Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

asiat joita ette huomaa "muuta ku joskus"

Kirjoittanut: Jacob (Jäsen)
  • #161
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 09.01.2009 23:21
Hmm, aina kun kävelen kadulla ja vastaan tulee joku henkilö / auto, minä käännän päätäni mukamas katsellakseni ympärilleni, tai otan kännykän/mp3 taskustani ja räplään sitä. Varmaan joku alitajunnan fetishi, jotta ihmiset huomais etten kiinnitä niihin huomiota.

Myös aloitan aika usein kirjoitukseni 'No', 'Hmm' (aloitin tämän viestin puoliksi tahallaan 'Hmm':llä), 'Tjaa' tai muulla vastaavalla ilmaisulla.

Oppitunneilla sitten räplään joko pöydällä olevia tavaroitani, tai katselen pöytää tai muuta epämääräistä sälää pöydälläni, jos siis ei ole tarvis kopioida tekstejä jota opettaja rustaa.
Kirjoittanut: Mortti (Aktiivi)
  • #162
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 09.01.2009 23:31

Lainaus: Jacob

aina kun kävelen kadulla ja vastaan tulee joku henkilö / auto, minä käännän päätäni mukamas katsellakseni ympärilleni, tai otan kännykän/mp3 taskustani ja räplään sitä.


Minulla on sama, julkisissa toljotan joko ulos ikkunasta tai mulkoilen edessäolevan tuolin selkänojaa/hanskojani. Kävellessäni tiirailen yleensä maata (ja ryhtikin kukoistaa). En tykkää "huomata" ihmisiä, varmaan siksi että kansainmassat aiheuttavat minulle ahdistusta. Out of sight, out of mind?

Meni ehkä vähän offiksi koska tämä on täysin tiedostettua/pakonomaista toimintaa, muttajuu

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit