Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, natinat ja vinkunat

Kirjoittanut: Sire (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.01.2008 22:16
Poden rimakammoa.

En saa kirveelläkään eräitä typeriä harkkatöitä edes aloitettua. Luulisi olevan helppo nakki, kun asiakin on opiskelluista asioista lähimpänä sydäntä. Mutta kun ei, mölöpää perfektionisti päättää jälleen ahdistaa itsensä pakkorakoon.

Puhumattakaan siitä, että olisi ihan aikuisten oikeasti alettava miettiä inssityötä.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • Lähetetty: 10.01.2008 22:53
Ranne taas oireilee.. Ihan hemmetin kipeä ollut jo toista päivää. Jatkuvaa särkyä, joka ei vaan lopu. Nyt on alkanut taas tavarat putoilemaan käsistä kun ote vaan irtoaa!
Argh!
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.01.2008 23:00
tekisi mieli kitistä ja valittaa mutta en viitsi kun ne on samoja kitinöitä.
Kirjoittanut: Elvira (Aktiivi)
 • Lähetetty: 11.01.2008 13:45
Eeeeeeih! Taas kamala finni keskellä naamaa! Mistä niitä aina tulee silloin, kun pitäisi olla kauniina? Muuten on naama puhdas ja hyvässä kunnossa, mutta tärkeän tapaamisen alla kehittyy kamala patti näkyvälle paikalle. H*lvetin hormonit!
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 11.01.2008 13:52
Kamala keli! Liukasta, sataa ja tuulee. Koulumatkalla sateenvarjoni kääntyi kaksi kertaa ympäri, ensimmäisellä kerralla se katkaisi juuri sytytetystä tupakasta filtterin irti, toisella kerralle varjo pamahti suoraan päin korvaan ja koulussa sitten huomasin, että yksi korvakoruistani oli irronnut ja sen takaosa vain roikkui jotenkin oudosti ihossa kiinni. Nam. Onneksi oli varakorvis mukana, sattui vain laittaa se paikoilleen.
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • Lähetetty: 11.01.2008 14:16
Unirytmi on vakiintunut mukavasti: meen nukkumaan neljältä yöllä ja heräilen kello 13 aikaan päivällä. Ryyppy illalla ei välttämättä tee nukahtamista helpommaks, mutta on ainakin hauskempi valvoa.

pitäis uskaltaa ulos.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 11.01.2008 14:55
Mun unirytmi on ihan typerä, hyydyn illalla noin klo 9 ja herään klo 3 yöllä

Hitto löysin yhen kivan levydistron missä olis ollu mukavasti levyjä tarjouksessa mutta ne oli sitten loppuneet eikä sivuja ollut päivitetty.

Mun jääkaapissa ollut muutaman päivän vanha kanankoipi oli sitten kait pilalla kun tuli jotenkin kuvottava olo... Ei se maistunut mitenkään huonolta

Lainaus: Cata

pitäis uskaltaa ulos.

En tiedä mitä tuo sinun kohdalla tarkoittaa mutta mulla on ollut sellaista jos oon ollu liian kauan vaan yksin kämpillä monta päivää eikä ole käynyt kuin lähikaupassa niin tulee jonkinlainen kynnys lähteä vaikka keskustaan, varsinkin päivällä.
Kirjoittanut: Sharwynn (Nimetön)
 • #4 108
 • • Muokkasi: Sharwynn
 • Lähetetty: 11.01.2008 15:09
Pitäisi aloittaa asunnonmetsästys, haluan muuttaa Asun liian kaukana kaikesta ja kaikista. Ja haluan auton! Mutta ehkä on parempi valita joko auto tai uusi kämppä. Autoa en tarvitse jos löydän kämpän keskustan tuntumasta..
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #4 109
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 11.01.2008 15:51
Kuolen väsymykseen. Viime yönä 4h unta, ja pitäis tästä lähteä isännöimään The Partisansia Nosturiin ja huoh varmaan koko ilta ja yö taas menee.
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • Lähetetty: 11.01.2008 16:15
Ihan sairaan kylmä täällä talossa.. joka nurkasta vetää ja tässä vaan istun villapaidan kaulus korvissa ja nahkakynsikkäät käsissä ettei näpit jäädy.

Ulkonakin on lämpimämpi kuin täällä, tai siellä ainakin tuulee vähemmän

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit