Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Miittiä Jyväskylässä tai sen lähiseudulla?

Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.02.2008 20:50
Löytyisköhän seuraa Lutakkoon huomiseksi? Ei nyt ihan goottia ohjelmistossa, mutta kuitenkin vähän sinne päin, keikalla kiinalainen (!) bändi Cold Fairyland http://www.myspace.com/coldfairyland jolla on vähän synkkiä sävyjä musassaan ja suomalainen post-rock bändi Magyar Posse joka lienee aika monelle tuttu.
En taida saada seuraa tuonne ja olisi kiva nähdä nuo, MP nyt on varmasti hyvä ja tuo kinuskibändi nyt ihan mielenkiinnosta ja hyvän kuuloinen sekin oli.
Harmi että tuo Lutakko-klubin ohjelma on taas synkän musiikin kannalta ihan umpisurkea kuten aina ennenkin on ollut.
Kirjoittanut: Blacksmith (Nimetön)
 • Lähetetty: 09.02.2008 21:54
Niin meinaatteko sitä miittiä järjestellä vielä?
Voisin harkita osallistumista.
Kirjoittanut: Emirien (Jäsen)
 • #13
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 19.06.2008 14:51
Minäkin voisin harkita osallistumista, jos tämmönen järkkäillään. Alkaahan tässä jo ihmisiäkin olla jonkun verran
Kirjoittanut: Exosist (Jäsen)
 • #14
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.07.2008 00:06
: D Mää haluaisin joihinkin miitteihin ym. Mutta siinä se kun kaikki muut kuitenkin joitain 16-18vuotiaita ja minä ihanaisesti 12vuotias.. Että näin se taas menee.. TT^TT
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 11.07.2008 09:29
Exosist, kai nämä isommat sinutkin mukaan huolivat. Jossain ulkosalla jos miittaillaan niin eihän siihen sen kummemmin ikärajaa ole. Deadboy on omituisesta Cthulhu-fiksaatiostaan huolimatta fantsu ukko, samoin Blacksmith. Emirien taitaakin olla neiti-ihminen, mutta eipä tuo kai kovin kauhia vika ole.

Jyväskylän seudulla on ihan järkyttävästi porukkaa, joten heihin kannattaa ottaa yhteyttä vaikka suoraan yksityisviestillä jos eivät muuten älyä ilmoitella tähän viestiketjuun.
Kirjoittanut: Exosist (Jäsen)
 • #16
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 25.07.2008 18:39

Lainaus: kuopassa

Exosist, kai nämä isommat sinutkin mukaan huolivat. Jossain ulkosalla jos miittaillaan niin eihän siihen sen kummemmin ikärajaa ole.: D Ois se ihan hyvä jos huolisivat :'''''DDD Mutta.. Ollaankohan tätä miittiä yms ees koskaan tekemässä.. : <
Kirjoittanut: Drucilla (Jäsen)
 • Lähetetty: 09.09.2008 00:36
Olis kyllä kiva kun Jyväskylään saataisiin miitti aikaiseksi...
Ite asun Äänekoskella ja olisin tulossa kaverin luokse sinne Jkl:ään ens kuun alussa,siinä 3.-5.10,että sillon mulle kävis jos vaan joku olis sitä miittiä järjestämässä siellä suunnalla?
Kun voishan sen pitää jossain kahvilassakin jotta mahdolliset alaikäiset synkiötkin pääsisi osallistumaan?Sitten siitähän voisi sitten iltaa jatkaa jossain baarissa mahdollisesti vanhemman porukan kanssa?
Kirjoittanut: Drucilla (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.09.2008 07:51
Heips kaikki tätä viestiketjua seurailleet!Ajattelin ilmoitella tännekin että oltaisiin yhden mun kaverin kanssa järkkäämässä miittiä Jkl:ään 4.10.
Jos jotakuta kiinnostaisi osallistua miittiin niin ilmoittele tänne itsestäsi, myös ehdotuksia paikan suhteen,jossa miittiä voisi järjestää,otetaan vastaan.
Kannattaa varmaan aluksi järjestää miittiä jonnekin kahvilaan tms. jotta alaikäisetkin pääsee mukaan?Siitähän sitten aikuisempi porukka voi jatkaa matkaa baareihin,jos innostusta riittää.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.09.2008 14:05
Mun kai pitäisi olla kiinnostunutkin tulemaan tuonne, mutta en oikein ole kun en juuri tiedä millaisten ihmisten kanssa olen menossa miittailemaan kun kukaan ei ole oikein kirjoitellut tänne mitään ja ei ole mitään käsitystä henkilöiden persoonallisuudesta tai persoonattomuudesta.

Lainaus: kuopassa

Jyväskylän seudulla on ihan järkyttävästi porukkaa

Pieni typo sulle tuli tuossa. Tarkoitit siis *järkyttävää*

Muoks, veetun monisanaisuus ja sanojentoistelutauti.
Kirjoittanut: Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 23.09.2008 11:13
Moro!

Mää oon tulossa Jyväskylään ens vl:nä eli 27.9-28-9. Joten jos mun hahmo näkkyy heiluvan kylillä pysty-tahi vaaka-asennossa, niin älkää tuluko juttelemaan

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit