Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Iron Maiden tai pitäisikö sanoa Rauta Neito?

Kirjoittanut: Rautaneito (Jäsen)
 • #41
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 26.11.2007 18:58
Aww. Tykkään. Rakastan. Pidän.

Olen pitänyt 9- vuotiaasta asti, ja on muuten mahti bändi. Innostuin siihen kun veljeni hankki Rock in Rion. Sitten ostettiin lisää, ja sitten minäkin aloin ostaa omillani levyjä. Nyt niitä on yhteensä 10 levyä, veljellä on onneksi kaikki.

Parhaita kappaleita ovat tosiaankin vanhemman tuotannon kipaleet, kuten juuri tämä iki-ihana The Trooper, Aces High, Number of the Beast, Fear of The dark, Iron Maiden (kappale siis tuokin) ynnä muut ihanuudet. Uudempi tuotanto on vähän sellaista ei niin maidenia, ei ole oikein sellaisia railakkaita heviralleja, jotka on maidenille tyypillisiä, vaan sellaisia pitkiä, raskaita ja angsti kipaleita. Toki AMOLADilta löytyy muutama hyvä kappale, mutta kernaasti kuuntelen vanhempaa tuotantoa.

Fanitan todellakin Maidenia. Se on intohimoni. Luettelen tässä erän Maiden-tavaroistani, joita omistan:

-Iron Maiden kravaatti
-Iron Maiden bändiranneke
-Iron Maiden seinälippu (Best of The beast)
-Iron Maiden seinälippu (AMOLAD)
-Iron Maiden t-paita (Live after death)
-Iron Maiden t-paita (killers)
-Iron Maiden t-paita (Different world)
-Iron Maiden huppari (The number of the Beast)
-Iron Maiden bändijulisteita (niitä on yhteensä 8, niitä on saatu lehdistä ym.)
-Iron Maidenin levyjä (10 kpl)


Jeps, olen kävelevä mainostaulu. ' Päälläni on AINA joku noista Maidenin paidoista.Mutta keikoille en ole ikinä päässyt. :''( En ikinä. Viime vuonna siihen oli mahdollisuus, sillä veljeni meni sinne. Mutta arvatkaapa päästikö äiti? no ei tietenkään. Huoh. Ja ensi kesänä sama juttu: Veli pääsee olympia stadikalle, mutta minä en! Ärh. se on niin epäreilua. aina saan jäädä kotiin mätänemään. -.-
Kirjoittanut: Shadow Q (Jäsen)
 • #42
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 26.11.2007 22:24

Lainaus: Rautaneito

The Trooper, Aces High, Number of the Beast, Fear of The dark, Iron Maiden


Oli aika listavoittoisia nuo valinnat

Itsellä on vain tuo Fear of the dark albumi, mikä on mielestäni rautaneidon ainoa hyvä albumi. Toki tuo on minun mielipiteeni. Se vaan uppoaa kokonaisuutena parhaiten. Toki muillakin levyillä on hyviä biisejä, mutta en niitä nyt tässä käy listaamaan-
Kirjoittanut: Rautaneito (Jäsen)
 • #43
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.11.2007 17:50

Lainaus: Shadow Q

*


Lähetetty: 26.11.2007 22.24 Vastaa Lainaa

Lainaus: Rautaneito

The Trooper, Aces High, Number of the Beast, Fear of The dark, Iron MaidenOli aika listavoittoisia nuo valinnat

Itsellä on vain tuo Fear of the dark albumi, mikä on mielestäni rautaneidon ainoa hyvä albumi. Toki tuo on minun mielipiteeni. Se vaan uppoaa kokonaisuutena parhaiten. Toki muillakin levyillä on hyviä biisejä, mutta en niitä nyt tässä käy listaamaan-jep, Fear of the Dark on helvetin kova levy. Maidenin levyt ovat oikein hyviä, aina siihen saakka kun Blaze Bayley astui kuvioihin. En ole ikinä tykännyt sen miekkosen äänestä, tuntuu joskus että ääni olisi tukahdettu peitolla tai jollain.. Ò__ó Oli miten oli, en pidä tosiaankaan oikein Blazen levyistä: The X factor ja Virtual XI. Onneksi se äijä sitten lähti, ja maanmainio Bruce astui kuvioihin. Nuo kaksi levyä, joilla Blaze lauloi, oli mielestäni Maidenin pahimpia angstilevyjä..ei ollut oikein sellaista kunnollista, railakkaa hevirallia joka olisi räjäyttänyt tunnelman! ehei, kaikki on sellaisia surumielisiä/hitaihkoja. Nykyään esim. AMOLAD on vähän samaa sarja amutta ei se niin paha ole kuin nämä edellämainitut angstilevyt. Onhan esim. Different World aika räväkkä kappale, mutta ei todellakaan vedä vertoja räväkkääkin räväkämmälle The Trooperille.
Kirjoittanut: Riddler (Aktiivi)
 • #44
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 04.12.2007 22:59
Näin kesällä 2005 Bring Your Daughter To the Slauhgterin livetallenteen ja siitä se sitten lähti. Ekan levyn ostin ja lainailin vannoutuneen Maiden -kaverini varastoja. Enää ei ole hirveästi tullut kuunneltua ko. bändiä, koska tykkään enemmän (joidenkin järkytykseksi) DiAnnosta kuin Dickinsonista Myönnän kyllä Brucen ääniskaalan laajemmaksi ja ehkä enemmän heviksi, mutta Paul on se ykkönen minulle. Paulin Maiden tribuutit pelastivat päiväni ^-^

Iron Maiden (levy) rokkaa rankimmin, ja Dickinson-levyistä Brave New World.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 04.12.2007 23:05
^Paul on hyvä laulaja ja varmasti Maidenista olisi tullut iso bändi vaikka Paulkin olisi jatkanut, muttei ihan niin iso kuin mitä siitä tuli kun Bruce vaihtui vokalistiksi. Paulin juominen ei ollut hanskassa ja sillä meni muutenkin liian lujaa silloin. Se oli suurin syy miksi se sai fudut. Kyllähän se bändiä muutti paljonkin, Paulin ääni on raaempi, Brucen melodisempi.
Kirjoittanut: DarkMessiah (Aktiivi)
 • #46
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 05.12.2007 13:39
^Hyvä että muutkin tykkää Maidenin alkuperäis kokoonpanosta. Bruce on aivan mahtava laulaja, mutta DiAnnon ääni on jotenkin niin omalaatuinen että... Maiden oli mulle silloin aikanaan se bändi jonka kautta tutustuin raskaampaan musiikkiin, se oli niitä ala-aste aikoja silloin joskus. Levy kokoelma on täydellinen Maidenin osalta, vaikka kuuntelu onkin jäänyt hieman vähemmälle kuin silloin alussa, nykyään industrial puree paremmin.
Kirjoittanut: pikkumyy (Nimetön)
 • Lähetetty: 05.12.2007 14:40
En oo kovin kauan kuunnellu, toissa kesästä suunilleen. Myös mun suosikeita on nää aika moneen kertaan tässä ketjussa mainitut Number of the beast ja Trooper lisäks tykkään tosi paljon Can I play with madnessista. En sanois itteäni faniks, mutta pääsen kattoo Maidenia olympiastadionille sit heinäkuussa
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 06.12.2007 18:05

Lainaus: DarkMessiah

Levy kokoelma on täydellinen Maidenin osalta


Tarkoitatko täyspitkiä julkaisuja vai myös sinkkuja ja ep:itä?
Kirjoittanut: Rautaneito (Jäsen)
 • #49
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 06.12.2007 19:11
Paulilla on tottavie persoonallinen ääni, siitä en voi väittää vastaan. Kyllä Paul on ihan hyvä, mutta Bruce kyllä nostatti Maidenin megasuosioon, kyllä sen miehen ääni on niin kultaa.

Miehistönvaihdokset tietenkin muuttavat bändiä, esimerkiksi Maidenin ex-rumpali Clive Burr. Se mies paukutti rumpuja kuin viimeistä päivää, se oli kyllä luonnonlahjakkuus. Kuulostaa mielestäni paremmalta kun Nicko McBrainin (nykyinen rumpali Maidenissa) soitto. Mutta, minkäs sille mahtaa jos Cliven kunto ei kestänyt. Hänhän oksensi pahimpana aikanaan keikalla joka kappaleen jälkeen.Ja siitä seurasi potkut. Bruce Dickinson on kuitenkin kuulemma jälkeenpäin sanonut, että heidän olisi pitänyt antaa Burrille enemmän aikaa koota itsensä.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 06.12.2007 19:27
Maidenissa on todellakin väkeä vaihtunut ja alkuaikoina varsinkin.

Lainaus: Rautaneito

Mutta, minkäs sille mahtaa jos Cliven kunto ei kestänyt.

Minkä kuvan sain Run To The Hills -kirjasta niin siihen keistä tuli pysyviä jäseniä vaikutti soittotaitoa enemmän se, miten he kestivät rankkaa kiertämistä. Eniten on vaikuttanut, mitä Steve Harris on mieltä. Se on aina ollut se suurin päätöksentekijä asioissa ja mitä se on päättänyt asioille tehdä on tapahtunut aika varmasti. Onpa Dave Murraykin saanut kertaalleen fudut

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit