Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Korsetti

Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 16.08.2007 15:38

Lainaus: Emilia

Eli vaikka korsetti olisi vyötäröltä sopiva, niin muuten se ei välttämättä istu lainkaan. Kannattaa siis ainakin sovittaa ensin, jos ei aio tilata ihan mittatilauksena tehtyä korsettia (jota suosittelen aivan ehdottomasti).


Niin, ja toisaalta, ei sinun kyllä loppujenlopuksi kannata käytettyä ostaakaan. Käytetty on jo mukautunut edellisen omistajan muotoihin, ja jos sen ostat ja sitten pistät päällesi, se mitä todennäköisimmin hajoaa käsiin parin käyttökerran jälkeen, sillä korsetti ei enää kestä toisenlaista ruumiinmuotoa, johon se on alunperin totutettu.
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #482
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • • Muokkasi: DeadlyNightshade
 • Lähetetty: 16.08.2007 16:01
//Joo, huomaatte että olen hidas. Iiriva, huomasin viestisi vasta kauan sen jälkeen kun lähetin tämän. Luin tuosta mukautumisesta jotain itsekin ja näin tarkemmin ajateltuna korsetti ei ehkä olekaan niin muuntautumiskykyinen vaate että se kestäisi uuden omistajan.

Lainaus: Emilia

Jos olet ensimmäisetä korsettiasi hankkimassa, niin en menisi missään nimessä suosittelemaan tuota 51cm. Jopa 61cm korsetti voisi olla ihan sopiva noin aluksi (n.10cm kiristyskin on jo melko paljon kropalle, joka ei ole tottunut olemaan korsetissa).

Jeps. Tuohon laskeskelin kuitenkin sen kiristysvaran ja tietenkin sitten kun olen tuohon korsettiin tottunut niin sitä voi kiristää enemmän, joten tuo 56 olisi varmaan sellainen suht oikea koko 61-kokoistakin harkitsin, mutta pelottaa että se on sitten liian iso. Mitä nyt tiedän niin korsettia on vähän paha ruveta pienentämään mutta nyöritykseen voi jättää kiristysvaraa

Lainaus: Emilia

Korsetin sopivuus riippuu myös niin monesta muusta mitasta (kuten rinnanalus, ylälantio, selän pituus jne. mitoista).

Tosiaan. Minä kun olen päärynämallinen (mitat 74-69-91) niin luulisin että mittatilaus on paras vaihtoehto. Mutta on tässä aikaa punnita vaihtoehtoja, kuten jo aikaisemmin sanoin, olen nyt hieman taloudellisessa "kriisissä".

//MUOKSMUOKS: Huomasin kämmini vasta äskettäin, rinnan _alusen_ ympärys on tuo 74cm eikä se siis ole rinnanympärys, se taas on ihan jotain muuta. Elikkäs en ole sitten varma voiko päärynämallisesta puhua minun tapauksessani

Lainaus: Emilia

.. niin ehkä kannattaa säästää sen verran, että saa rahoilleen vastinetta (eikä tarvitse olla heti ostamassa uutta).

Tämäkin on yksi asia, mitä olen pohtinut. Pelottaa toisaalta, että korsetit eivät sitten olekaan "minun juttuni", ja rahani ovat menneet turhaan. Enkä usko että korsetti-innostus hiipuu jos ostaa aluksi vähän halvemman joka ei ihan täydellinen ole, ainakin siitä saa jonkinlaista kuvaa siitä millaista on käyttää korsettia. Mutta sitten jos se hajoaa, niin ei siitä iloa ole pitkäksi aikaa.. Kuitenkin olen itse henkilökohtaisesti menossa ostamaan sitä Morticiasta kun Oulussa tulee ravattua niin siellä on varmaankin sovitusmahdollisuus ja samalla voi tarkistaa onko saumat kunnolliset. Miettimisaikaa on todellakin vähintään nuo pakolliset 2kk joten ehtii kysellä kokemuksia ja miettiä tarkkaan mikä olisi paras vaihtoehto.

Kiitos kun neuvotte aloittelijaa

//Vaikka hän onkin hidas.
Kirjoittanut: AuroraBorealis (Aktiivi)
 • #483
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 16.08.2007 16:11

Lainaus: DeadlyNightshade

kun normaali vyötärönympärys on tuo 70cm.


Oot melekosen samankokonen ku mie hommasin ite 61 kokosen korsetin, koitin 56 kokostakin mutta tulin siihen tulokseen että haluan 61sen. Kuitenkaan en kovin usein korsettia käytä enkä tykkää että se jää niin paljon selästä auki yms. Plus että ei ole tarvetta kiristelläkkään älyttömiin ja tyytyväinen olen. ^-^
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #484
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 21.08.2007 14:50
Näitä kotona asumisen iloja..
Sain juuri tänään tilaamani metalliluisen vyötärökorsetin ja eikös äitini heti sen nähtyään kauhistunut ja sanonut, että tuolla et sitten mitään rupea kiristelemään ja pilaamaan sisuskalujasi.
Selitin sitten, että eihän tämä edes ole mikään kunnon kiristyskorsetti ja että tällä saa kiristettyä maksimissaan vain sen kymmenen senttimetriä, mutta eipä tuo tuntunut siitä käsitystään muuttavan.

Hassuinta tässä on se, että onhan minulla ollut noita kunnon korsetteja jo aieminkin, joten enköhän minä tiedä niistä vähän enemmän, kuin hänen työkaverinsa, joilta se on noita juttuja kuullut.
Kirjoittanut: Vampira80 (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.08.2007 15:55
"Nina" Teetkö myös kaavat korsetteihin? Itse ole hakenut korsetin kaavoja jo todella pitkään, mutta enpä ole onnistunut vielä löytämään kuin korsettitoppien kaavoja?
Old Raven niitä ainakin myy, mutta tuntuivat aika hintavilta opiskelijan budjettiin.
Voisitko laittaa minulle sähköpostia mistä kaavoja saisi. taikku-80@jippii.fi
Kirjoittanut: mayfair (Jäsen)
 • #486
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 22.08.2007 15:10

Lainaus: Kuutar

ps. olen myös suunnittelemassa tukholman reissua ,joten kauppavinkit olisivat nyt hienojuttu, jos joku niitä tietääjuuri tukholmassa poikenneena: kävelykadulla on 2 rock/goottihenkistä liikettä ihan vierekkäin...(kuninkaanlinnasta satamaanpäin mennessä) nimiä en muista. toisen valikoima tuntui minusta -90-luvun ylijäämävarastolta, myynnissä oli myös huppareita ja laukkuja. toisen valikoima oli taas backstreet-henkistä...

RockZonen (?) alakerrassa on myynnissä alessa sinisteriä... allekirjoittanut osti kolme hametta puoleen hintaan ja on hyvin tyytyväinen yläkerrassa oli myös jotain roipetta johon en niin edes kiinnittänyt huomiota..mutta kannattaa poiketa
Kirjoittanut: mayfair (Jäsen)
 • #487
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 22.08.2007 15:12
ja jos joku muistaa nähneensä myynnissä musta-valkoraidallisen vyötärökorsetin jossain, kertokaatten. Rorasahilla oli joskus niitä myynnissä, muistaakseni. Samaten RedGrow niitä tais myydä...
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 22.08.2007 16:46

Lainaus: mayfair


juuri tukholmassa poikenneena: kävelykadulla on 2 rock/goottihenkistä liikettä ihan vierekkäin...(kuninkaanlinnasta satamaanpäin mennessä) nimiä en muista. toisen valikoima tuntui minusta -90-luvun ylijäämävarastolta, myynnissä oli myös huppareita ja laukkuja. toisen valikoima oli taas backstreet-henkistä...


RockZone ja Rio Drottningsgatanilla.
Kirjoittanut: mayfair (Jäsen)
 • #489
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 24.08.2007 13:51

Lainaus: Iiriva

Rio Drottningsgatanillatoi oli varmaan se toinen... mutta tämän ja rockzonen lisäksi oli vielä kolmas... menee ohi aiheen nyt
Kirjoittanut: Killer (Jäsen)
 • #490
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 24.08.2007 14:58
minulla on koko musta korsetti ostin morticiasta ihan hyvä

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit