Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottivaatteiden hoito

Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
  • #51
  • • Muokkasi: Swanette
  • Lähetetty: 05.11.2008 01:01

Lainaus: MustaHukka

Mikäs sen gootimpaa!

No siis verkko- stay upit olisivat vielä göötimmät! Sukkanauhoja voi tietty käyttää kiinnitysapuna kun niitä solmii siihen nojatuoliin.
Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
  • Lähetetty: 07.02.2010 15:10
En tiedä mihin muuhunkaan aiheeseen kysymys sopisi, joten kysyn täällä.

Miten tälläisen takin kangasta voisi hoitaa? Siis kangas on kai jotain villakankaan tapaista. Toivottavasti joku osaa auttaa, sillä takkini kangas on alkanut nuhraantua.
Kirjoittanut: raato (Jäsen)
  • #53
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 08.02.2010 13:40
Kesäisin tulee koluttu festareita pvc-pöksyt jalassa, joten voitte vain arvata miltä ne haisee jos on hikoillu Kuitenkin ovat kestäneet vaikka olen pessyt aika usein laittamalla saavin täyteen vettä, pyykinpesuainetta ja housut likoomaan. Myöhemmin huuhtelu ja sitten kuivumaan (roikkumaan johonkin). Eipä ole tuosta pesusta ollut haittaa...

Tuli vain mieleen, että tungin kerran Lipin topin pesukoneeseen... Sen jälkeen alareuna alkoi purkautumaan. Eli ei kannata laittaa edes Lipin puuvilla vaatteita koneeseen.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit