Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tupakkalaki

Kirjoittanut: Nemi (Jäsen)
 • #131
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 08.12.2007 19:01

Lainaus: kalmakalle

Edelleenki se ilma kantautuu sieraimmiin ja hengitys elimiin. Edelleen haitallista. Eli ei auta toi järjestely. Haju on epämiellyttävä ei tupakoivista jne.


kiitos ku selitit
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.12.2007 17:25
Tämän päivän uutisista:

--------

Tupakointikielto pienensi ravintoloiden liikevaihtoa
Julkaistu 17.12.2007, klo 12.23 (päivitetty 17.12.2007, klo 12.57)
Tupakoivia ihmisiä
Kuva: YLE
Tupakointikielto on pienentänyt pubien ja seurusteluravintoloiden myyntiä, osoittaa alalla tehty kysely. Matkailu- ja ravintolapalvelut ry:n mukaan pubien liikevaihto on laskenut ennakoitua enemmän.
Siirtymäaikaa hakeneet seurusteluravintolat ovat kasvattaneet liikevaihtoaan, mutta tupakkahuoneen rakentaneissa baareissa myynti on vähentynyt samalla tavalla kuin niissä, joiden sisätiloissa ei saa polttaa lainkaan.

Ruokaravintoloiden myyntiin kesäkuun alussa tullut tupakointikielto ei ole vaikuttanut.

15 prosenttia vastaajista kertoi vähentäneensä henkilökuntaa myynnin laskun takia.

Kysely tehtiin marras-joulukuussa ja siihen vastasi 550 ravintolaa.


YLE Uutiset

---------
Eli totta se siis on. Olen vähän yllättynyt kun ajattelin että ne, jotka eivät ennen halunneet käydä baareissa niin usein tupakansavun takia olisivat lisänneet baarissa käyntiään. Eivät sitten pahemmin ole.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 17.12.2007 18:12
Mistäköhän moinen lopulta johtuu? Ei meillä baarissakäyminen ole lain vuoksi vähentynyt ainakaan. :O
Kirjoittanut: nahkarotta (Jäsen)
 • #134
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 18.12.2007 14:19

Lainaus: Deadboy

Tupakointikielto pienensi ravintoloiden liikevaihtoa


taitaa tämä kärjistyä enemmän suurissa kaupungeissa. meinaan täällä hämeessä ei juurikaan ole huomannu että porukka olis vähentyny baareissa. samat naamat viikonlopusta toiseen

saas nähdä pysyykö tupakointikielto vielä sillon kun pakkasta on sen -20, vai siirtyykö tupakoitsijat vessaan nortille...
Kirjoittanut: Sistermoon (Jäsen)
 • #135
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 19.12.2007 19:31
Menköön pakkaseen juomaan jos ei savu kiinnosta... itse en polta kuin kännissä..ja silloin on kyllä oikeus nauttia pari henkosta ihan hyvällä omallatunnolla.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit