Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, natinat ja vinkunat

Kirjoittanut: lauratar (Aktiivi)
 • #1
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 28.12.2006 08:25
En löytänyt ketjua yleiselle sairatukselle ja ärsyynnykselle, joten tein sellaisen itse!

Täällä voit narinoida ja kitinöidä kun mikä tahansa asia harmittaa, voit antaa käninän tulla aivan estoitta (foorumin sääntöjen puitteissa kuitenkin), sillä se helpottaa.
Kirjoittanut: mayfair (Jäsen)
 • #2
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: mayfair
 • Lähetetty: 28.12.2006 11:57
tämä ketju on kuin tehty minulle ;D

olen kyllästynyt kotitöihin, ajatuskin tiskauksesta etoo. (täytynee palkata siivooja)

ärsyttää kun en saa aikaiseksi laihduttaa. olen ikuinen laihduttaja. <img src="http://www.gootti.net/keskustelu/img/smilies/ sad.gif" alt="" />

sopiva korsetti edelleen hakusessa.

ärsyttää kun en ikinä löydä mieleisiäni vaatteita kaupasta, ompelija tulee kalliiksi.

ja on tympeää olla kauhea pessimisti ;D
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #3
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 28.12.2006 15:44
Tulkaa joku laittamaan mun huone kuntoon. hermot menee.
mistä helkkarista mulle on kertynyt niin perkeleesti tavaraa. eivät mahdu 9 neliön läävään.

Heittelin jo paperinkeräykseen kaikki ala-asteen monisteet (minkähän takia niitäkin oon joskus halunnut säilyttää..?). Vaatteetkaan ei enää mahu kaappiin, pakko laittaa kirppispöytää täs lähiaikoina. :/
Kirjoittanut: Raivonkyynel (Nimetön)
 • #4
 • • Muokkasi: Raivonkyynel
 • Lähetetty: 28.12.2006 18:51
Bläkkistä on kahdenlaista: joko äärimmäisen hyvää tai sitten se on niin pa*kaa möykkää ettei hakemallaakaan pääse yhtä lähelle. Sa*tanan Enslavedin vanhat kiekot >: ( Olisiko tästä tarkoitus saada selvääkin?
Tämän edelle menee vain Emperorin vanhat kiekot, joista ei saa edes rummuista selvää, ellei laita lujemmalle.
Kirjoittanut: Lotus (Aktiivi)
 • #5
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 28.12.2006 19:03
Ihanaa.. Lopultakin kunnon känätystopikki

Hiiret. Joku voisi taikoa tuon häkin puhtaaksi.

Kännykkä. Miksi tuo *aska ei voi koskaan toimia.

Minä itse. Enkö minä koskaan opi piirtämään???? :X


ÄÄRGGGHHHHHHHHAAAAAARRRFFGGG!!!!!!!!!!!
Kirjoittanut: Kuutar (Aktiivi)
 • #6
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 28.12.2006 21:29
tälläiseen topiciin olen törmännyt muillakin foorumeilla, ja asiaa minulla kyllä riittää aina

Lainaus: Lotus Kännykkä. Miksi tuo *aska ei voi koskaan toimia.


yleinen ongelma, oman kännyni näyttö on teipattu kun sille sattui pikku vahinko... ja sitten se kuluttaa akun ihan heti, ei tarvitse olla kun puoli tuntia puhelimessa niin jo on täysi akku mennyt tyhjille.

toinen asia mikä tänään alkoi v***ttamaan oli alennusmyynnit ja hirveä ihmispaljous, ei siinä mitään jos joskus vaikka jotain kivaa saisi halvemmalla, (kuten kaunis löytämäni kynttilänjalka) mutta se vaan saa raivostuttamaan kun joka paikassa on kauhea tungos, kassalla joutuu jonottamaan liian pitkään, ja kauppojen käytävillä ei meinaa päästä liikkumaan. Yritä siinä sitten etsiä ihan jotain "pakollisia ostoksia" kun jokapaikassa on niitä alennustenmetsästäjiä, ja ihmisillä ei ole tapana huomioida toisiaan vaan vain ryntäillä edestakaisin talloensa toiset jalkohinsa.... *mutinaa*... en mene kauppaa seuraavan viikon aikana jos ei ole pakko.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.12.2006 11:50
Tästäkin aiheesta on itse asiassa Iirivan aloittama ketju "Vihaan...".
Kirjoittanut: Raivonkyynel (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.12.2006 11:59
Niin, muttakun vihaaminen on eri asia kuin kitiseminen Kitiseminen on kivaa, mutta se on pienempiluonteista kuin kulmien kurtisteleminen tosissaan.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 29.12.2006 12:17
Väsyttää iahn hirveästi enkä tykkää käydä lääkärissä

ja solu on kuin sikolätti eikä miun kuulu siivota toisten sotkuja, mutta näköjään tarvii että pääsee edes kokkaamaan! hellalla on kunnon kerros ****** toisten aiheutamana ja itse se sitten pitää siivota että viitsii edes kokata kun muut eivät "millään ehdi." kivaa. ja "kastele sitten kukkani kun olen poissa" juu juu, kasteltu on, kun eihän muut kämppikset ole ikinä kotona kuin sotkemassa. Ja toinen jätti vielä puurokattilansa tiskipöydälle joululomalle lähtiessään, on ollut mukava seurata sen värivaihteluita, homematon leviämista ja hedelmäkärpästen orgioita. että on kivaa. kun keittiöön astuu, hedelmäkärpäsarmeija hyökkää. Viime yönä ne saivat kunnon kylmähoitoa ja suurin osa katosikin, mutta pian niitä on taas ihan yhtä paljon. eihän siellä keittiössä viitsi edes olla. Ja jos heittää kämppisten mätääntyvät hedelmät pois, alkaa kitinä. Mitäs jättävät, minun ei tarvitsisi kärsiä koko ajan heidän menoistaan. perkkeles.
Kirjoittanut: Henna (Jäsen)
 • #10
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 29.12.2006 13:48
Lainaus: Kuutar toinen asia mikä tänään alkoi v***ttamaan oli alennusmyynnit ja hirveä ihmispaljous


Sama täällä. Eilen yritin katsella josko normaalikaupoista löytyisi mitään kiinnostavaa, mutta innostus lopahti jo siihen ihmisten määrään. Mulle tulee aina kauhea ahdistus ja päänsärky jos on vähänkin ruuhkaa ja tungosta.

Lomalla tuntuu koko ajan että ei ole mitään tekemistä, mutta kuitenkin viimeisenä päivänä sitten tuntuu ettei ole taaskaan saanut mitään hommaa edistymään, vaikka viikolla kärsi tekemisen puutteesta.
Yritin naputella lisää sivuja kirjaani, mutta lopettaessani huomasin saaneeni aikaan vain mitättömät viisi riviä. Mielikuvituksessani olin elänyt kirjan maailmassa jo monen sivun verran ja ajatellut hahmojen näkökulmia, mutta siitä huolimatta olin saanut mustaa valkoiselle ainoastaan säälittävän vähän.

V******* myös se, että aina huomaan istuvani tässä koneen ääressä vaikka olen kuinka monta kertaa päättänyt vähentäväni tätä. Ärrff.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit