario-isku.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 14.11.2006 13:55
Lainaus: Piiskansiima Toppi on toppi, kevyesti luutettu on korsettitoppi ja teräsluinen kiristelyyn tarkoitettu on korsetti.

Vähän hankalaa mun mielestä kategorisoida näitä korsetteja. Se pvc-juttu, mikä oli päällä jäke-miitissä on mun mielestä enemmän ku toppi, koska siinä on kuitenkin kiristysnauhat takana. Kävin viime viikolla Morticiassa koittaan kakkoslaadun mustaa kokokorsettia mikä oli ihan nätti, Velvet Grey sattui myös paikalle just kun sovitin sitä. Empä sit ostanu sitä. Oon tilannu Belle Modestesta mustalilan kokokorsetin, tulee maksaan jotain reilut 300 euroo. Ajattelin ottaa yhteyttä kuitenkin siihen irc-galleriassa tiahaar-nimellä olevaan tyyppiin, josko saisin halvemmalla nyt äkkiä jonkun korsetin, koska se Modesten korsetti valmistuu vasta jouluksi, enkä jaksa venaa. Tiedättekö muita yksityishenkilöitä jotka tekee korsetteja halvalla?
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 14.11.2006 14:03
Lainaus: Iiriva oma 2-laadun vyötärökorsettini on vieläkin täydellisessä kunnossa.

Mul on kans just sellanen ja hyvinhän toi kestää. Joskus oon kiristellyt niin lujalle, et kun illalla oon ottanu sen pois, on sattunu vatsaan, ristiselkään ja vaik minne ihan hemmetisti ja kauan. Mul on se Morticiasta ostettu, musta perusvyötärökorsetti, kun noita bilekuvia katoin, ainakin näyttää se sun korsettis just samalta ku toi mun.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.11.2006 14:57
Miten tuo Belle Modestesta tilaaminen oikein tapahtuu? Ottavatko he mitat itse, vai kui? Kaavat he varman joutuvat tekemään tai ainakin muokkaamaan kunkin maun mukaan?
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 14.11.2006 16:45
Lainaus: Ninni Mul on se Morticiasta ostettu, musta perusvyötärökorsetti, kun noita bilekuvia katoin, ainakin näyttää se sun korsettis just samalta ku toi mun.eiköhän sellainen löydy nykyään joka kolmannelta harvinaisen ihana lahja Dragulalta. miuun ei satu vaikka pitäisin kauan, se pieninkin on turhan iso. saa sillä kunnolla pois, mutta ei tarpeeksi ja jos johonkin sattuu, niin sitten ristiselkään, koska omaan notkoselän, se on vähän kiemuraan kasvanut, ja vyötärökorsetti sitä kovasti suoremmaksi pakottaa. mutta sekin helpottaa kun löystää edes sentin verran korsettia auki, yleensä kiristytän sen täysin kiinni. pienemmäksi sitä ei sitten edes saa.
Kirjoittanut: Devilsbride (Aktiivi)
 • #50
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 14.11.2006 17:15
Hhm, tosiaan, myydäänkö Morticiassa pienempää kokoa kuin se 51cm? En ole ainaknaa löytänyt, veikkaan että minun korsettini on löystynyt käytön aikana, kangas venynyt jotenkin. Uutta en viitsisi millään ostaa.
En uskalla ruveta korsettia kaventelemaan, koska pelkään että ommel ratkeaa ja sen paikalle tulee epäsiisti rispaantunut kohta. Onko kellään kokemuksia korsetin kaventelusta? Tarkoitan kannattaako ollenkaan vai tuhoaako se korsetin totaalisesti. Vinkkejä kaipaisin.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit