Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Criss Angel Tajunnanräjäyttäjä

Kirjoittanut: Elvira (Aktiivi)
  • #51
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 06.07.2007 13:33
Ööö.. Miten mulle tuli sellainen olo, että joku uskoo Crissillä (tai kenelläkään muullakaan) olevan oikeasti taikavoimia.. Käsittääkseni kaikki temput on tosiaan vaan temppuja, harjoiteltuja juonikuvioita ja ihmismielen manipulointia.

No, en ole kertaakaan sarjaa katsonut. Taikatemput ei oikein viehätä (paitsi Harry Potterin tekemänä). Olen muutaman mainoksen nähnyt kyseisestä sarjasta ja täytyy sanoa, että on ihan hyvännäköinen juippi tuo Criss.
Kirjoittanut: Valkyria (Aktiivi)
  • #52
  • Arvo: Mahtigootti++
  • Lähetetty: 06.07.2007 13:53
oon kattonu crissi vaa ku se näyttää hyvältä pakko möyntää se

Lainaus: Elvira

Käsittääkseni kaikki temput on tosiaan vaan temppuja, harjoiteltuja juonikuvioita ja ihmismielen manipulointia.

oon itekki aivan samaa mieltä paitsi jotkut temput ovat kyl aika upeit. en oo silti sitä mieltä että äijäl taikavoimia mut on monia temppuja mitä uskoisin olevan aika vaikee toteuttaa ilman mitään taikavoimia
Kirjoittanut: koulrofobia (Jäsen)
  • #53
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 24.07.2007 00:37

Lainaus: Valkyria

paitsi jotkut temput ovat kyl aika upeit.


No toi on kyllä pakko myöntää, jos nostetaan esille vaikka se jonkinlainen vetten päällä kävely ja lentäminen katolta toiselle.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit