Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, natinat ja vinkunat

Kirjoittanut: Evelyn (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.11.2007 12:38

Lainaus: poison

Toisaalta tää on hyvä foorumi, koska täällä on kaikenikäistä porukkaa, vaikka niillä nuoremmilla nyt onkin vähän erilaiset jutut kun meillä vanhemmilla.Onhan se kiva minunki mielestäni, että täällä on vähän kaikenlaisia ihmisiä ja kyllähän tuolla lukee ettei sivusto sisällä 100% gootteihin liittyvää materiaalia. Vähän kyllä kuitenki tuppaa ärsyttämään ajattelematomat viestit. Myönnän, että semmoisia tulee joskus multakin enkä ajatellut tuota ehdotustanikaan loppuun asti.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.11.2007 12:52

Lainaus: Iiriva

Siinä olisikin työsarkaa, jos rekisteröitymiseen kuuluisi sarake, johon pitäisi kirjoittaa kolme goottibändiä.


Ja tällä tietovisaiskulla pääset palstalle, jossa kiistellään jatkuvasti siitä mikä on goottimusiikkia!

Joo, eipä voi muuta sanoa kuin että täällä on näitä onelinereita ja vähä sinne päi kirjotuxii hieman liikaa. Ehkä pitäisi laatia jotkin säännöt/ohjeistus foorumin käyttöön, esimerkiksi Enfant Terriblessä olen sellaisen nähnyt.
Kirjoittanut: Lilith (Aktiivi)
 • #3 393
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Lilith
 • Lähetetty: 22.11.2007 12:53

Lainaus: poison

Toisaalta tää on hyvä foorumi, koska täällä on kaikenikäistä porukkaa, vaikka niillä nuoremmilla nyt onkin vähän erilaiset jutut kun meillä vanhemmilla.


Voisiko ajatella että näille nuoremmille ja vanhemmille voisi perustaa omat osionsa vähän niinkuin hevostalli.netissä on se nuorten nurkka, tahi siihen tyyliin?

Kitinää kehiin ettei mene offtopiciksi.
Väsyttää, ulkona on kamala ilma jne.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 22.11.2007 12:54

Lainaus: Piiskansiima

Ja tällä tietovisaiskulla pääset palstalle, jossa kiistellään jatkuvasti siitä mikä on goottimusiikkia!


Siksi se onkin niin nerokasta!
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #3 395
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 22.11.2007 12:58

Lainaus: Piiskansiima

Joo, eipä voi muuta sanoa kuin että täällä on näitä onelinereita ja vähä sinne päi kirjotuxii hieman liikaa.


Juu, onhan se ikävää, etteivät keskustelut sisällä ainoastaan pitkiä ja mietittyjä puheenvuoroja, ja etteivät kaikki kirjoita virheetöntä kirjakieltä. Eihän keskustelupalsta saa missään nimessä muistuttaa reaalielämän keskustelua, vaan senhän pitää tietenkin olla vastine julkiselle kirjeenvaihdolle tieteellisessä tutkijajulkaisussa.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.11.2007 13:02
Kyllähän aina saa hupailla ja suoltaa sitä kuraakin, eri asia on että tekeekö vain sitä vai kirjoitteleeko välillä vähän harkitumminkin. Mun toivomus vaan olisi että osa kirjoittajista panostaisi vähän enemmän siihen mitä postaa.
Kirjoittanut: Evelyn (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.11.2007 13:15
Deadboy osui jälleen kerran asian ytimeen. On hauska välillä lukea ei-niin-vakavia-kirjoituksia, mutta kohtuus kaikessa. (Ja olisin itsekin kyllä voinut harkita omaa ehdotustani tarkemmin.)
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.11.2007 13:31
Onneksi edes Deadboy ymmärsi mitä täällä ajetaan takaa. Viihdettähän tämä palsta toki on kaikille täällä seikkaileville, mutta jokin taso siinäkin voisi ehkä olla ilman että tarvitsee kuitenkaan mennä tutkimuksellisen julkaisun periaatteisiin.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • Lähetetty: 22.11.2007 13:31

Lainaus: Ximmo

Eihän keskustelupalsta saa missään nimessä muistuttaa reaalielämän keskustelua, vaan senhän pitää tietenkin olla vastine julkiselle kirjeenvaihdolle tieteellisessä tutkijajulkaisussa.

Juuri tällaista sen pitäisi olla. Gootti.net-Suomen virallinen verkkofoorumi
Lainatakseni tunnettua radiohupailua!
Kirjoittanut: Tuulentytar (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.11.2007 14:31
Ääh yskä tappaa mut. Keuhkot varmaa puol matkassa jo ulos. >.< Alkaa mennä hermot. Kivaa huomen jos on tämmöi yskä ku on koe ja siel on aina ihan hiljasta.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit