Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

ATTENTION!!!! GOOTTIMIITTI KÄYNTIIN

Kirjoittanut: blackie (Jäsen)
 • #281
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 05.11.2006 20:32
Hei, mä haluaisin kuulla lisää tosta klubi jutusta
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 05.11.2006 21:40
Lainaus: Iiriva Nellikö se oli?

Juu Nellihän se oli se pikku kisu joka meille ilmesty kesken bileiden!
Lainaus: kuopassa Se Pukinmäen alue on niin sokkeloista, kaikki talot on ihan samannäköisiä.

No miksei ne ookkin kaikki samannäköisiä kun on niin tunnelissa
Lainaus: Rottenicia eipä tässä muuta voi kun kiittää ninnuskaa kun sai heilua siellä teillä päin.

Tervetuloa heilumaan toistekkin!
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #283
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 05.11.2006 21:58
Lainaus: Ninni Tervetuloa heilumaan toistekkin!

Kiitos kutsusta, varmasti jatkossa! Niin siitä klubista oli puhetta. Laitoin sitä koskevaa tekstiä tonne "yleiset korinat/ tapahtuman-klubin järkkäämistä Helsingin alueelle"
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 05.11.2006 21:59
Lainaus: nexubus Olihan tota eilen kivaa, ois vaa voinu olla enemmänkin meininkiä, jengi oli turhan hiljaista ja lähti liian aikaisin.

Onko kuvia miitistä näkyvissä missään ?

No ihan hyvä et alotettiin niin aikasin, koska ne naapurit on tosiaan ihan hirveitä! Et siinä mieles ihan ok ettei kukaan kiljunu tms. Alunperin hain teitä sieltä kohtaamispaikalta 17 vai oliko 18, en tarkalleen muista, mut kaikki onneks melkeen mahtu olohuoneeseen kun vähän olitte ku sillit purkissa. Ja jäithän sä ja Veronica meille yöks, ettei kaikki niin aikasin lähteny. Suurinpiirtein jengi lähti siinä ysin-kymmenen maissa, sit meitä jäi n 5 tänne vielä.
Juu kuvat laitan huomenna galleriaan. Niitä on lähemmäs sata, joten pitää vähän karsii....
Lainaus: SaMArA Ensi kerralla yritän olla sosiaalisempi (oletan siis, että miittejä järjestetään tulevaisuudessakin)

Mitä sillä on väliä pälpättääkö sitä koko ajan vai istuu hiljakseen? Pääasia, et lähtee miitteihin mukaan! Ja tulossa on jo seuraavat pari miittiä, kerron niistä kun oon vastannu näihin kommentteihin jotain! Eli älä pelkää, miitit ei lopu ikinä jos se riippuu meikäläisestä!
Lainaus: poison Kyllä mäkin tässä joku kerta tuun mukaan.

No tottahan toki tuut! Seuraava kerta onkin pian.
Lainaus: blackie Mä tuun ens kerralla mukaan! Pakko päästä, kun ihmisillä tuntu olevan hauskaa.

Harmi ettet päässy eilen, mut ei hätää, pian on seuraava miitti!
Lainaus: Kuutar oliko siitä goottiklubista/goottiyhdistyksestä mitään puhetta?

Eipä ollut, nyt oli vaan ideana se halloween ja musan kuuntelu.
Lainaus: Kuutar olenko jäänyt johonkin siihen liittyvän asian suhteen epätietoisuuteen.

Eli et ole jäänyt epätietoisuuteen. Sellanen miitti on hyvinkin pian, jossa keskustellaan niistä jutuista.
Lainaus: poison En muista onko siitä ollut jollain toisella viestiketjulla, vai pitäiskö sille laittaa oma aihe?

On siitä olemassa jo aihe, muistaakseni joku Velvet Greyn aloittama juttu jonka nimi on just jotain "goottiklubin perustamista" tms. Ei aloteta siis uutta aihetta.
Lainaus: Kuutar Sille oli oma viestiketju sivulla 2 otsikolla "Tapahtuman / klubin järkkäämistä Helsingin alueelle? "

Aijaa, kiitos. No sieltä sen sit löydätte, ja siihen liittyvä miitti pidetään parin viikon sisällä.
Lainaus: tamashii Jos jengi oli siel hiljasii, nii mä tuun ja saan kaiken sekaisin!

Oli ihan ok ettei jengi riehunu, se musa ärsytti niitä naapureita varmaan ihan tarpeeks. Mut parasta tulla ens kerralla, kiskotaan se puu vaik juurineen mukaan jos ei saada sua irti niistä ketjuista
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 05.11.2006 22:21
Vielä eilisestä, virallisesta kolmannesta goottimiitistä sen verran, et vieraita oli n 17 tai 18, osa ei ollu foorumilaisia, mut kaikista tulee kuvia galleriaan huomenna. Haluan kiittää ihan jokaista himaani saapunutta vierasta erittäin paljon, toistekkin ootte tervetulleita!Ja nyt sitten 2 seuraavaa miittiä:1. Se vähän asiallisempi kokous jossakin kuppilassa päiväsaikaan, jossa keskustellaan siitä perustettavasta goottiyhdistyksestä ja goottiklubista. Pistetään ideoita paperille, jaetaan vaikka tiimit, ja jokainen tiimi saa jonkin konkreettisen tehtävän, joka pitää suorittaa, et asioissa päästään lopulta sanoista tekoihin. Jos tiimi-idea ei muita innosta, mietitään muita mahdollisuuksia alkaa toimimaan asioiden eteen. Tämä kokous voitaisiin järjestää parin viikon sisällä, joten alkakaa ehdotella päiviä. (mieluiten siellä viestiketjussa, joka näkyy tossa aiemmassa viestissäni lainauksena Kuuttarelta).
2. Kauhuleffailta vaikka mun himassa taas. Muutama ihminen tois pari, kolme leffaa, sit huone pimeeks ja kotiteatteri hyrräämään. Eikä mitään uusia leffoja, jotain vanhempia klassikkoja. Joten ehdotelkaa mitä leffoja haluisitte kattoo, niin valitaan sitten loppusissaan enemmistön päätöksellä, mitä leffoja pannaan pyörimään. Ja siitä aiheesta ihan tässä viestiketjussa vaikka.
Ehdotuksia tuli eilen myös sellasesta, et porukalla Vallilan Makasiineille kirpparikierrokselle, tai Lady Mooniin Anvil-goottiklubille. Kahdelle alaikäiselle voin lainata ajokorttini ja passini, jotta nuoremmatkin pääsisivät sisään. Et sellasta toimintaa nyt tulossa! Ei muuta kun ideoita kehiin!
Kirjoittanut: tamashii (Jäsen)
 • #286
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 05.11.2006 22:28
Hehee ;D

Juuh, mähän tulen sit ensi kerralla puu mukanani... pentele XD

No tuo kauhuleffa tsydeemi kuulosti kivalta ja mulla on yks ehdotus leffa, jota en kyllä ole nähnyt, mutta kuullut kehuja.
Yksi kaveri suositteli lefaa kuin "mielipuoli" tietääkö kukaan? Kaveri selitti kaikkee leffasta, ja intoa olisi nähdä se. Se on kuulemma myös vanha leffa (?)


No mhut mhut...
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 06.11.2006 00:17
Lainaus: tamashii Yksi kaveri suositteli lefaa kuin "mielipuoli" tietääkö kukaan?

Ei kyl tuu mieleen. Mitä se siitä kerto, kuin vanha, onks joku leikkaamaton verimättöleffa vai millanen?
Ajattelin sellasta, et ainakin 2 leffaa me jaksetaan kattoo putkeen. Mut mistä me saadaan 2 kauhuleffaa joita kukaan ei oo nähny ja jotka vieläpä on hyviä? Ei mistään! Oletettavasti kaikki me täällä ollaan nähty klassikot, uutuudet sun muut....
Te päätätte leffat, mä vaan tarjoon tilat mis niitä katsotaan.
Ajattelin sellasta, et olis 2 ihan erilaista leffaa, just silleen et joku vanha draculaleffa ja joku uudehko kummituskartanoleffa. Joka tapauksessa niin, et niissä ois ihan eri aihe molemmissa.
Mua ei tosin haittaa vaik olisinkin jonku leffan jo nähnyt, koska rakastan kauhuleffoi, ja oon kattonu samat leffat aina uudelleen ja uudelleen. Eli eihän sen tarvi olla niin ennennäkemätöntä, kun en mä usko et se ylipäätään on mahdollista tällasen porukan kesken, joista varmaan aika moni diggaa just kauhuleffoista. Sillon kun oli vielä videot, keräilin kauhuleffoi, mut sit kun ne hajos ja ostettiin dvd, vein hullu sen leffapinon divariin!!!! (hakkaa päätä seinään) Ette arvaa kuin voi v...ttaa muutenkin, ja nyt vielä saisin mutsilta niiden vanhat veehooässät itelleni!!!
No, jos tehtäis niin, et kaikki tästä kauhuleffaillasta kiinnostuneet tekis listan kymmenestä omasta mielestään parhaasta kauhuleffasta kautta aikojen, niin eiköhän sieltä sit jotain löydy.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 06.11.2006 07:07
ihmisethän on jo puhunu lempileffoistaan ylipäänsä "Gootit elokuvissa osa 1 - kauhu, skifi ja fantasia"-aiheessa. että siitäkin voisi lähteä.
Kirjoittanut: tamashii (Jäsen)
 • #289
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 06.11.2006 09:30
No se leffa kertoo jostain naisesta joka lukee jotain kirjaa (muistaakseni?) jossa on kerronta mielipuolesta joka tappaa ihmisiä, ja ottaa niiden jotain sisäelimii... (?) siin on esim. yks kohtaus (kuulemma) missä se ottaa toisen ihmisen päänahan, niin et siin nahas on kyl hiukset...
Ja sit se kirja kertoo siit päähenkilöstä (kai)...

Emmä aivan varma oo, mut joku tommonen
Kirjoittanut: Kuutar (Aktiivi)
 • #290
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 06.11.2006 10:19
teillä on tullut hyviä miitti-ideoita

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit