Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Miittiä Jyväskylässä tai sen lähiseudulla?

Kirjoittanut: Necrodesia (Nimetön)
  • Lähetetty: 23.10.2008 10:21
Niin taas mun tuuria, että missasin ton miitin.
No juu, jos ensi vuoden puolella kattelis taas uudelleen.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
  • Lähetetty: 12.11.2008 16:02
Täysi-ikäiset, saa tulla tuonne: http://www.gootti.net/keskustelu/7_2099_0.html

Eli minut löytää DJ-setin takaa. Paikalle vaan vaikkei nuo bändit nappaisikaan, soittelen monipuolista musaa ja toiveitakin otetaan vastaan. Jos väkeä klubi kiinnostaa niin keväällä ehkä uudestaan ja hommataan esiintyjiä isommalla budjetilla (eli jopa kaksien kengännauhojen hinnan verran) jos tämä ilta menee hyvin.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit