Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hiukset

Kirjoittanut: tamashii (Jäsen)
 • #181
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 15.02.2007 11:39
Itelläni on nyt mustat hiukset kokonaan, mutta haluaisin rastat ennen hiihtolomaa joka alkaa ensi viikolla "/
Tekorastat olisivat kivat, eli olisiko täällä joku, joka osaisi laittaa niitä?
Ostaisin itse rastat yms. ja maksaisin kyllä kiinnityksestä...

Mun mailiin voi lähettää viestiä: zifu@jippii.fi
Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • #182
 • • Muokkasi: M Chaosbreather
 • Lähetetty: 15.02.2007 23:16
Mustat, joissa valitettavasti 1 cm juuri kasvu.
Ajattelin antaa periks ja enemmän sitten luonnollisena olla, kauhea väriruljanssi alkaa taas. Rahaa menee ja kohta hiuksetkin, vaikka mustat on aina ihanat ja kiiltävät. Antaa mennä sitten enemmän punaisen suntaan... mutta mustasta en luovu kokonaan. Onneksi on mustaa kuitua, josta voi muutaman mustan raidan/rastan/letin laittaa sitten.

Ai ni ja alta on sitten ajeltu siiliksi, sängelle....
ja yksi paksu violetti letti takana, jolla loput hiuksista sidon kiinni.
Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • #183
 • • Muokkasi: M Chaosbreather
 • Lähetetty: 17.02.2007 09:51
Mie en tiedä mitä mie kuontaloni kanssa tekisin.
Menin leikkamaan lyhyeksi kun perkeleen kanakampaamon (vain siellä oli heti aikoja) parturi meni leikkaamaan mulle järkyt etuhiuksen, jotka sitten ei pysyny, näyttänyt ikinä hyvältä.

Se tyttö kyllä otti vähän nokkiinsa ku kävin sanomassa mutta tiesipähän, ettei asiakas ollut tyytyväinen. Meinas vierittää miun syyksi.
Mulla oli jo ylihartioiden yltävät mustat hiukset.
No kävin toisella parturilla leikkuuttamassa hiukseni kerroksittain lyhyeksi, koska en malttanut sen otsiksen kasvaa ja vitutti joka aamu meikatessa.

Kokeilin pikkulettejä päähäni (musta-violeitit) mutta ei ollu ketään niitä tekemässä kuin poikaystäväni ja se kyllästy niiden laittamiseen, sekä ne rupes ärsyttämään päänahkaa (vaikka mulla on aikaisemmin ollut pikkuleitit) joten otin pois.

Mulla on kuitenkin puna-musta lisäke kaapissa, jota silloin tällöin käytän ja ajattelin myös tehdä jonkilaisen lisäkkeen läjästä kuitua/lettejä, jotka mulle jäi. Pitäs vaan löytää ohjeet rastalisäkkeen tekemiseen tai kehitellä ite.

Haluamaani kolmio etuhiuksia näihin ei saa, koska on niin paljon pyörteitä ja eikä mulla ole tarpeeksi hyvää vahaa ja suoristusrautaa, jolla sen saisi pysymään muodossaan.

Ne on vähän kasvaneet ja multa näkyy tosin nopeasti juurikasvu mustissa hiuksissa. Toinen lempivärini on tumman/verenpunainen. Ostinkin juuri Blackgroupista vampire redin, että sen joskus käyttäisin.

Lyhin osuus on n. ylähuuleen asti ja loput loppuu hartioille.
Kehtaisiko kukaan autella/ehdottella mitä näille voisi tehdä?

Kiitos tosi paljon!
Kirjoittanut: FilthyMannequin (Aktiivi)
 • #184
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 19.02.2007 20:20
Haluisin itelle tosi vaaleet, piiiiitkät ja paksut hiukset, joissa olis seassa jotain rastoja, niihin ois kierritetty jotain ohutta nauhaa; mustia, punasia, sinisiä, violetteja... Mun unelma hiukset...
Oisko kellään mitään hajua et mitä tommoset tulis maksamaan?
Kirjoittanut: raavittu (Aktiivi)
 • #185
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 19.02.2007 21:05
Mulla oli joskus perseeseen asti blondit ja paksut hiukset.. Nyt kun mietin, rakastin niitä niiiiin paljon.. En ole edelleenkään keksinyt uutta hiustyyliä, ketuttaa. Vois tietenkin leikata ihan lyhyeksi,mut mun pallonaamaan tuskin sopis :S
Kirjoittanut: Sharwynn (Nimetön)
 • Lähetetty: 19.02.2007 21:09
Tällä hetkellä haluaisin kyllä jonkun kivan otsiksen, mutta en nyt tiedä sopiiko se ollenkaan kasvoilleni (väärin, ne sopisivat oikein hyvin mutta kun olen tottunut tämmöisiin..) ja kun silmälasitkin on, näyttäisin vain kummalliselta.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.02.2007 12:17

Lainaus: M Chaosbreather

Pitäs vaan löytää ohjeet rastalisäkkeen tekemiseen tai kehitellä ite.


Toivottavasti tästä on apua!

URL
Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • Lähetetty: 20.02.2007 15:43
Ah, mie oon vieraillut kyseisellä sivulla ja löysin suomalaisen vastineenkin.
Ei auta muuta kuin joku viikonloppu ruveta väsmään kuiturastoja. Kiitos kuitenkin!
Kirjoittanut: The_Killer_Doll (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.02.2007 18:32
Minähän menen juuri viikonsisällä kampaajalle(ihan lyhennetään latvoja pikkiriikkisen, en ole äitiä tuohon värjäykseen vielä saanut ylipuhuttua, mutta sekin päivä vielä koittaa). Ja sitten katsomme menkälaista hiustyyliä minä haluaisin. Olen meinaan tylsistynyt tähän että vedän tämän pitkän sivuhiuksen naaman eteen suikaleiksi(ette tajua).
Ja ajattelin jotain todella epätasaisesti leikattua ja revittyä ja vähän silmein päälle olevaa otsatukkaa, joka olisi sillä lailla ihan oudosti.
Näen sen päässäni, mutta te tuskin tämän perustelun avulla näette sitä
Kirjoittanut: Sharwynn (Nimetön)
 • Lähetetty: 20.02.2007 19:57
Keh, letitinpä huvikseni mustaa pitsinauhaa hiuksiini. Hyvä idea sinänsä, mutta joudun kohta ottamaan ne pois kun en fiksuna tyttönä muistanut etten ole vielä tänään käynyt suihkussa.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit