Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Korsetti

Kirjoittanut: Und3ad (Aktiivi)
 • Lähetetty: 30.05.2007 18:35

Lainaus: blackie

No sittenhän oli hyvä että tytöt pöllivät nuo teiltä miehiltä ;D

no joo, oon vaan kateellinen ku en oo niin nätti
Kirjoittanut: Evil Kitty (Jäsen)
 • #342
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.05.2007 18:45
Oon ite vielä niin "tuleva" gootti, etten omista kuin yhden korsetin. Kokomusta luutettu korsetti, edessä nyörit (leveänä)...
Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • Lähetetty: 30.05.2007 19:19

Lainaus: Und3ad

korsetit oli alunperin miehille, niinku oli sukkahousutkin, te tytöt vaan pöllitte kaiken hienon miehiltä (pakko kyllä tunnustaa että noi sopii tytöille paremmin

Itse asiassa korsetteja tehdään vielä nykypäivänäkin myös miehille, ainakin mittatilauksena. Miesten on kyllä yleensä vaikea saavuttaa sellaisia naisellisia vartalonmuotoja jotka naisilla korostuvat helposti korsetin avulla.
Kirjoittanut: Und3ad (Aktiivi)
 • Lähetetty: 30.05.2007 19:23

Lainaus: Swanette

Itse asiassa korsetteja tehdään vielä nykypäivänäkin myös miehille, ainakin mittatilauksena. Miesten on kyllä yleensä vaikea saavuttaa sellaisia naisellisia vartalonmuotoja jotka naisilla korostuvat helposti korsetin avulla.

joo en mä noita korsetteja oikeesti haluiskaan pitää, paitsi jos oisin tyttö. ei mun mielestä sovi miehille (vain minun mielipide, en halua loukata muitten mielipiteitä)
Kirjoittanut: Sharwynn (Nimetön)
 • Lähetetty: 30.05.2007 22:52

Lainaus: Swanette

korsetteja tehdään vielä nykypäivänäkin myös miehille


Korsetteja suositellaan erityisesti selkävaivoihin, tiedän yhden papan joka pitää korsettia juuri sen takia.
Kirjoittanut: Raivonkyynel (Nimetön)
 • #346
 • • Muokkasi: Raivonkyynel
 • Lähetetty: 30.05.2007 23:04
Vi*uttaa. Rora ei saanut postitettua sitä korsettia sitten kevätjuhlaan vaikka se on jo nyt puolitoista kuukautta myöhässä. Lupasi vielä että tällä kertaa saan sen ajoissa. Minä _vihaan_ sitä että jos ensin luvataan silmät kirkkaina erillisesti jotain ja sitten, ohohups. Olisi edes sanonut että myöhästyy. Hahhah, meni kyllä luottamus. Onneksi ei tämän jälkeen enää pelleillä.

Täytyy muuten antaa peukkua ylöspäin Old Ravenin asiakaspalvelulle, tilauksessa pellavakorsetti. Pyysin että josko sen saisi suomalaisesta pellavasta, niin Johanna vastasi että hänen äidillään on _käsinkudottua suomalaista_ pellavaa, jota hän saa käyttää. Oikea unelma
Pellava on vaan valkosta että se täytyy värjätä eikä tiedä että miten se värjäytyy. Toivottavasti hyvin.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 31.05.2007 15:01

Lainaus: Raivonkyynel

Täytyy muuten antaa peukkua ylöspäin Old Ravenin asiakaspalvelulle, tilauksessa pellavakorsetti.


Wow. Aiotko käyttää sitä siis alusvaatteena, kun tuollaisesta matskusta teetät?
Kirjoittanut: Raivonkyynel (Nimetön)
 • Lähetetty: 31.05.2007 15:51
Periaatteessa. Kun meen sinne mansikanpoimintaan kesäksi, niin vältän tuolla ne selkäkivut, kun se pitää selän oikeassa asennossa. Whipii! Ja mulla ei kestä satiini käytössä kun on sitä pyllyä ja lantiota niin paljon että se sivusauma tykkää kyttyrää. :/ Kyllä sitä arkenakin alla tulee käytettyä sitten. Ei ehkä kesällä mutta koulussa.

Ja tykkään pellavasta materiaalina.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 31.05.2007 16:49

Lainaus: Raivonkyynel

Periaatteessa. Kun meen sinne mansikanpoimintaan kesäksi, niin vältän tuolla ne selkäkivut, kun se pitää selän oikeassa asennossa.


Itsekin olen harkinnut jonkinlaisen alusvaatteena pidettävän puuvillaisen korsetin teettämistä. Olisi kätevä tilanteissa, joissa pitää seistä paljon. Heikot selkälihakset -> alkaa selkään sattumaan ennen pitkää.
Kirjoittanut: Obscure (Jäsen)
 • #350
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Obscure
 • Lähetetty: 31.05.2007 21:03

Lainaus: Swanette

Itse asiassa korsetteja tehdään vielä nykypäivänäkin myös miehille

Etenkin nyt kesäisin näkyy kaduilla sellaisia kaljamahoja että voisi olla monelle korsetti paikallaan.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit